Burtici fericite de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxxy80 spune:
Fetelor, uitati-va si voi la ce ora sunt eu treaza 
. De la ora 4 dimineata am arsuri. E pt prima oara in viata mea cand trec prin asa ceva. Simt ca mi-a dat cineva foc la esofag. Si imi vine sa-mi dau cu pumnii in cap ca nu am fost atenta sa bag la cap cand scriati despre remedii in caz de arsuri
. Eram absolut convinsa ca daca m-au ocolit la prima sarcina ma vor ocoli si acum.
Eu nu am mai intrat pt forum in ultimele zile pt ca nu am vrut sa va intristez cu starea mea de spirit. Insa acum citind despre mada23, deja problemele mere par nesemnificative.
Imi plange sufletul cand ma gandesc prin ce a trecut si prin ce trece mada si nu stiu ce sa-i scriu ca sa o incurajez.
Melania, asta da surpriza. Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa se nasca la termen. Sa stii ca si eu parca am tot asteptat sa mi se spuna ca e baietel, dar 3 dr mi-au confirmat ca e fetita.
Monica, mi-e dor de postarile tale. Ai intrat mai rarut in ultimele zile.
Manga, arati absolut demential in poza cu ''tanarul'' acela
.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 25+
anamaria1979 spune:
Neata fetelor! Poftiti la o cafeluta cu laptic!
Azi e o zi frumoasa si plecam la un gratar la Branesti. Va doresc un weekend placut la toate.
+ 26
Alexandru (12.09.2009)
anamaria1979 spune:
Roxxy80 lapte la greu pentru arsuri si se evita pe langa excesul de alimente cu continut mare in grasimi, si carnea prajita respectiv cartofi prajiti. Dintre lichide, cel mai util si pentru bebelus este laptele (0.5 l/ zi). Sper ca ti-am putut fii de ajutor.
Alexandru 12.09.2009
Dana15 spune:
M-am trezit si eu! Buna dimineata! Poftiti la
sau la un pahar cu lapte, care tie ti-ar prinde bine Roxxy, asa cum spunea si Anamaria.
Imi pare rau ca suferi din cauza arsurilor...si eu am avut, dar mai la inceputul sarcinii(atunci probabil dat actiunii progesteronului)..este drept ca nu ma puteam abtine sa mananc rosii (si dau aciditate din greu); am auzit si citit pe la fete ca Rennie ajuta si nu este contraindicat in sarcina. Eu personal nu am luat pentru ca lapticul ma linistea destul de bine.
Anamaria sa te bucuri de aer curat si de gratar, bineinteles!
Dana 22s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Kiki ce zi frumoasa pentru voi! Toate gandurile bune si sa fie intr-un ceas bun! Sunt convinsa ca o sa fii o mireasa minunata!
Oare cine mai avea cununie/nunta astazi? ca neuronul meu inca nu s-a trezit..
Dana 22s
cristina_ana spune:
Kiki, iti doresc sa ai o nunta minunata, sa va distrati, si neaparat sa ne pui poze!!!
Casa de Piatra si muuuulta, muuuuulta fericire!!!!
Eu astazi plec in Turcia, asa ca o saptamana nu o sa mai pot intra deloc pe forum.
Claucia, distractie placuta si tie in concediu, sa va intoarceti bronzati si relaxati!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
24+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Danuta1979 spune:
Buna dimineata!
Kiki, casa de piatra si o nunta minunata!
Gata, am taiat-o din Bucuresti. Ma intorc luni seara.
Weekend placut si concediu placut - dupa caz!
Dana
24+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Dana15 spune:
Cristina concediu placut si tie in Turcia! Te asteptam cu poze si impresii...poate vara viitoare mergem si noi..in trupa de trei!![]()
Iulika mi-am adus aminte...despre ce ulei minune vorbeai tu mama? cum se numeste? poate gasim si noi pe aici....am mai auzit despre treaba asta, dar atunci nu eram insarcinata si bineinteles ca nu am retinut; mie daca mi-ar recomanda cineva, as unge-o si masa-o pe "doamna" toata ziua..doar, doar om iesi intrege din incercarea asta
Dana 22s
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor!
Kiki..Casa de piatra si distractie faina!
Weekend placut respectiv concediu placut fetelor care pleaca..
eu pina in 15 iulie doar visez la long weekend sau concediu
. Sper sa mai rezist pina pina atunci.
Dana15, ai fost la Neogym? ca pe mine ma bate gandul sa ma duc de saptamina viitoare mai a les pentru aerobic si pilates...ca deja am 5 kg in plus si parca ma vad balena esuata. Iar mersul pe jos...nu tine la mine ca un-doi sunt cu posteriorul in masina
.
Dar de la Baby Expo cu ce impresii ati venit? Eu am tras ieri o fuga pe la 4 pe acolo... mi s-au parut foarte putini expozanti....si nu lucruri deosebite. Dar m-a ajutat sa iau decizia definitiva la patut....ramin pe Kombi lux de la babydesign....
Azi schimbam semnatura...am mai crescut, avem 22 de saptamini!
Va
!
22+ cu
Stefana
mary_07 spune:
Buna dimineata
Sunt intr-o continua stare de euforie...nu ma recunosc
(eu care acum cateva luni daca era sa aflu ca o sa am baietel intram in depresie,acum sunt 
Cristina,concediu placut si sa vii cu muuulte poze
Kiki,casa de piatra si petrecere frumoasa
Danutza,weekend placut
Si pe mine m-au apucat arsurile de cateva zile iar dr. mi-a zis sa am grija la ce mananc si cel mai important sa nu ma intind pe spate sau sa ma aplec o juma de ora dupa masa. Zicea ca e din cauza ca uterul apasa pe stomac...
Fug la bucatarie,v-am pupat
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
27+, cu
-Alexandra