Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 19
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo Eva, suntem bine si ne vom intoarce dupa 15 iunie. poate ne-om vedea pana sa plecati ... eu ink mai sper sa-l conving de un drum in Herastrau sau poate veniti voi in IOR ... |
Mimihoo, noi nu prea batem drumul pana in Herastrau decat in unele weekenduri cu tati-in we e ok, facem 15 minute cu masina. Poate ne organizam intr-o zi sa ne vedem acolo, ar fi super.
In timpul saptamanii noi ne plimbam in parcul national Lia Manoliu, de acolo sunt pozele astea noi, de exemplu. Imi place f mult parcul acesta.
O sa vin sa te vad, ne vedem clar. Ca apoi o sa ma zgarii pe ochi ca voi fi departe, am avut ocazia si am ratat-o.
Insa cand vii tu dupa 15 iunie ca apoi la noi vine concediul la mare, apoi vine firma sa ne mute, suntem angrenati in mutat, luat la vedere de la familie, prieteni etc. O sa fie o luna extraordinar de emotionanta iulie.
Multumesc de complimente
De-abia astept sa ne vedem.
le: noi inca nu am dat drumul la AC- avem numai in living, nu si in camere- dar nu sunt impotriva. Mai ales daca este directionat upwards e ok.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
Mimihoo spune:
Lia Manoliu? PAi e mai simplu sa ajungem acolo! o ca-l conving :-)
noi plecam la mare pe 29 iun asa ca dupa ce ajungem acasa, vb sa ne vedem
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo Lia Manoliu? PAi e mai simplu sa ajungem acolo! o ca-l conving :-) noi plecam la mare pe 29 iun asa ca dupa ce ajungem acasa, vb sa ne vedem www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei Flickr |
okey dokey, asa facem.
vorbim
merg sa dorm cu fi-miu, a papat si acu e ora de. Daca nu ma intind lg el nu doarme.
pupici
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
angelynna82 spune:
Buna ziua si de la noi
Aseara nu mai puteam de cald toti trei, asa ca la ora 10 am fugit afara si am stat pana tarziu iar acum sunt
Puiul meu se plimba in premergator...asa ca a trebuit sa rearanjez prin camera...nu de alta dar ar lua dupa ea laptele praf si altele
I-am facut o cutie cu amintiri....mai trebuie sa scot niste poze (multe ce-i drept)si e cam gata....pana va creste mai mult ca sigur va mai avea cateva
Ma bucur sa aud ca boboceii sunt mai bine, iar ceilalti bolnaviori sa se faca bine mai repede, mamicilor cate un ic din partea noastra
Noi nu avem AC....asa ca e JALE
Nu pot sa pun poze pe picassa, parola si id-ul de la contul comun le are careva, daca da mi le trimiteti si mie plssss
boboceilor nostri
Am vazut poze cu bebelusii nostri sunt superbi
Pupici fetelor si revenim
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze noi aici
Crina
angelynna82 spune:
Avem poze noi la semnatura in piscina daca vreti sa ne vedeti si maine pun poze si cu premergatorul
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
nikolici spune:
babytza tu intrebai cum am petrecut la munte...nu???
Ei bine inca petrec...plecam in curand spre Bucuresti pe iubitul DN1.
Mai are rost sa spun ca plecam miercuri sa petrecem si in Elvetia...asa vreo 10 zile???He he he
Dar foarte frumos la munte si AC naturel de jardin
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Vine piolica a ramas in picioare meetingul de IOR maine cu ea???Eu nu stiu dc reusesc sa vin, ca fac bagaje multe multe si cleaning the house
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
tzitziri spune:
Ne-am intors si noi de la munte.
Am citit din urma si ma bucur ca bebeii bolnaviori sunt pe cale de insanatosire....sau cel putin eu asa am ramas cu ideea.
Lumi, ma bucur ca au trecut zilele 'critice' si sper sa fie numai zile bune de acum inainte!
Laura, ma bucur ca si voi sunteti mai bine!
Babytza, sanatate si soricelului!
Am votat pestiucul si pe Maya.
Noua ne-au dat vineri dintii numarul 5 si 6, deci suntem fericitii posesori a 6 dinti.Iar sambata in timpul unei schimbari de pampers (executata maiastru de tati), David a spus:TA TA.Evident ca tati era terminat....ca daca am auzit si eu?Deci cred ca ii prieste muntele asa ca o sa mai mergem
Acum o sa tin si eu aproape...promit
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
tzitziri spune:
Ma bag sa fac capitol nou pana va intoarceti de la plimbare.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
angelynna82 spune:
Oana bine at venit, sper ca v-ati distrat bine, felicitari pentru dintisori si pentru TATA
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina