Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

salutam albinutzele mari si mici
Cu alaptatul am si eu aceeasi pb, sanii se inmoaie chiar daca au lapte, trebuie sa va orientati dupa nr de scutece si dupa luarea in greutate. Sau se poate face proba suptului, cele care au cantar electronic si nervi de otzel, eu una nu vreau ca sigur ma stresez . Si eu am senzatia ca galusca mea nu se satura, daca ii dau biberon dupa san il bea si pe ala ca deh curge mai usor. Dar daca ii dai biberon s-ar putea sa nu mai vrea san. Nici eu nu prea stiu ce sa fac, la baiat imi aduc aminte ca ma mulgeam dupa si parca scoteam lapte dar la asta mica nu mai iese nimic. Se zice ca mama si pruncul cad la pace cu alaptatul cam dupa 6-8 saptamani, noi avem deabia 3 asa ca mai dureaza.

Nastere usoara fetelor care sunt pe ultima suta de metrii.

Pupicei de la noi, Adriana + bb Irina 19.05.2009 + Andrei 04.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui badriana

salutam albinutzele mari si mici
Cu alaptatul am si eu aceeasi pb, sanii se inmoaie chiar daca au lapte, trebuie sa va orientati dupa nr de scutece si dupa luarea in greutate. Sau se poate face proba suptului, cele care au cantar electronic si nervi de otzel, eu una nu vreau ca sigur ma stresez . Si eu am senzatia ca galusca mea nu se satura, daca ii dau biberon dupa san il bea si pe ala ca deh curge mai usor. Dar daca ii dai biberon s-ar putea sa nu mai vrea san. Nici eu nu prea stiu ce sa fac, la baiat imi aduc aminte ca ma mulgeam dupa si parca scoteam lapte dar la asta mica nu mai iese nimic. Se zice ca mama si pruncul cad la pace cu alaptatul cam dupa 6-8 saptamani, noi avem deabia 3 asa ca mai dureaza.

Nastere usoara fetelor care sunt pe ultima suta de metrii.

Pupicei de la noi, Adriana + bb Irina 19.05.2009 + Andrei 04.04.2006

Eu as renunta complet la biberon. La 3 saptamani majoritatea copiilor au un puseu de crestere, cu cateva zile inainte cer sa suga mai des, tocmai ca sa pregateasca sanii sa produca mai mult pentru cand o sa aiba nevoie. Daca tu ii completezi alimentatia, sanii nu vor sti ca bebe are nevoie de mai mult.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Eu am avut aseara firisoare de sange pe tampon, nu erau de la dop, ma gandesc ca au fost de la modificarea colului sau de la faptul ca mi-am rasucit bebelina in incercarea de a se elibera de circulara.
A fost faina faza, ca i-am zis sotului si a intrat in panica, desi nu aveam nici o durere. Eu voiam sa merg sa ma spal pe cap, el a zis sa mai stau sa vad daca nu incep contractiile, am mai stat si au inceput, el se agita prin toata casa ca sa mai adune cate ceva pentru bagajul de spital. Eu am zis ca nu ma intereseaza, intru in baie sa ma spal pe cap (stiam ca dureaza cam o ora), el disperat ca nu se poate, eu la fel ca nu merg sa nasc cu parul asa . Pana la urma mi-am spalat parul cu el langa mine, contractii am mai avut vreo 3 ore dupa aceea dar neregulate. El s-a barbierit, si-a facut dus, era imbracat de strada, eu relaxata, pe la 11 seara m-a intrebat ce facem si i-am zis ca ne culcam. Nu stiu cat de bine a dormit el, dar eu m-am trezit dimineata la 10:30.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

asa de comici sunt barbatii astia oare ce se faceau daca nasteau ei?

carla vreau si eu sa tin pe bebe in brateeeeeeeee asa ce ma plictisesc singuraaaaaaaaaaaaaa

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Clody, pe mine m-a surprins ca s-a agitat atat, pentru ca el spunea ca a mai asistat la o nastere si acum incepe sa arate ca o rutina . Eu radeam de el cand il vedeam cum se agita, am iesit din baie cu samponul pe par ca sa-l pun sa-mi faca poza, ma gandeam ca nu stiu daca mai apuc sa fac vreo poza cu burtica.
Cu bebe in brate clar nu ai cum sa te plictisesti, cel putin in primele saptamani.

Mergi la inceput

ce liniste azi in stup cred ca sunteti la plimbarica nu?

cred ca am sa ma duc si eu la o miniplimbare

40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

Mergi la inceput

Si eu ma uitam ca e liniste...

Dintre perlele fiica-mii: imi faceam unghiile cu oja si ea era foarte atenta la tot procesul, apoi s-a dus la tati si i-a aratat cum imi fluturam eu mainile sa se usuce unghiile si i-a zis "mami a pus oja pe unghii si dupa ce se usuca da cu oja transparenta", apoi vine la mine si intreaba: "ce culoare e aia transparenta?"

Mergi la inceput

Uitam alte perle:
"Monika face pipi la wc asa..."

Si a pus tati rufe la spalat, Saby a luat sticla noua de balsam de rufe si i-a zis "tati, asta balsam". El zice "da, dar de unde stii?", ea raspunde "de la supermarket" . Adica fata si-a adus aminte ca noi la supermarket miroseam toate felurile de balsam si l-am ales pe acela.

Mergi la inceput

carla imi faci o pofta sa aud si eu pe bebe meu sa vezi cred ce o sa fie cand vaveni larisa

Mergi la inceput

Despre Larisa Saby stie multe, zice ca si Saby a fost la mami in burtica, zice "'neata, Lary" cand vin la ea dimineata si o pupa, stie ca mami o sa scoata pe Lary din burtica, stie ca anumite jucarii sunt cadou de la sora-sa, ii da si burticii scoici si ce papa ea... sper sa se inteleaga bine si sa nu fie foarte geloasa, mai ales ca o sa fie cu noi 3 de la inceput, din maternitate.

Maine la 10-11 merg iar la monitorizare, o sa iau si bagajul cu mine ca nu mai e mare lucru de el, iar dupa aceea mergem la Snagov la nasii Larisei si ne intoarcem noaptea, deci nu va faceti griji. Daca raman in maternitate va scriu de acolo.

Mergi la inceput