Burtici fericite de septembrie-octombrie (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Lutoniana m-am gandit la tine zilele astea..ziceai tu vis a vis de Mary, ca ar fi ideal sa ai doi flacai; pai eu cand ma uit la poza ta numai mama de baiat de vad! no, n-are nici o legatura cu ce vorbeati voi acolo, dar trebuia sa zic

Dana 22s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Claucia te rog nu te supara dar eu sunt mai batrana si mai uituca....tu nu ai avut mai la inceputurile odiseei noastre pus linkul ?
Ca eu te stiu si pe tine si pe aia mica si pe sot
Chiar si cand scrii te am in fata cu parul tau fain si cret. Cred ca ulterior ai scos linkul din semnatura sau ceva de genul.
Te rog spune-mi ca nu m-a tampit sarcina asta de tot

Oricum fetita e colosala...iar eu cu baiatul mult dorit si cret si frumos si destept....si cu puta ca tasu....si cu multe alte calitati...aseara intr-un magazin am "verificat" toate rochitele care erau set cu palarioare si chilotei....toate fustitele si toate hainutele de fetita.
Sunt sigura ca fac parte din categoria ce-o fi o fi....numai sa-i vad mocusoara ca abia astept sa-l tina mami in brate sa se joace cu el.

Cea mai fericita 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Cristina,concediu placut si sa vii relaxata si odihnita. Asteptam pozele din Turcia.
Kiki,casa de piatra si petrecere frumoasa
Andra Iulia felicitari ptr licenta. Cateodata ma apuca si pe mine dorul de facultate.
Lutoniana si eu am facut un test Papanicolau la inceputul sarcinii dar acum nu cred ca mai este cazul.
Fetelor un weekend placut in continuare.
+ 26 Alexandru 12.09.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Lutoniana m-am gandit la tine zilele astea..ziceai tu vis a vis de Mary, ca ar fi ideal sa ai doi flacai; pai eu cand ma uit la poza ta numai mama de baiat de vad! no, n-are nici o legatura cu ce vorbeati voi acolo, dar trebuia sa zic

....yuhuuuuuuuu...mi s-a mai spus de fete de pe aici si sper sa va auda Dumnezeu ....cu toate ca acum deja e alba sau neagra. Sper sa fie alba ca sotul mi-a zis ca-l lasam acolo daca e negru (glume rasuflate )
Mai am o prietena acasa care mi-a zis ceva de genul clasic: "sa nu-mi spui tu pe nume daca nu faci baiat"
Asa ca eu ma bucur la fiecare remarca dinaceasta dar imi pastrez ratiunea si realismul ca sa nu incep sa plang daca mi-oa pune in brate o fetita, ca atunci chiar as fi deplasata la cat de mult imi doresc un bebelus.
Eu vreau baiat cu toata inima, ca sa concluzionez dar ma pregatesc psihic si de "pasarica".

Cea mai fericita 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

La pozele mele nu va uitati, dar la fata mea frumoasa va uitati? Am o zana acasa
http://family.webshots.com/photo/2651743710104955882yBWWpa

Clau 25+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

e tare frumoasa zana ta!! si nici mami ei nu se lasa mai prejos!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Ellenuta eu m-as invoi o zi de la servici pentru asa inaugurare ....cu apa si balaceala. Dar daca nu tine mergi si tu cand poti...acum nu trebuie sa fie chira inaugurarea, nuuuu ????
E ceva cu sampanie si limbi de pisica ??? Hai ca am luat-o pe aratura, mi-am amintit de piscoturile acelea clasice de la nunti....pufoase si cu un gust inconfundabil. Lumea le inlocuia in ultima vreme cu piscoturi de tiramisu din care muscai ca din napolitana ...si nu erau asa sexy ca alea pufoase care se topeau in gurita.
Mi-a placut la nebunie cum ai scris tu acolo cu litere mult mai mici, esti o simpatica

Iulika explica-mi te rog ca eu abia m-am trezit si poate nu citesc prea bine, dupa ce dospesc covrigeii ii fierbi si apoi la cuptor ???????????? Sau ori la cuptor ori fierti ?

Cea mai fericita 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Claucia felicitari pentru fetita ca e frumoasa foc. Pot sa intreb in Grecia in 2008 cati anisori avea? Adica ma gandesc dc eu as putea merge la anul cu taticul si putoiul meu.
+ 26 Alexandru 12.09.2009

Mergi la inceput

Din categoria "eu nu eram gospodina dar mai gresesc din cand in cand"
am facut intr-o seara o prajitura pufoasa cu caise pe deasupra.
Rumenita, aburinda, plina de vanilie, plina cu caise pe deasupra, zahar vanilat.....o tai, o asez pe o farfurie (tava noastra fiind mai micuta decat una clasica mi-au incaput pe o farfurie intinsa)pap UNA si adorm...sotul urmand sa vina tarziu de la lucru.
Dimineata am mai gasit o singura bucatica care nu era nici rumenita si nici plina de caise...si langa birou bidonul gol de lapte.....
Am avut satisfactia muncii ca i-au placut .....dar eu ?????????
Am aflat apoi ca el a fost convins ca eu am mancat la cat ma stie de fomista in ultima vreme....
Asa ca am deja un bebeloi....cel mic care va veni va fi "piece of cake"

PS- am uitat sa mentionez ca toate prajiturile imi ies asa de bune multumita Marianei cu reteta ei de la negrese. Fac acelasi aluat si apoi fac ori negresa, ori cu fructe, ori cu cioco....yamiiiii

Cea mai fericita 26 + cu

Mergi la inceput

Am uitat de KIKI care deja isi desumfla picioarele dupa petrecere cred.....si pe care o asteptam cu impresii si pozici cu mare drag.....si vreau sa amintesc ca un ecou ragusit, asa cum ati facut si voi ....KATERYNAAAAAAAAAAAA unde te ascunzi ?

Cea mai fericita 26 + cu

Mergi la inceput

Kawaichan spatele prosopului e absolut criminal !!!!!!!
Avea nepoata mea cand avea cam 8-9 luni un ursulet dinacela pufos in care intra cu totul, cu urechiuse maro....stiti sigur la ce ma refer, dinacela gros de iarna....si la spate avea si codita...si asta nu era tot ....ca arata de iti venea sa o mananci cu tot cu urs...pe talpite avea si amprente, adica cerculetele acelea pufoase ale ursului.
Cand s-a facut mai mare am indraznit sa-l cer (eu nici macar nu eram gravida la vremea aceea) pt ca mi s-a parut senzational....dar am fost refuzata ca il pastreaza ea pt al doilea copil.
De atunci am jurat ca nu mai cer nimic ...ca pic tot pe locul III

Cea mai fericita 26 + cu

Mergi la inceput