Copilasi de Iulie-August 2004 * (23) * LMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O sa ma interesez exact daca este pe baterii, daca este acelasi, sa nu fac vreo prostie, pentru ca nu scrie nimic detaliat pe site

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
Daria, dupa parerea mea e aceeasi jucarie. oricum si eu am incercat sa caut in alta parte ca pe cei de la toys mall ii stiu de preturi umflate rau....
Robi e tare frumos acolo, nu mai stiu ce dotari sunt... dar cauta nitel pe forumuri, inclusiv pe softpedia... trebuie sa gasiti ceva recomandari.
Alice, sanatate multa!
Gabi, is ok acum amandoi copiii?
Dana, cum e Paul? tu cum stai cu munca?
o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Rox, merci

Fetele, atunci nici nu mai trebuiesc banuti
Si suma ramasa o impartim pentru cei doi copii care au mare nevoie, Daca mai trimite cineva, tot acolo ii redirectionam

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Daria, ce frumos din partea voastra ce faceti, cadoul pentru Bradut.. si am citit si cazurile lui Bogdan si Sebi, mi-au dat lacrimile, si nu cred ca spun ceva nou nimanui. Am observat ca au si un Paypal legat de paina cu cazul, acum sunt pe spongi rau de tot, cand intra salariul in cateva zile am sa trimit ceva prin paypal amandurora. Imi inchipui ce durere este in sufletul parintilor, sa iti tzii copilul in brate si sa stii ca sufera si sa nu poti sa faci nimik sa il ajuti.
am simtit asta acum un an, am fost cu Andy la urgente dupa o infectie la ureche, i s-a spart timpanul ??? nu ma pricep, ceva s-a spart si a lasat infectia sa scurga, cee ce, din punctul de vedere al celor de la urgente, a fost o treaba ok. Eu cand am vazut sange si puroi mi s-au inmuiat picioarele. Dar apoi sa stii ca infectia este aproape de creier...
Ah, sa le dea dumnezeu o sansa de insanatosire la amandoi

Mergi la inceput

neata
Daria, daca vorbesti si jucaria e aceeasi.... super. cum o trimiti prin curier la Bradut? ca si ptr asta trebuie sa pastrezi ceva banuti.
Irrinuca, asa e sa fie sanatosi... ca restul le rezolvam noi pe toate.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
LA MULTI ANI MARINA!MULTA SANATATE FERICIRE SI IUBIRE!
Dariasuper ca ai gasit mai ieftin(io recunosc ca atunci cand am vazut ca-i 3 mil si ceva, am avut emotii ca nu se vor strange banutii in timp util)..si io-s de acord sa dai restul de bani,celor doi copii
hai sa avem o zi buna,pupicei

Mergi la inceput

MARINA

Revin imediat
In 15 minute ma recheama tipu` de la minitoys.
Edit: gata, am dat comanda, au sunat astia in HU si s-au interesat, au zis ca e jocul pe baterii; cost total 254 lei.

Ioana, eu la inceput nu am avut deloc emotii la cata lume a scris, am avut emotii ultimele zile cand am tot scris noi de noi

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hello!

Daria, Multumim de daruire!

Marina, La multi ani!

Io's cam zombi, azi-noapte Paul s-a trezit de 3 ori si dimineatza pe la 4 l-a apucat tusea si a varsat ce avea in gat si niste lapte de la muma'sa... Asa ca in noapte mopuiam holul... Am invatat ca atunci cand cupilul tuseste si pare ca se ineaca tre' sa ies in hol, ca gresia se curata mai usor decat covorul din camera si asternuturile din pat
Altfel Paul e mai bine, nu mai haraie, dar inca mai are secretii, sper ca pana luni sa treaca.
Victor e inca la bunici, a spus ca nu vine ca a luat "vancanta" de la gradi si o sa vina la Bucuresti cand o sa vrea tati.
Azi am inteles inca o data ca unii isi fac jobul ca sa dea cu batul ca stau undeva 8 ore pe zi... Am muncit o saptamana pentru documentatie la un proiect care nu era necesara si nu trebuia sa intre in anumite proceduri.. Deh, asta e...
Nush cine imi spunea sa nu ma stresez, sorry, da' nu ma stresez, doar ca ma apuca amocu' atunci cand tre' sa mediez pe unii la care nu am acces. Io imi vaz de ale mele si 'om vedea...

ma'c sa ma bag iar in specificatiile de produs...
by the way, ce stiti de Varsovia? daca tot stau o saptamana acolo, am ceva de vazut sau imi fac program de somn si munca?
pupici, o zi buna...

Mergi la inceput

Am vrut sa scriu ca am ramas singura pe subiect noroc cu Roller.
Pupam juniorul sa treaca tusea Buna ideea cu fuga, ideal e sa ajungeti in baie Eu de cateva ori am fugit doar, fara copil, sa scap uscata
Deci te "vancantezi" si tu ??? Ce bine
Eu sper doar la we calduroase sa putem sa ne balacim la strand
Maine duc copilu` la prima ei ora de sport, un fel de gimnastica Sa vedem cum va executa ordinele

-------
-------

Mergi la inceput

Dana plin de invataminte postul tau, bravooo!! si eu fac acelasi lucru, cand tuseste Pat noaptea il iau de o aruipa si il duc in baie... de multe ori imi reuseste, de multe ori nu... . Varsovia e un oras exceptional, o sa iti placa mmuuuult, samana la stil cu Praga!! ia la picior daca ai timp orasul vechi. dupa aceea e de vazut zona ghetoului unde a inceput goana dupa evrei a nazistilor. centrul (Orasul vechi) e chiar pe lista Unesco a monumentelor World Heritage... deci e super.

Mergi la inceput