Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
_irina_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Eu ce sa mai zic....noi care avem plete pana in nas.Dar nu o tund, yo vreu una bucata copil cu plete balaie si onduleuri de epoca Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Plete balaie? Ai vopsit-o?
de Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
bitza2008 spune:
Neatzaaa!
Fresh pt toata lumea!
Azi Lucas mi-a facut o bucurrie si m-a lasat sa dorm pana la 7.30
Babytza ma bucur ca soricelul e mai bine!Sper sa auzim azi ca si restul boboceilor sunt bine!
Parca Felicia a avut nunta in week-end?Cand votam?Cand vedem la tv?
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
anca81 spune:
'neata
Luca Noah
Lumi, Andy, cum sunt piticii?
Babytza, ma bucur ca soricelul e mai bine . Si felicitari pentru progrese, si Carla s-a aruncat in fund la inceput, acum isi pune precauta mana jos si apoi se lasa. Dar a fost fun la inceput cand se arunca de la inaltime
Bravo Oadu de Ada
Carla are 4 cuvinte bine definite in vocabular (pe langa cele alte zeci de bolboroseli bebelicesti): aide (haide), ada (cand ne jucam cu ursuletul), da si bineinteles - tata. Mama neam . Nu are decat cei doi dinti de jos si capseaza orice prinde - inclusiv manutele ei. Nu bate din palme, nu face tai-tai, doar ne jucam non stop jocul cu aruncatul jucariilor pe jos iar mama se apleaca sa i le dea inapoi. Spatele meu inca nu spune nimic . Merge sustinuta de maini, dar e lenesa si se aseaza pe jos, prefera mersul in 4 labute. Iar singura nu sta in picioare inca, trebuie musai un obiect de sustinere, chiar daca se tine cu o singura manuta. Se ridica de orice prinde - mobila, frigider, sertare, boxe etc. De mancat - acceptabil, doar ca trebuie sa-i distrag atentia cu fel de fel de cutii si capace, dar cantitativ e cat de cat OK. Inca ii pun Ciloxan in ochisori, azi e a saptea zi. Babymom, pot sa ma opresc?
Carla doarme in patutul ei, lipita de patul mare dar ... vreau sa o mut in camera ei insa nu prea ma lasa sufletul. Mereu spun "weekend-ul viitor ne mutam" iar weekend-ul trece si tot asa.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
anca81 spune:
Miruna de MommyMagda
David de Sanziana
Piti mic se face mare
nikolici spune:
irina plete balaie daaa....se blonzeste singurica!!!
i ma intrebase i de Dr House dc l-am luat cu mine la munte..I WISH YO, dar am numai tiviu cu mini aici, noroc ca a mai fost Roland Garros, ma asteapta House in my house azi...
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Neata
Bitza multumesc de cafea Vad ca e bine pestisorul, are de toate Ti pup
La multe lunite Miruna de Mommy magda , Luca de Eva , David de sanziana !!!!!
Ce vreme mohorata Si eu vroiam sa iasa tati cu piciul afara ca sa stau si eu sa ma bronzez ....Ufff poate maine .
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
babytza spune:
Lumi cum sunteti ? Ce fac hunii ? O mie de pupici
Poze
Vot pt Maya
babytza spune:
Am uitat sa va povestesc...ieri i-am dat in manuta o fasiuta de pui la gratar. Intr-o manuta era cu puiul, in alta cu painica. Si molfaia fericit cand una , cand alta Era mozolit pe toata fata si tragea de carnita cu pofta Yamiiiii
Poze
Vot pt Maya
luminita2008 spune:
Neatza.
As putea spune ca suntem o idee mai bine, scaunele s-au redus considerabil si nu mai sunt asa moi, am inceput sa mancam... mucisorii sunt tot acolo, mai nou si o tuse... dar cred ca ce a fost mai greu a trecut, am avut 3 zile groanizce, hranit copiii cu seringa in disperare de cauza pentru a nu ajunge la spital... in fine, cred ca suntem pe drumul cel bun. Va multumesc tuturor pentru grija!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
anca81 spune:
Lumi, vesti bune, bravo. Ma bucur mult ca sunteti mai bine
Carla tocmai a devorat un castronel de piersica, banana si branza . Asa ma bucur cand mananca
Piti mic se face mare