Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

din capitolul mari realizari: de joi, razvan ma striga "mama"! sunt asha emotionata de fiecare data!!
am crezut ca e coinidenta, dar ma striga cand vrea sa-l iau din patut si intinde mainile. si zice exact mama, nu silabe! le zice doar in prezenta mea!!
si a mai intatat unde e becul cand il intrebi ridica ochii catre el! am murit d eras, ca e o matusa pe la noi si ea l-a invatat. a zis ca vrea sa-l invete sa aplaude si unde e becul si a reusit!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

am priceput, Cosmy, deci tr sa trecem la treaba din nou}{
merci pt aprecierile la adresa lucrusoarelor!!

bubitele sunt in jurul guritei?

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Claudina feliciatri pt progrese. E super sa te strige "MAMA" invata foarte repede.
Sa va spun o faza: bunica sotului are pe perete un tablou destul de recent cu sotul si i-am aratat Mayei ca e tati ei acolo. Altadata cand ne-am dus la ea, am intrebat-o pe pitica unde e tati si ea s-a intors direct la tablou, nu-si mai lua ochii si se incorda sa puna mana
Edit: Bubitele sunt numai pe obrajori.

Pozici
Mamica deMaya

VOT PT MAYA!

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Tan tan, azi facem 8 luni Babytza, si Luminita, multumim de urari.

Fetelor, ca tot am vazut ca dezbateti subiectul caini….va recomand un family movie bun, e relativ nou si relaxant, numai bun de privit sambata seara cu sotul si copiii. E vorba de Marley and Me, joaca Jennifer Aniston si Owen Wilson si chiar si acolo e o faza amuzanta tare cu ce se poate intampla daca lasi cainele nesupravegheat fara lesa o secunda.

Eva, frumos si golden retriever si tot pe acelasi considerent, Husky e numai potrivit temperaturilor ‘blande’ de minus 30 grade iarna, te poate trage chiar si pe saniuta . A propos de ce spuneai de Noah si eu imi amintesc ca i-am facut poza de pasaport cand avea 3 luni ca trebuia sa plecam in RO….avea draguta de ea o fatzuca de ne bufnea pe toti rasul instantaneu , caci nici in fund nu stia sa stea la momentul ala si o propteam noi din culise. Voi cand plecati spre Franta ? Mi s-a facut asa un dor de Paris….

Ankussa, da tu cand ai ajuns in RO, ca parca nu te-am auzit…

Bitza, ce i s-a intamplat Bighidelului, ca eu tot l-am votat, a intrat in spital sarmanul, de ce ???

Babytza, anatate multa lui David si felicitari pt dintisor.

Miruna, pai sigur o sa ma auzi pe aici vaitandu-ma cu HS din toamna, caci incep si eu scoala si timpul alocat se va micsora. Deocamdta mai avem 3 sapt. de scoala, terminam clasa intai si iuhuuuuu….asteptam vacanta de vara cu mare bucurie.

Luminita, voiam sa te intreb, carut din ala cu 2 locuri n-ai gasit? Aici vezi f. multi copilasi unul in fata, altul in spetele celuilalt, facil de transportat.

Claudina, m-am uitat un pic doar pe blogul tau, tare frumoase palariutele . Ursul ala chiar a stat sa-l prindeti asa impromptu ?

Ne iese si noua dintisorul #5 !!!!!!!!! Cred ca e o chestiune de zile, caci se vede deja. Si ca tot eram la capitolul laude , nu puteam sa nu vi-l arat si pe nastrusnicul meu cel mic , ca oricum nu l-ati mai vazut de ceva vreme.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

babytza, felicitari pt al 3-lea dintisor!!

Ada si eu am scaun de masa Bertoni....primit de la fini, care si ei l-au folosit si e ok..

_irina_, pt fundulet e f bina crema cu galbenele de la Topfer!

despre olita: de acord cu 300! pana la 2 ani e cam dresaj...si sa stau sa ma screm odata cu el...nu-i cumpar olita pana la 1 an jumate cel mai devreme!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, da, are dreptate Muuh cu sarurile de rehidratare Humana, si se pot da la bb mici, noua ne-a recomandat.
Sa va puneti repede pe picioare!

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

azi am luat caruciorul de gemeni, l-am umplut bine si am fugit in herastrau. cu mama.

am incercat o gramada de senzatii noi. de fapt teo a incercat senzatiile, pentru mine nu erau noi... si eu am incercat sa ma abtin. pana la urma a iesit haios.

1) l-am plimbat intr-un mei-tai si a mancat saratele cu susan, made by Diana.
2) mi-am luat o inghetata din aceea de fructe (icy/skittles etc) si pt ca teo poftea si el, i-am explicat cum se linge. A scos limba afara din gura, a pus-o pe inghetata si a ramas socat. Am ras de m-am spart. S-a strambat mai rau decat la lamaie... totusi a mai vrut
3) in timp ce-l schimbam de pampers pe radu, teo a vrut joooooooos, joooooooooos, vreeeeeeeei joooooos!!!! si pt ca ma grabeam sa il fac sa taca (se uitau oripilati toti ocupantii bancilor) i-am desfacut curelele si l-am lasat sa alerge. Era in ciorapi, dar se pare ca pentru el n-a contat.
4) dupa ce a facut ciorapii praf i-am scos si i-am pus tenisii. a ochit o balta (nu era prea mare, asa ca l-am lasat sa-si faca damblaua).Intai, a topait in ea. S-a uitat la mine, a vazut ca nu zic nimic, a ras fericit si a continuat sa sara pana a obosit. Apoi s-a lasat pe vine si a inceput sa faca si cu palmele in balta pleosc -pleosc, uitandu-se la mine din cand in cand...
pana la urma a "evaporat" balta, dar nu se plictisise, cauta din ochi alta. S-a umplut de noroi in par, pe fata, pe haine, etc, era ca un purcel. La un moment dat zice "apa, apa" si mi-a venit ideea sa-l intreb, auzi dar daca nu e apa? daca e pipi de catel?
s-a uitat asa luuung la mine si si-a pus amandoua mainile in par. adica... nu prea conteaza ce e... important e ca face pleosc-pleosc, nu intelegi?

acasa le-am facut baie amandorura.sunt vaaarzaaaaa! dar am ras pe infundate de bucuria lui teo scapat in balta, si de "groaza" din privirile trecatorilor.
foarte putin zambeau sau pareau sa inteleaga scena....

Gaia, mumă pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Buna seara!

Roxi, merci pt raspuns (cu pastilele de gat).

Imi pare rau sa citesc ca atatia puiutzi sunt bolnaviori.

Pupam pe Edi si Robi, Alexia, David. Multa sanatate puiutzilor , iar mamicilor, multa rabdare!

Eva, ce scump e Noah...si ce falcute are. Eu ii dau lui Sebi biscuiti Organix (din SensiBlu) de la 8 luni.

Laura, firicele de sange am scos si eu de la Sebi. E iritata putin; poti pune o picatura de vit A in nara.

Roxi, multa sanatate lui David.Sebi, pt bronsiolita ,a luat salbutamol, iar aerosoli facea cu dexametazone (de la care se umfla)0.5 ml + 1 ml ser fiziolgic/ 3*zi. Pupam soricelul!

Anca, mamica optimista! Carla e o luptatoare inca din burtica la mami!

pt zambaretul Lucas! Felictari pt dintele 3.

O seara frumoasa!

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade

Mergi la inceput

vorbeati de olita.

si eu sunt de parere ca nu e momentul pana dupa doi ani cand se constientizeaza niste reflexe si "actiuni" ale corpului.
stiu ca mama (Lumi) spune ca m-a pus pe oala de la sase luni.

ce nu povesteste ea este ca, spre disperarea tuturor, la 3-4 ani inca faceam (si) in chiloti, si erau terminati, bunica din partea tatalui mi-a facut inclusiv nu-stiu-ce descantec cu un maturoi in flacari...
in fine, eram prea mica si nu va pot povesti de ce naiba faceam pe mine si la varsta aia...
oricum, mai am prietene care si-au pus fetele pe oala devreme, si am tras eu asa o concluzie ca la fete e mai usor.

la Teo de exemplu, azi in baie, pentru prima oara, a facut pipi (nu l-am mai vazut niciodata facand, intotdeauna face in pampersi nu se stie cand) si s-a uitat atata de mirat...
i-am explicat ce face si dupa, vreo jumatate de ora, mi-a explicat cum a facut el pipi in cada.
deci clar, copilul nu stia ce-i aia sa faci pipi!!!! cum sa stie el oare dinainte cu vreo 2 minute ca o sa faca ceva ce nu stie ce este si cum se simte...

cand a fost operat de fimoza mi-a fost super clar ca e devreme sa ma chinui cu el. avea un an si trei luni. dupa operatie dr ne-a avertizat ca o sa-l usture rau cand face pipi, si ca o sa planga, si ca exista riscul sa nu faca/sa se abtina.

ei bine, am observat atunci, ca nu stia ca o sa faca pipi. facea/il ustura/plangea. dar nu / stia ca o sa faca / se pregatea pt durere (in orice fel) si facea ca nu se mai putea abtine.
eu m-am hotarat sa-l las in pace. pana la adanci batraneti daca o vrea el, desi nu cred ca e cazul
i-am aratat WC-ul, i-am cumarat reductor, l-am pus pe el, stie din vorbe despre ce e vorba. cand va si simti, va cere singur, sunt sigura.
la fel voi face si cu raducu.
varsta e undeva intre doi si patru ani, si depinde strict de maturitatea fizica (sau nu stiu cum sa-i zic, de autocunoastere, de perceptie a senzatiilor, etc) copilului

gata, destul

Gaia, mumă pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Multumesc de raspunsurile cu salina. Nu o sa intram cu el. Ne limitam la un gratar in aer liber

Luminita ufff mamico te cred ca esti suparata ca nu mananca Va doresc multa sanatate , sa se faca bine repede , sa nu mai sufere Si mai ales sa nu ajungeti la spital

Laura imi pare rau ca i-a fost rau azi-noapte...sper sa isi faca efectul siropul si sa nu mai tuseasca
Cu nasucul noua ne-a zis dr sa ii dam cu apa de mare de fiecare data inainte sa aspiram , pentru a evita iritarea nasucului.

Cuscra felicitari pentru absolvirea facultatii !!!!!!!!!!!!!! Cum a fost la festivitate ? Imi aduc aminte ce frumos a fost si la noi.... Bafta la sustinerea lucrarii !!!!
Pupici multi de la noi

Claudina felicitari pentru MAMA !!!!!!!!! Si pentru BEC Cum l-a invatat sa bata din palme ??

Khristin ce fatzuca dulce are Anthony Foarte expresiva privirea M-a topit Sa va traiasca !!!!!

Aly

Ada ce v-ati distrat in parc Super povestit

Noi la olita am facut pe la 2 ani. Nu am avut niciun stres cu fata, aveam pampers, asa ca nu am vazut rostul sa ne grabim. Fara stres cand ieseam pe afara, fara sa chinui copilu sa nu uite ca e in chilotei...asa am ales noi, sa o lasam cu pampers pana dupa doi ani. La inceput am renuntat la el pe timpul zilei si puneam doar la nani, apoi incet incet, cand am vazut eu ca dimineata era pampers-ul uscat si mergea repede la olita sa faca pishu, am renuntat si la cel de noapte
Felicitari celor care reusesc cu adevarat sa ii dezvete la varste foarte mici. Cu David nu m-am gandit inca de la ce varsta incepem cu olita, dar nu prea devreme oricum.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput