Copilasi de Iulie-August 2004 * (23) * LMA
Raspunsuri - Pagina 5
leeloo2004 spune:
Daria, cred ca e ceva gresit la cont - nu poate incepe cu RO481INGB - respectiv acel "1" nu cred ca e de acolo... si mai spune-mi inca o data si suma -50 ron sau 20 ron?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo si fetele, imi cer scuze de la voi, merg acasa sa ma uit pe fituica Se vede ca n-am ochelari inca, da ?
Si strangem tot 20 ron.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
roberta04 spune:
Gabitza, ti-am vazut pozele, ce mare a crescut Stefan si ce freza are Ariciul, m-a dat pe spate!
OLIVIA, felicitari pentru job-uri! O problema rezolvata! N-am de unde Diazepam, dar am luat un Paracetamol Sinus si parca a inceput sa ma lase.
DARIA, am incercat si eu din nou si, la fel, nu-mi accepta toate cifrele din cont, e sigur ceva in plus.
kim222 spune:
Stati asa...Ministerul Sanatatii a creat posturile pt ca si-a dat seama de ridicolul situatiei..nu stiu daca v-am spus ca noi aveam toate aprobarile de primire in Cta de plecare din Buc...si numai dupa ce am avut toate aprobarile , au vazut ca nu-s locuri..dovada ca toti au semnat ..precum primarul..fara sa si inteleaga..asa ca au platit!
roxanaz spune:
Daria, e fara 1 in fata INGB, asa e corect. va zic precis :D
am pus ceva poze de ieri: http://family.webshots.com/photo/2177439530088100014UQnEJJ
Gabitz, voi va duceti in bulgaria parca anul asta, nu? ca-st cam sclero...:)
Alice, imi pare bine ca Andrei e ok acum.
ma duc sa ma uit la poze!!
szivarvany spune:
superbe pozele, Rox
Si merci, am corectat
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Daria, e fara 1 in fata INGB, asa e corect. va zic precis :D am pus ceva poze de ieri: http://family.webshots.com/photo/2177439530088100014UQnEJJ Gabitz, voi va duceti in bulgaria parca anul asta, nu? ca-st cam sclero...:) Alice, imi pare bine ca Andrei e ok acum. ma duc sa ma uit la poze!! |
Super-frumoase pozele!! Da' fata unde-i? Da, la bulgari mergem, la Nesebar...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza
Am avut o zi agitata,am sarbatorita pe mandra la gradi,asa ca va invit la party:)
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/party%205%20ani%20la%20gradi/
Vivia se pare ca a sosit semnul care-l asteptati
Merg sa-mi ridic glicemia cu ceva mancare si revin sa cetesc din urma,pupicei
kim222 spune:
Ioana ,semnul va fi daca vom putea construi sau nu casa Mey, io nu inteleg..a fost ziua Mariei????
Robi ce-ati mai facut cu apartamentul?
Alice trimit PM