Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 5
gaia.nevia spune:
babytza, nu inteleg cum functioneaza votul pt Maya.
votez. dupa ce votez, reincarc pagina - nu se schimba nr de voturi / erau 153, tot 153 au ramas si dupa refresh,si evident imi spune ca am votat deja
verificati si voi, poate se actualizeaza mai tarziu, sau o fi un soft de kko, s-a mai auzit
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
buna dimineatza. dau si pentru doritoare.
Noi suntem cam la fel, din pacate. Maraiti, muciosi... macar dorm bine noaptea, de pe la 23.00 pana pe la 04.30 neintorsi.... nu mai papa asa de bine, nici macar lapte si mi-e groaznic de teama de deshidratare... medicamentele le pun in lapte, in 30ml pe care stiu sigur ca ii beau....... piscaturile lui Robi s-au inflamat si am trecut pe Zyrtec la el.... cam asta....
nu mi se pare c atratamentul da roade, au trecut 3 zile si nu vad nicio imbunatatire, luni pun problema schimbarii lui cu pediatrii...
Babytzule, nu, nu am avut febra deloc... de asta zic, cam aceleasi simptome ca la voi. daca nu a facut kk in timp util, eu zic sa-l lasi pana duminica, sa recoltezi duminica, nu conteaza ora, si luni incepand cu 07.30 poti duce probele la medlife. intre timp le tii in frigider. noi am facut coprocitograma, coprocultura, adenovirus si rotavirus. pentru asta iti trebuie 3 mostre separate, in 3 recipiente, pe care le gasesti la farmacie, recipiente pentru coprocultura. sper sa fie totul bine. eu am mai auzit de cazuri cu aceleasi simptome si de fiecare data s-a confirmat adenovirusul, de asta zic mai bine sa mergi, nu e mare lucru, soricelul nu are de suferit, nu aveti decat de castigat, oricare ar fi rezultatul.
eu o votez pe Maya si pe Bighidelul de fiecare data, ar trebui sa ne mobilizam mai multe...
Ada, semnat petitia.
Andy_g, carutul seamana f bine cu ale hunilor, cele noi, din ce vad in poze. eu am aruncat ambalajele si nu mai stiu exact cum se cheama, stiu ca-s bertoni si cam atata.... daca e asa, eu il recomand, e ok, destul de rezistent, nu cred ca va fi ok si la iarna, totusi... se lasa spatarul si la 45grade, reglabil in 2 pozitii deci, e usor manevrabil, e usor cu totul, se pliaza f usor si nu ocupa mult spatiu....cos mic de bagaje.... depinde ce vrei, daca vrei sa te tina pana la vara urmatoare, nu garantez. daca-l vreo doar ptr o vara, e .
Irina
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
La multe lunite
Bianca de Laureta
Alexandru de nicoleta
Anthony de Khristin
Eiza de Leah
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
Laura, cum se simte Alexia??
_
baby_boy spune:
Neata si de la Craiova
Luminita, Babytza
Noi am dormit de la 7.30 seara...de la o vreme nu mai trecem de ora asta..pana la 7. 30 in dimineata asta...daca nu intra pisica sa miorlaie ca nu mai are bombonici..dormeam mai mult
Radu singurele simptome pe care le mai are..e ca a tusit de 2 ori de dimineata..si un pic de mucisori...dar cel mai mult ma enerveaza ca uneori mai are un harait asa...si tind sa ma gandesc si eu la bronsiolita.Mananca bine..chiar mult mai bine..de la o vreme nu-i mai ajunge castronul de supica, un iaur pe zi, noaptea tzitzi la greu.
Deja aspiratul..si pus apa de mare in nas..se lasa cu plans..s-a saturat si el micutul. Bag in continuare eurespal si ambroxol..cu chiu cu vai..daca nu scapam pana luni..mergem la doctor..ceea ce trebuia sa fac demult..insa fiind singura de 3 zile..mi-a fost cam greu. In fine..imi gasesc scuze.
Ma gandesc sa iau si eu azi Tantum verde..vad Babytza ca voua vi l-a recomandat.
Cam asta la noi...aaa noutatile
AVEM 2 DINTZISORI
Votat Maya si Bighidel
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Joy21 spune:
'Neatza!
Lumi, tot tie iti raspund. Si Sofiei cat a fost bolnavioara i-au aparut 3-4 bubite mici si rosii, aratau ca niste piscaturi. Eu n-am facut legatura cu vreun virus, asa ca am aspirat toata casa in cautarea ganganiei piscatoare
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe
David Lloyd George
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 Babymom, ajuta-ma te rog cu un sfat. Lui Robi i-au aparut azi de dimineata niste bubite... de fapt pete/piscaturi. ca si cand l-ar fi muscat un tantar/paianjen sau ca petele de urticarie. sunt doar 6 buc, una pe o manuta, 2 pe alta, una pe gat si 2 pe fata, pe fiecare obrajor... toate sunt in zone descoperite noaptea, deci ar fi putut sa-l muste ceva.... totusi, poate fi de la Adenovirus? sau o reactie la tratamentul impotriva Adenovirusului? nu le dau antibiotic. un pediatru imi spune ca poate fi de la Adenovirus, celalalt nu.... nu pun probleme, nu s-au inflamat de dimineata pana azi, nu-l mananca... si totusi de la ce ar putea fi? multumesc. |
Lumi, nu cred ca e nici de la adenovirus, nici de la tratament; mai degraba seamana cu piscaturile de tzantzar daca spui ca au aparut pe zonele descoerite. ar putea sa fie si urticarie ( are cam acelasi aspect ), dar atunci ar fi aparut si pe zonele ascunse de haine ( burtica, spate... ).
Imi pare arau sa aud ca atatia bobocei sunt bolnaviori. Sper sa se insanatoseasca toti cat mai repede!
Nici Dragos nu e OK. De aproape 4 sapt. are muci galben-verzui si etare agitat.
Mama lui Dragos si a lui Victor
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Babymom acum a m vazut ca pe reteta mai scrie ceva la diagnostic si anume BDA. Ai idee ce o fi asta ??? Multumesc |
Babytza, BDA= boala diareica acuta. E o terminologie mai veche, care tinde sa nu mai fie folosita pt. ca nu specifica daca diareea e infectioasa sau datorata altor cauze. Sanatate soricelului!
Mama lui Dragos si a lui Victor
luminita2008 spune:
Joy, multumesc mult! Si eu am cautat ieri gangania si nimic.... tind sa cred ca e o reactie la virus, chiar daca fratica n-a facut-o. oricum, reactioneaza diferit la virus amandoi...
cred ca o sa trecem si noi pe Sumetrolim, desi pediatra spunea ieri ca poate n-o sa fie cazul, nu e asa grava forma asta de virus... totusi, nu prea raspund la tratament...
merci mult inca o data!
Babymom, multumesc! Urticarie nu-i sigur, ca n-au decat 6 buc, exact cum spuneam, pe zonele descoperite. dar nici piscaturi nu cred sa fie, 3 dintre ele au trecut de tot, 3 dintre ele s-au inflamat... f ciudat.... prevenitiv, ii dau Zyrtec vreo 2 zile
Babytza, Baby_boy, felicitari pentru dintisori!
_
babytza spune:
Lumi luni il trimit pe tati cu probe la analiza. Vad ca de ieri seara face kk normal, dar facem oricum analiza.
Babymom sar'na Multa sanatate si voua
Ada a functionat de minune metoda data de tine Valentina dansa in fatza lui si el radea in hohote cu masca pe fatza De-asta va iubesc eu pe voi Sunteti minunate la casa omului , mai ales la greu
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya