Copilasi de Iulie-August 2004 * (23) * LMA
Raspunsuri - Pagina 18
alice2004 spune:
Neatza !
Mey, sint pe aici, dar ma simt groaaaznic, cred ca am luat vreun pui de ceva de la copchilu meu, asa ca tusesc si sint intepenita de la briu in jos, hehe, abia ma misc ... bag fervez si antinevralgic P, doar doar ma mai lasa !
Daria, io sint total pentru impartirea banilor ramasi catre umanitare !
Sanatate tuturor doresc, nush ce mai vroiam sa ci, ca mi-e creierul in vacaaanta !
Va las o pozica de-a lui Andreiush, e cea de pe diploma de absolvire a grupei B mijlocii de la gradi, o puteti vedea www.dropshots.com/alice2004#date/2009-06-12/10:22:01" target="_blank">aici.
O zi faina tuturor ! La bucuresti e mohorit si ploua marunt si io ma intreb ce dreq caut la birou si nu acasa in pat ?!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alice2004 Neatza ! Va las o pozica de-a lui Andreiush, e cea de pe diploma de absolvire a grupei B mijlocii de la gradi, o puteti vedea www.dropshots.com/alice2004#date/2009-06-12/10:22:01" target="_blank">aici. Alice si Andrei Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete |
Foarte reusita poza, si fotomodelul, un dulce!
Daria - si eu sunt pentru donarea surplusului, unde zici tu ca e mai de ajutor!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Ce frumos e Andrei
Am cu nervii, tocmai mi-am "mancat" plomba medicamentoasa din masea mult am reusit sa o tin de aseara pana azi, cred ca ma mut in chirie la cab.stomatologic
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
roberta04 spune:
Si eu pe aici, mi-e somn de mor, de dimineata tot incerc sa va scriu si ma tot iau cu altele...
Am in mine o oboseala adunata in 5 ani de dormit aiurea,profit acum ca e Matei la bunici poate mai recuperez nitel.
ALICE, ce mare pare absolventul! Si are niste ochi...
DARIA, tocmai sfatuiam o colega sa bage niste coniac la o masea dureroasa, te poftesc si pe tine - avem protocol
Eu sunt de acord cu ce spui tu in legatura cu banii. Oricum, eu evit sa citesc umanitarele pentru ca ma simt asa de neputincioasa, off...
Vreau sa va intreb ceva- prietenii cu care plecam noi in concediu ne-au propus sa renuntam anul acesta la mare si sa mergem in zona Orsova, la o pensiune pe malul Dunarii si destul de aproape de Herculane, pensiunea este a unor rude de-ale lor.
Mie pe Net mi se pare extraordinara zona, aveti pareri in acest sens? Eu mai departe de Balea Lac nu am calcat, recunosc, dar ai mei m-au plimbat destul si am amintiri frumoase, asa ca m-am gandit ca si Matei trebuie sa vada locuri deosebite din Romania.
szivarvany spune:
Roberta, probabil spre seara voi avea mare nevoie de ceva calmant
Eu as alege inainte de orice, marea
Insa daca v-ati saturat, merita vazuta Romania, e prea frumoasa, insa prea putin intretinuta Mare pacat .
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
roberta04 spune:
Daria, draga, eu as alege marea iarna si vara dar, din pacate, alergia mea la soare s-a manifestat mult prea puternic anul trecut si as vrea sa experimentez si alte zone.
Pe de alta parte, daca voi va bucurati de Baile Felix, in zona noastra nu exista nici un loc in care sa mergi pentru a te balaci - strandul din Iasi este bataie de joc iar lacurile din jurul orasului sunt extrem de poluate... Asa ca numai imaginea strandului din Herculane m-a binedispus...
szivarvany spune:
Am nevoie de ajutor, cel care aveti pista de curse, este asta:
http://www.minitoys.ro/catalog/product_info.php?cPath=28_97&products_id=3723
eu nu -mi dau seama
Mi se pare mult mai ieftina decat pe alte site-uri, asta e site-ul ce aveau depozit aici langa serviciul meu, insa eu nu vad bine ca inca n-am ochelari si nu cunosc jucaria
Va rog sa ma ajutati !
-------
-------
alice2004 spune:
Daria, e aceeasi cursa ca si cea de pe siteul de la toysmall !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Alice, atunci e super super super !
O sa vb cu ei la dimineata sa-l aduca aici la depozit
Ce ma bucur !!!
Totusi, nu inteleg de unde mama draqu`lui asa o diferenta de preturi Pana azi nici nu m-am gandit sa ma "plimb" pe net, iar aici am intrat din comoditatea mea caracteristica ... sa vad daca nu au cumva, ca tot am mai luat de la ei
-------
-------
alice2004 spune:
M-am gindit si eu de unde asa diferenta, dar pe cuvint ca io vad ambele circuite la fel ... ca am poza de la toysmall salvata unde sint pozele lui gizmo ...
Alice si Andrei