Burtici fericite de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 6
Dana15 spune:
Vik
ce bine ca ai aparut!
Inca nu am fost la NeoGym..sincer, situatia financiara nu este tocmai roz acum si astept sa vina salariul in 15..dar vreau neaparat sa merg! apropo de kg, eu zic ca 5 kg este ok pentru aproape 6 luni..eu am luat deja 7, dar este ok, nu ma plang;
Nu am fost la Baby expo,din acelasi motiv financiar..mi-am zis ca daca nu cumpar nimic, de ce sa ma duc; dar ma bate sotul la cap sa ne ducem, macar sa vedem preturi, sa comparam produse...sa mergem asa linistiti si fara stres ca am avea bani de cheltuit
.
O sa ma uit si eu dupa patutul de care ai spus (de fapt acesta este produsul care ne intereseaza cel mai tare..deocamdata).
Acum as vrea sa ajung pana la piata in mihai viteazu, dar nu prea am tragere de inima cu ploaia asta.
O sa intru mai tarziu 
Dana 22s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
loremunteanu spune:
Neata!
Melania, felicitari de baietel. Sa creasca mare si sa se nasca sanatos!
Nu-i bai ca-i mai mare cu doua saptamani. Baietelul meu cel mare a fost intotdeauna cu 1, chiar si 3 saptamani mai mare... pana la nastere, variaza... Oricum, la nastere n-a fost prea mare - 3560 g.
Claucia, vacanta placuta de pe-acum!
Dana pt raceala eu stiu ca cel mai bine e ceaiul cu multa lamaie si pt febra paracetamol simplu (nu sinus, nu plus) si Osccilloccinum (e homeopat).
Iulika, eu n-am auzit de uleiul minune.
Intreba cineva de eco de la 32saptamani (nu mai stiu cine 
). Eu voi face atunci a treia si ultima ecografie morfologica.
Un week-end minunat!
Pupici la burtici.
Loredana
23+
Roni-Cristian
08.02.2007
http://atelierroloco.blogspot.com/
MangaGirl spune:
buna dimineata doamnelor si domnisoarelor,
multumesc pt aprecierile legate de poza mea cu "tanarul".
kiki,casa de piatra, distractie placuta si multa fericire.
roxy, si eu am avut arsuri la inceput, zile intregi. si ca si anamaria imi placeau rosiile la nebunie...ceea ce aducea si mai multa arsura. gaviscon, dicarbocalm si lapte caldut, un pahar o data. nu sunt singura care a rwactionat bine la laptic. se pare ca e un remediu excelent pentru toate suferindele.
claucica, si celelalte fete, concediul placut!
MangaGirl :-)
23+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
madalina84 spune:
Neatza si de la noi
KIKI casa de piatra si distractie placuta
MELANIA felicitari pt baietel si la mine nu sa stiut sigur ce am pana la morfo fetala,incat tata cand i-am zis ca e baiat a zis:"ramane baiat pana la urmatoarea ecografie?!"
,sa fie sanatos si sa se bucure de mami,tati si fratiorul lui
CLAUCIA concediu placut
De ingrasat eu ieri am facut prostia sa ma pun pe cantar si am realizat ca am pus 10 kg
,iar arsurile mie imi trec cu apa plata,cu cat beau mai multa cu atat scap de arsuri mai repede si am aproape zilnic,deocamdata nu iau nici o pastila
Va
si sa aveti o zi frumoasa
23+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
andraiulia spune:
Buna dimineata!
Stiu ca pentru multe dintre voi este deja jumtatea zilei,dar yo m-am culcat la 4....so I'm excused.
Ce ma bucur pentru fetele care pleaca la plimbare...vreau si eu! Numai in plimbari as sta. Dar eu diseara am Gala Absolventilor...asa ca abia astept si eu ceva.
Kiki...distractie frumoasa, casa de piatra si multa,multa emotie si fericire!!
Andrutza 24+
bebelusa mea iubita
angelli spune:
Iulika 29 se pare ca masarea zilnica cu ulei de masline sau de migdale dulci face bine la "fetita"
Si la psihic

Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
Iulika29 spune:
Buna dimineata fetelor!!
Am cautat pe net uleiul ala si nu am gasit decat de aici la mine la ''tarå'' adica pe limba stalcitilor--suedeza..Vå pun un link sa vedeti cum arata uleiul..A zis doamna aia care mi l-a recomandat ca e ff bun.E de la Weleda asa se cheama firma si ii zice ulei de pregatire pt gravide pt nastere.
http://www.weleda.se/hudvaard/graviditet_och_amning/graviditet/foerberedelseolja/
Iulika, cea mai fericitå
27+cu
Bruce Nicholas
titi143 spune:
Buna dimineta fetelor.
Ieri am fost la baby expo, si m-am uitat dupa fetele din cluj dar nu le-am vazut. Poate m-ati vazut voi pe mine. Eram imbracata toata in verde. Am fost si mi-am cumparat o cadita pentru bebe. Am observat ca erau preturi mai mici decat in magazin la ei.
Vik am vazut si eu patutil despre care vorbeai dar am mai vazut unul asemanator , poate un pic mai frumos si cu mai multe utilizari la acelasi pret intr-un magazin din piata mihai viteazu. In pret era inclus si salteau si lenjeria si tot. Pe langa asta patutul se leagana un pic si se transforma pe urma intrun pat mare si un birou. Daca vreti va spun unde l-am gasit.
20+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra
Dana15 spune:
Gata! M-am si intors de la Baby Expo..multa lume,prea putine produse..parerea mea! am primit un cartoi de LaRedoute asa ca astazi o sa am ce rasfoi
..ca vad ca activitate prea mare pe forum nu este..toata lumea la gratare?!
Am vazut patutul de care zicea Vik...frumos! initial pe unul de genul acesta ma fixasem si eu, dar imi dau seama ca spatiul din garsoniera noastra este cam limitat... vom vedea! ma gandeam sa luam unul pe care sa-l pot plia usor, pt ca prevad ca ne vom plimba cand la socrii, cand la parinti![]()
M-am uitat si la carucioarele de la Graco..cred ca de la ei vom alege ceva; mi se par preturile acceptabile, greutate nu prea mare..am si de la ei un pliant...de studiat!
Titi unde anume este magazinul de care zici tu?
Va pupacesc! mergem la bucatarie sa pregatim mancare de pipotele..cu mamaliga 
Dana 22s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
delia79 spune:
neata fetele frumoasele 
In primul rand Mada23 vreau sa-ti spun ca ma gandesc tot timpul la tine, iti urez multa putere sa treci peste incercarea asta grea. Te imbratisez cu drag 
Felicitari proaspetelor posesoare de carucioare albastre: Mada 84 si Melania. Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii 
Iulika, ce simpatica poti fi
cu masajul la ''fata''. Daca ne mai si traduci ce scrie in articolul respectiv....
. La acelasi subiect, cei de la Babycenter mi-au trimis articolul urmator (deci in principiu e vorba de ulei pur de vitamina E):
http://www.babycenter.com.au/pregnancy/labourandbirth/labour/episiotomyhowtoavoidexpert/
Iulika, nu te gasesc si buna pace pe contul comun.... si tare vreau sa vad si noile poze cu burtica
. Imi pui tu link-ul?
MangaGirl, arati bestial, nu ai pus un gram de sunculite pe tine. Bravo si tine-o tot asa
. Radeam ieri la munca de discutiile despre ''tanarul'' din poza. Imi place de colega ta, pare o zapacita.
Kiki, casa de piatra si foarte multa fericire si impliniri pe toate planurile. Asteptam poze si impresii 
Am vazut ca se discuta zilele trecute despre foamea nebuna care ataca unele gravidute
. Ma inscriu si eu in categoria atacatelor. De altfel, la controlul lunar cu doctorita de joia asta, din cele 5 min alocate vizitei, madame mi-a tinut o morala de toata frumusetea ca am luat prea mult in greutate in ultima luna (respectiv 5 livre
). Recunosc ca am mancat ca sparta, dar imi era si este foame mereu. Sfatul ei: sa las neaparat 3 ore intre mese , renuntat la dulciuri
si sa fac yoga
. Mai vedem ce patesc data viitoare, ca de la mancare nu ma pot abtine.Mentionez ca am plecat de la 55 kg si acum am 61 kg, asta la 1,68 m. Nu mi se pare chiar asa mult..... voi ce ziceti?
BTW, m-am uitat pe e-mail-ul comun dupa cursurile Lamaze (Ramsan spunea ca le-a pus acolo) si nu le gasesc. Am orbul gainilor azi 
Va pup pe burtici 
23+
in curand mamy de Sofia scumpa