Burtici fericite de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
lutoniana esti o draguta!
lasa ca faci tu alta praji .. apropo .. nu scrii si tu reteta de blat? ma bate gandul la o praji cu cirese sau visine ca-s de sezon ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Dana15 spune:
Gata! mi-am facut unghiile cu rosu turbat
...ca doar nu ma pot duce la gratar, asa, nepregatita!
Lutoniana ce tare esti
..cu piscoturile "limba de pisica"
Dana 22s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Ei afla ca asa am citit si eu in carti si asa credeam si eu. De nebuna ce sunt chiar vroiam cand am facut bagajele sa imi iau si umbrela cu mine din Romania Si sa stii ca aici nu ploua mai mult decat la Brasovul meu, chiar deloc. E o vreme minunata pentru gusturile mele si la ora actuala inca nu mi-am cumparat umbrela, m-a plouat doar de 2 ori cred in 6 luni ...si a fost foarte placut. Ma bucur sa te revad, asta am uitat sa spun ![]() Cea mai fericita 26 + cu ![]() |
sa fi venit tu vara trecuta sau acum 2 veri cand a plouat non-stop...stii ca anul trecut in uk a plouat 320 de zile din 365? am crezut ca nu se mai sfarseaua. anul asta e promitator:)
MangaGirl :-)
23+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana
...acum ma iertati si pe mine....nu mai poate omu' sa se odihneasca pana la 10 in patutul calduros si pufos ![]() ![]() Cred ca nu am mai dormit asa de mult de nu stiu cand DAR eu ascult toate sfaturile si daca toata lumea zice sa dorm acum...ca dupa nastere ioc.....eu asa fac Si la noi a plouat Manga dar NU e soare acum, iar eu am fost stresata ca am lucrurile afara la uscat. Aseara erau uscate dar nu le-am luat de lene iar sotul a venit cu o replica si mai funny "sa le lasam sa se mai aeriseasca" ...asa ca acum, dimineata curge apa siroaie din ele ....dar sunt sigura ca sunt aerisite la maxim Cea mai fericita 26 + cu ![]() |
pai cum asa lucia? ora 10? dar ieri unde mi-ai fost??
MangaGirl :-)
23+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monica_dicut spune:
Deci in primul rand ma ia capu' rau de tot cand aud ca aveti problme cu kilele. Acum pe bune, ca sunt nervoasa rau. Nu zice nimeni sa luati 30 da in puii mei 13-15 kile intr-o sarcina sunt normale!!!! SI cand vad persoane care se plang pentru 4 kile la 22 de saptamani imi vine sa ma dau cu capu de pereti!!!
Gata, m-am eliberat!!
Buna dimineata...
kiki, casa de piatra 
Ellenuta, tot am vrut sa te intreb. Lucrezi cumva la AEP?
Mai sunt cateva fete cu chiulul...de ex unobum.
Din seria prajituri eu ieri am facut prajitura cu visine. Sunt moarta dupa ea si cat timp exista visine pe piata fac la cateva zile ca nu ma satur. E cea mai usoara prajitura la fel ca negresa.
6 oua, o ceasca de ulei, o cana de zahara, o cana jumate de faina, praf de copt si zahar vanilat.
Se bat albusurile, se adauga zaharul, galbenusurile, uleiul, zaharul vanilat, faina si praf de copt. Se pun in tava tapetata cu ulei si faina, se pun visinile deasupra si la cuptor pt maxim juma de ora. E pufoasa, racoroasa si tot ce vreti voi. Mie nu imi ia mai mult de 5 minute sa fac aluatul... mai mult iti ia sa cureti visinele de samburi.
Asa, eu mor de plictiseala da mi-a promis soatza ca ma scoate la un pranz in oras 

In rest nimic interesant, bebe se joaca cu mine zilnic si-mi raspunde la pipaiala 
claucia, concediu placut. SA sti ca si eu imi amintesc de pozele tale ca le-ai pus sa ne arati cat se poate slabi dpa sarcina si imi aduc aminte de concediul petrecut de voi in Grecia anul trecut alaturi de vecina-prietena cu baietelul. Si v-am laudat de atunci pe amandoua (tu si printesa
)
crisule, te asteptam cu impresii din turchia 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
ionika spune:
Multumesc fetele pentru raspunsuri, acum parca ma simt si eu mai bine cand am cu cine vorbi si pe cine intreba cand am ceva nelamuriri.
Referitor la kg, eu am pana acumm 6 kg ceea ce mi se pare super ok deoarece la prima sarcina am pus 25 kg si eram ca o elefantica. La prima sarcina am plecat de la 48 kg si am ajuns la 73 iar acu am plecat de la 57 si am ajuns la 63.
Pentru fetele care isi fac probleme in legatura cu greutatea, va spun sigur ca veti da jos in primul an dupa nasterea lui bb. Eu m/am ingrasat odata cu inceperea serviciului deoarece am munca de birou si stau cu fundul pe scaun cam toata ziua.
In alta ordine de idei, voi cum mai simtiti bb? Va da ghionturi puternice? Fata mea e o delicata si o simt cand misca picioarele, manutele, Andrei insa imi dadea ghionturi de imi sarea burta.
Ioana 23+ si Andrei (4 ani)
andraiulia spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
ce marfa... ai o meserie frumoasa...si acum ma intreb de ce nu am dat la teatru cand am intratl a facultate in bucuresti. am facut teatru de papusi in scoala, dar ai mei au bagat o scuza penibila si m=au oprit sa mai merg cand le-am spus ca vreau sa fiu actrita. iar in liceu, m-am blocat pe scena intr-un spectacol si de atunci mi-a fost frica de vorbit/aparut in public. Dar poate ar fi trebuit sa insist si sa fac cursurile. mi se pare fascinant. felicitari pt absolvire :) imi inchipui ca a fost frumos :) MangaGirl :-) 23+ cu Sasha Laurian ![]() http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Neatzaaaa si de la noi!!
Multumesc, este o pasiune frumoasa. Ar fi fost frumos sa incerci mai departe, pentru ca faptul ca te-ai blocat o data nu are nicio legatura. Majoritatea artistilor sunt oameni timizi,de fapt. Iar sa existi pe scena, inveti. Oricum, in domeniul asta niciodata nu e prea tarziu, so...
Andrutza 24+
bebelusa mea iubita
andraiulia spune:
Apropo de marimea burticii, si pe mine ma enerveaza ca se coreleaza cu marimea bebeului. Si chiar nu e asa. Am si eu o colega care insista ca o sa fac un fluture..si cand i-am zis ca la echo era mai mare decat perioada chiar...o tinea pe a ei. Mie doctorita mi-a confirmat ca nu are legatura una cu alta.
Dana, mi s-a parut extrem de amuzanta situatia cu pisoiul, mai ales ca m-am regasit in ea. 
Andrutza 24+
bebelusa mea iubita
Ellenuta spune:
monica multumim ptr reteta!! abia astept sa fac o tarta cu visinele .. 
nu lucrez la AEP, din fericire .. dar oricum, avem oaresce legaturi .. si azi sunt la job, da? 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
andraiulia spune:
Multumim, fetelor, pentru retete de prajituri. Eu,una,sunt cam in pom deocamdata la capitolul asta..ce sa zic, astept sa vina mama diseara sa-mi faca o prajitura ci capsuni.
De-acum incolo invatam. Oricum, ce descrieti voi acolo e foarte atractiv..
Andrutza 24+
bebelusa mea iubita