Mamici cu 2 pitici (9)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_a spune:
neatza' sanzi! si la noi ploua....
ieri am avut la fel o zi ploioasa spre dupamasa asa ca Matei a fost foarte necajit si frustrat ca nu poate iesi afara....tati vazand ca nu are incotr=o cu el pana la urma la scos in ploaie
si sa bucurat nespus de mult...hihi...nu au stat mult asa ca a continuat sa planga langa usa...asa ca a stat cu el in geamul de la bucatarie si cu greu mare la linistit ![]()
In rest noi suntem bine...marti mergem la colibita...eu am mari emotiiii insa sper sa fie bine, vreme buna, si cat de cat cald. Stefan abia asteapta
Ieri ma intrebat "cate planete trebuie sa treaca pana vine marti?" nu stiu de unde ia venit ideea sa numeasca zilele saptamanii "planete"
Eu m-am trezit la 8, de atunci stau cu castile pe urechi, ascult muzica la maxim, asa ca habar nu am ce se intampla in casa
nu stiu daca sau trezit sau nu baietii si nici nu-mi prea pasa, atata vreme cat vad ca nu au intrat aici la mine inseamna ca se descurca ![]()
o duminica placuta tuturor!
proud mummy
julax spune:
Luna asta am uitat de mamicile sarbatorite
,asa ca,
LA MULTI ANI,Amalia(4iulie)
si Manuelutza(9iulie)
!!!Sanatate multa si bucurii depline!
Oana,draga de tine,cu 2 in aceeasi camera,hmm,mi se pare cam dificil,la mine cel putin asa ar fi.Bine ca s-au simtit bine ,tu poate te-ai distrat macar la nunta,ca acolo banuiesc ca nu au mers si ei![]()
Sanziana,pai e super daca nu se mai trezesc noaptea,pe mine trezirile astea(mai ales acum cu dintii care nu mai ies odata
)ma cam obosesc,noroc ca-s rezistenta de fel.De adormit,cum adorm ,singurei sau stai cu ei pana adorm?
Ana,esti tare cu castile![]()
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Ba cu ambii prunci la nunta
la cine s-o las pe Ana care numai cu mine se culca? ![]()
Au fost eroi
au rezistat toata nunta, Ana e ultra-sociabila, Paul a fermecat toate gagicile pe-acolo, ce mai, abia au reusit mirii sa le faca fata (ma refer la popu laritate) ![]()
da' a fost ok !
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
sanziana27 spune:
Oana bine ca v-ati distrat totusi la nunta!
Iulia eu din fericire nu am stiut ce-i aia discomfort la iesitul dintilor nici la Dragos, nici la David (lui i-au iesit 4 in 2 saptamani si nici pas nu a zis)
Ritualul culcatului e foarte simplu: baita, pijama, biberoanele (Pe David il pun in patut si-si tine singur biberonul si adoarme sau mancand sau jucandu-se cu o jucarie), iar Dragos cere sa-i spun o poveste (sau citita sau povestita), uneori mai cere "repetir", alteori are chef de distractie si se prosteste si imi cere de 3-4 ori sau sare zi pe aia, zi pe ailalta....dar cand vad ca se ingroasa gluma ii spun ca plec pana la baie si revin si adoarme singur!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D
julax spune:
Oana,daca zici ca a fost ok,atunci nu pot decat sa ma bucur
Sanziana,pai la cum adorm copiii tai sa tot faci inca unul ...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
sanziana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julax Oana,daca zici ca a fost ok,atunci nu pot decat sa ma bucur ![]() Sanziana,pai la cum adorm copiii tai sa tot faci inca unul ... ![]() Iulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete ![]() |
Iulia noi ne-am indeplinit planul

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D
julax spune:
Ana,La multi ani lui Matei!!!Sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume!Repede a mai trecut anul,nu?

Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
La multi ani Matei!!!

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Mamici cu 2 pitici,ce mai faceti?Noi stam in foisor,e placut aici,m-as duce in oras,dar mi-e ca e prea cald.Cred ca mai stam putin pe acasa.Va pupam!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Eu am fost pe la servici azi, imi pregatesc reintoarcerea la birou pentru luna august. Am fost sa vad ce s-a mai intamplat in lipsa mea, si ce s-a mai lucrat la ce am lasat eu cand am plecat. Era asa liniste la birou, e lumea prin concedii, parca imi lipsea ceva, galagia si tipetele copiilor ![]()
Raducu s-a adaptat foarte bine cu bona.
Maine plecam la Constanta pentru o saptamana.
Alaturi de SEBI