buna!
as avea si eu o prob;lucrez in invatamant si pe 15 iunie as dori sa intru in prenatal(financiar cred ca voi iesi mai bine).pe 15 august ar trebui sa nasc.ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat?as putea primi compensarea in bani pe zilele de co neefectuate?ar fi vorba de 6,5zile*9,5 luni lucrate(de la 1sept2008 si pana pe 15iunie2009).sunt titulara pe post si am 7 ani vechime.
multumesc anticipat!
Nu cred ca ti se vor acorda in bani deoarece nu pleci din unitate contractul se suspenda nu inceteaza. Le vei lua la intoarcere.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
nu stiu dc mai e de actualitate raspunsul meu..am trecut exact prin aceeasi experienta in 2007..intrat in prenatal la 1 iunie, nascut la sf aceleeasi luni, apoi am intrat in postnatal- deci nu mi-am luat concediu de odihna pentru anul scolar 2006/2007. Acum ies din CIC si intru in concediul de odihna neefectuat in 2007, iar banii aferenti acestuia ii voi lua tot acum( se pare ca la nivelul de salarizare actual, si nu la cel din 2007). atatea intrari si iesiri...scuza limbajul ambiguu!
nastere usoara!