Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 4
_irina_ spune:
Wow, Roxana, aveti 3 dintisori? De ce nu ai zis de cand a aparut primul?
Am uitat sa salut, buhuhu!
de Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
babytza spune:
La multe lunite Bianca de Laureta , Alexandru de nicoleta , Anthony de Khristin , Eiza de Leah !!!!!!!!!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
_irina_ spune:
O noapte linistita tuturor mamicilor si bebicilor si insanatosire rapida bebelicilor bolnaviori!
Andreuta, am lasat deoparte crema aia cu zinc.
Multumesc tuturor pentru sfaturi, am lasat-o azi pe Deea mai ... aerisita, am tot spalat-o si dupa aceea o lasam la aeriseala sa se si usuce mai bine. Pana la urma i-am dat Bepanthene alternativ cu crema de galbenele. Sper sa ii treaca, e carne vie aproape .
Anca, as fi folosit si feonul dar se sperie cumplit de el. Asa ca continui cu suflatul.
Luminita, Laura, Babytza
de Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
bitza2008 spune:
Dormiti,huh, ce va pasa?
Multa multa sanatate tuturor bebicilor bolnaviori!
Babytza felicitari pt dintisor!
Ankussa multumesc de info, dar n-am gasit in legea aia de extinderea locuintei.M-am luminat intre timp...nu prea am ce faceterenul din jurul blocului e al primariei.Asta e, imi voi face terasa deasupra lui.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Preety unde esti? Iar e pestucul in spital.
Maya e pe locul 2
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Muuh spune:
babytza Miruna si Monica au petrecut deja, multumim de urari. Ii doresc multa sanatate lui David si tuturor celorlalti copii bolnavi. Eu sunt praf de oboseala m-am culcat la 2 m-am trezit la 06.
gaia.nevia spune:
Semneaza petitia: "Salvati parcurile de la betonare, salvati vietile noastre"
http://www.petitieonline.ro/petitie-p57763054.html
pentru parcul Tineretului...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babytza spune:
Neata
Tren la 4.30 mai multe nu mai zic...
Miruna cum a fost ?
Bitza am votat pestiucul Am vazut ca Maya e pe locul 2
Poze
Vot pt Maya
babytza spune:
Ada semnat petitie
Lumi cum sunt hunii ?
Mai sunt bebici bolnaviori ? Laura, baby boy, Anca, Nerantula cum sunteti ?
Poze
Vot pt Maya
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Andreuta, am lasat deoparte crema aia cu zinc. Multumesc tuturor pentru sfaturi, am lasat-o azi pe Deea mai ... aerisita, am tot spalat-o si dupa aceea o lasam la aeriseala sa se si usuce mai bine. Pana la urma i-am dat Bepanthene alternativ cu crema de galbenele. Sper sa ii treaca, e carne vie aproape . Anca, as fi folosit si feonul dar se sperie cumplit de el. Asa ca continui cu suflatul. |
Irina la noi a dat roade crema cu galbenele si l-am spalat numai cu apa si sapunul lui de bebic la fiecare schimbat, nu am mai folosit servetele umede de 2 zile. Acum e mai bine, doar putin mai este rosu la fundulet
Poze
Vot pt Maya