Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 11
alinutza23 spune:
ertina , e vorba de topicul despre filantropia unde intr-adevar multe fete au confirmat profesionalismul cadrelor de acolo. Chiar si Nemora, care a nascut de curand a fost foarte multumita. Sper sa fim si noi la fel.
Si noi implinim 40 de saptamani pe 12 si nu avem nici un semn. Mai degraba ma doare burtica de la cat tusesc. Sper sa nu-l afecteze pe bebitul meu.
39+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
nemora spune:
mai fac un copil la Filantropia, zau! sa-i dea Dumnezeu sanatate dnei dr.Nestianu!
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
alinutza23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemora mai fac un copil la Filantropia, zau! sa-i dea Dumnezeu sanatate dnei dr.Nestianu! Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Foarte multa incredere imi dai! Chiar daca nu avem acelasi doctor, sper sa fie bine si la mine si sa nu intru in panica acum pe ultima suta de metri!
39+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Ertina..succes la examen si sa fie asa cum iti doresti!Nu..nu mai fumez..
Alynutza..multa sanatate!
Nemora..unde sunt pozele promise?
Ramonaiani..tu nu mai dai nici un semn?
Laurraa..nu l-am putut infasa pe bebe...tipa ca din gura de sarpe..
Maraie asa ca am fugit!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
happymum spune:
la burtici, mamici si bebei...
clody daca indraznesti cumva sa nasti si sa nu ma anunti...
e jaleeee...
orice si oricand...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
Deea_24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Relusha Buna seara Mamicilor,am o veste buna,Relusha a nascut astazi un baietel de 2,700 gr sanatos si cuminte.Va transmite salutari si va pupa pe voi si pe Bebelusii vostrii 39+ AMR 3 zile |
Felicitari Relusha! Refacere rapida! Va asteptam acasa sa cunoastem si noi baietelul frumos!
Hai Clody! Hai Ramona!
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
Hello, hello fetele,
Multumim fetelor pentru urari, botezul a fost super! Ne-am distrat de minune si invitatii au fost multumiti si fericiti!
Ela>> bine ai venit acasa! Nu iti fa griji pentru laptic, vine si el! Mie mi-a venit dupa 3 zile... peste noapte... seara ma rugam de asistente sa ii dea supliment bebelasului si dimineata curgea lapticul de mama, mama.
ertina>> toata stima! bafta la facultate!
Mada>> imi pare rau ca ai probleme cu stomacul! sper sa treaca repede!
Clody>> eu speram sa te vad in listuta de proaspete mamici! Lasa ca trece si putinul timp ramas si vine Razvi sa te cunoasca! Si miemi se intarea burtica si dureri ioc! Nu-ti fa griji!
Hai Clody! Hai Ramona!
Darian's B-day ticker!
baby-first spune:
Buna, fetele
Azi ama vut o zi maraita, colicile astea...si Infacolul asta azi nu ne-a ajutat deloc...
Relusha, felicitari si sa va bucurati de minunea voastra...asteptam poze si povestea nasterii
Strumfita, eu o dau pe arici cu Pasta Petrini si pudra Baneocin cand e mai iritata si la mine a mers.
Bebe Beca, felicitari pentru mica crestina, ma bucur ca a fost cuminte, sper ca si a mea o sa fie la fel saptamana viitoare. Distractie placuta la munte si asteptam poze
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
Deea_24 spune:
nemora>> felicitari pentru fetita! ma bucur sa aud ca sunteti bine!
Serialbastre bine ati venit! ma bucur ca aveti laptic si sunteti bine!
Ankka bine ati venit acasa! Am vazut o scumpete de fetita in pozicile tale!
laurraa ma bucur ca ti-a trecut supararea pe sot! asa e acum suntem si noi mai sensibile! adevarul e ca si ei pot fi egoisti cateodata!
alinutzaoff,off, si eu am fost foarte racita inainte de nastere si tuseam rau de tot asa ca m-am documentat! pe mine ma durea burta rau de tot de la tusa... se pare ca tusea nu il afecteaza pe bebe, ai doar grija sa nu faci febra. sper sa treaca repede!
Hai Clody! Hai Ramona!
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
Ramonaaaaaaaa??? Nu mai treci pe la noi? Hmmm...
Hai Clody! Hai Ramona!
Darian's B-day ticker!