Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 10
laurraa spune:
Yioanna, exact asa e carutul numai ca e de la hauck
http://reclama/products/288-carucioare_3_in_1_si_2_in_1/images-4371-chicco_carucior_trio_enjoy_evolution.mbs
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
ma gandeam eu ca nu merge; iti dau PM
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
yioanna, activeaza PM
ertina spune:
Buna albinutzelor si noilor bondarei
In primul rand vreau sa felicit toate mamicile curajoase si sa urez bun venit tuturor bondareilor.
In al doilea rand ma scuzati k nu am mai dat nicun semn de viatza, insa am fost si mai sunt ink in sesiune. De fapt mai am de dat doar un examen ( pe 12 iunie ), dar cred k nu-l mai apuc....dar mai sper k poate, poate bebelina mai vrea sa intarzie. Sa nu ma credeti o mama denaturata
In rest totul ok, astept sa scap de stresul examenelor ( licentza cred k o aman ) si dupa ma dedic 100 % bebelinei.
alinutza 23, asa e cu dr de la filantropia ( stiu k nasti acolo, te-am mai urmarit la alta odisee ). Si eu voi naste acolo si asa am fost si eu anuntzata.
Deea, super tare faza cu suzeta de 1 leu
Carla esti de apreciat...respect !
maria bunica esti o curajoasa !
bebe beka sar"na pt apel si felicitari pt botez
pupici dulci si nu uitati k va anunt dak e ceva
athina-eugenia 40 +
clodyac spune:
lauraa trebuie sa ma iau singura cu gura si sa ma incurajez cum e te mai doare capul sau a trecut
gabrilici cum sa nu schimb ma duc acum stii am observat eu ceva dar nu am intrebat uite acum schimb
iar faza cu urcatul si efortul idem as face hara chiri cu astia care tot spun sa mergi cat mai mult sa faci cat mai mult efortttttttttttttttttt
39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
laurraa spune:
clody, am luat un panadol si a trecut; acum ma documentam pe net despre acneea bebelusului ca a facut Maya si am descoperit ca are si pe piept si doar o tin dezbracata nu e de la caldura asa ca alta durere de cap, dar noroc ca e la figurat asta
pregatim baita ca vad ca e cam maraita
clodyac spune:
gata am modificat te pup
ertina bafta la examen si ma bucur ca esti bine
39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
laurraa spune:
mi s-au parut interesante pozele si explicatiile
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/ilustratii-medicale/eruptii-la-bebelusi_19
philip spune:
relusha, felicitari
clody, vad ca tot n-ai nascut :) acusi-acusi
am mai pus si eu niste poze noi, daca aveti timp si chef
m-am intors de la cumparaturi, pana la urma am iesit cu sotul si-am lasat copiii cu bunica acasa, afara toarna cu galeata, sa manance philip si-l scoate tati la film poate dorm si eu vreo ora ca tare-s obosita. nicholas face nani, il scol acusi sa-l hranesc si sper sa mai doarma, daca nu, mai sta cu bunica.
va pup, o saptamana frumoasa de maine
US
ertina spune:
clody ms mult si sar"na pt toate cafelele. Nici nu stii cat m-au ajutat sa stau treaza k sa pot invatza ( fara cofeina, iti dai seama...)Raman datoare cu un bax de cafea
Stai linistita cu venirea lui Razvan..si eu ma panicasem dar am inteles k pana la 42 sapt se considera termenul...Nici eu nu vreau sa ajung sa+mi induk nasterea.
Eu termenul l+as avea pe 8, adik maine, insa nicun semn.
maria bunica, mai fumezi?