Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

relushaaaaa felicitari sa fiti sanatosi amandoi si recuperare rapida va asteptam in stup

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

[bLauraa]referitor la nervii tai pe sot, e de la hormoni, o sa ti treaca, si eu am avyut asa intr o zi....oricum la barbati declicul e mai g=reu cateodata ....
Nu mi fac griji multe cu privire la greutatea lui bebe , oar ca ma enerveaza astia cu statisticile lor cu tot.
Relusha, ankaa felicitari si bebelusi cuminti
Clody[/b]stiu ca e greu acum si ti se pare ca trece timpul greu dar va fi ok o sa vezi pana la urma trece si o sa ti tii comoara in brate si o sa l pupi pe toate partile...
Eu acum la al doilea parca savurez mai mult bebeloiul ca prima oara, eram prea stresata cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna,fetele!
Anka,ne bucuram ca am facut cunostinta cu printesa Karina care-i tare scumpica!
Laura,cred ca asa sunt toti barbatii...simt nevoia sa aiba un pic de timp al lor si mai ales stiu ca se pot baza p noi ,ca suntem capabile sa facem noi tot "greul" .Al meu ma intreba astazi daca m-as supara daca ar da si el o fuga pt o zi la mare cu prietenii...iti dai seama ce-a urmat...
Plimbare placuta!
Relusha,felicitari , mamico,refacere rapida si laptic mult pentru printisor.Bebe de Relusha,bun venit pe lume ,sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Maria,imi pare rau pentru colici.Trimtem multi pentru Darius ,poate trece!
Bebe beca,ma bucur ca totul a iesit cum va doreati,sa va traiasca crestina.Asteptam pozici si distractie placuta la munte!

Clody,si mie mi se intareste burtica foarte des,mai ales cand stau in picioare ,plus ca broscuta nu mai are loc si se mai impinge si ea si devine pietroi.
Nemora,ma bucur ca sunteti bine si ca ai avut o asa experienta placuta cu nasterea .Sa dea Dumnenezeu sa avem si noi nororcul tau.Vrem s-o cunoastem si noi pe micuta Eszter.
Strunfita,ce fetita cuminte ai...Bogdan ce mai zice de surioara lui?
Blue,pai ai baiat mare daca sta treaz ziua ,are chef de vorba si de "joaca".
Serialbastre,bine ati revenit acasa.Ma bucur ca sunteti bine.Vrem poze!!!
Laura,felicitari pentru prima discutie cu Maya.Ii cantai si cand era in burtica?Sunt curioasa daca recunoaste cantecelul...

Mirela 39+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Eu sunt un pic mai bine astazi ,mi-a mai trecut capul dar am inceput sa cam sufar din cauza caldurii.
Offf,grea asteptarea asta ,nu mai am chef de nimic ,astept si ma bucur de orice mica durere si "disper" cand imi dau seama ca-i alarma falsa.
LauraOana,ce mai faceti ,cum e Sebastian?
Cris,nu mai intri deloc pe la noi sa ne povestesti cum a fost nasterea si s-o vedem si noi pe Miruna?
Cata,ai nascut?Cum sunteti?
Va credem ca bebe va ocupa tot timpul dar mai dati-ne un semn cat de mic .Asa mai invatam si noi din experienta voastra si sa stim la ce sa ne asteptam.

Mirela 39+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

Buna seara Mamicilor,am o veste buna,Relusha a nascut astazi un baietel de 2,700 gr sanatos si cuminte.Va transmite salutari si va pupa pe voi si pe Bebelusii vostrii

39+

AMR 3 zile

Felicitari, sa va traiasca si sa fiti fericiti cu totii!

39+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

miruta si eu am ajuns la captul rabdarii nu mai am pofta de mancare ma rog sa apara durerile sa se rupa apa
si cu caldura eu stau la 4 si toata ziua arde soarele si noaptea iese din beton fac dus din ora in ora

offfffffffff si mai am si ganduri aiurea ca daca are ceva ca daca nu s-a vazut la ecograf daca daca............

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
ela, felicitari pt bebelin si refacere usoara
laura, ce bolfosica frumoasa ai, eu zic ca seamana si cu radu, imi pare rau ca te-ai suparat ieri.
ioana, sa va traiasca crestina
ankaa, am vazut-o si pe frumusica ta

noi n-am avut internet 2 zile ca a taiat tati cablul din greseala. am fost vineri la medic si am luat in greuatate, am ajuns la 7 lbs, adica 3.175 kg, yuhuhu, inca mai sunt stresata si-l scol noaptea sa manance, mai mult il chinui ca el e obosit si nu ma odihnesc nici eu. asa ca din noaptea asta schimbam strategia.
acum cred ca am sa ies putin la cumparaturi singura si ma grabesc inapoi la alaptat.
maine merg la medic sa-mi inspecteze operatia si dupa aia la vizita de 2 saptamani a lui Nicholas.
va pup pe toate si muuuult pe bebelusii coliciosi.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Refacere rapida noilor mamici si bebelusilor Bun Venit pe lume!
Clody am o mare rugaminte...bineinteles daca mai ai stare de asa ceva.Eu apar de doua ori pe listuta.Prima data apar ca am DPN pe 23.05.2009.DPN-ul corect e 23.06.2009, asa cum apare in lista de albinute de iunie.E din vina mea caci am trimis de doua ori mesaj cu rugamintea sa ma treceti pe lista.Deci daca mai ai dispozitie sa stergi prima data, ar fi super.Daca nu, nu-i nicio problema.
Si eu stau la ultimul etaj si nu prea e aer deloc.Respir cu dificultate, ma umflu si au inceput si durerile de burtica si un pic si de spate....incepe sa imi fie frica.Clody multa rabdare...ca altceva nu stiu ce sa zic.Mie daca imi mai zice cineva ca sa fac miscare cat de multa cred ca explodez.Ba mai mult:mi-a zis o bunicuta ca f bine ca stau la 4 si ca tr sa urc si sa cobor de cateva ori pe zi.....Eu abia imi mai misc gabaritul depasit prin casa si ea....

Pupici tuturor si sa vina bebelusii la termen!

Gabrilici in 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

maria, nici a mea nu suporta paturica pe picioruse; imediat da din ele si o da la o parte

miruta, cred ca ma auzeam de la bucuresti daca zicea de mare

fug ca plange

relusha felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrriiiiii din inima

auleu, gata fug

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

nu stiu ce avea; a luat un pic sanu, caca nu facuse doar pipi si am schimbat-o (azi nu a iesit cu scaunu deloc doar fff putin la eliminarea gazelor)

philip multumim

miruta, tot timpul ascultam muzica; cutiut muzicala si vivaldi-anotimpurile; vad ca ii place cand le aude

clody, stiu ca nu mai ai rabdare, asa as fi fost si eu cu siguranta, dar mai e un pic pic

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput