Mamici cu 2 pitici (9)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
Vaaai, si eu eram sigura ca azi este 13! Cu intarziere atunci, la multi ani puiutei mici Ana, la prima aniversare, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si fericita, ocrotita toata viata de rele si inconjurata de dragostea celor din jur!
Alaturi de SEBI
julax spune:
Am pus cateva poze recente aici.Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julax Am pus cateva poze recente aici. Iulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete ![]() |
vazut pozele!!!Ce frumosi sunteti toti 4!!!Si ce mare a crescut Ioana!

proud mummy
OanaRusu spune:
Multumim de urari 
Revin pe sf de sapt - noi am inceput cu sarbatorirea vineri si continuam inca... ![]()

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Vazut poze. Comentariile:
1. Gabitzam, simpatic foc dezmotzatul. Si frate-su bineinteles. Dar n-am priceput, eu stiam ca se aleg 3 obiecte iar la Raducu am vazut 4: surubelnita, pix, stick si-o moneda. Sau voi ati hotarat sa-i dati baiatului mai multe sanse. Si mi-a placut si tortul sa nu uit sa zic. Si mai am o nelamurire legata de ceata aia: era cald pe plaja si totusi ceata? pare ireal.
2. Iulia, ma topesc dupa zambetul celor doi micuti, zambesc la fel, chiar identic as spune, cu gropite si tot tacamul. Si m-am hotarat: imi fac si eu suvite, tie-ti sta bine asa ca o sa incerc si eu (n-am avut niciodata).
Gata, ma duc la micuta mea ca o aud bombanind (a dormit vreo 40 de minute), manca-o-ar mama! O zi faina!!!
julax spune:
Ana,multumim
Oana,super cu petrecerile astea ca-n povesti.Noi azi plecam la
,asa ca lipsesc motivat saptamana asta.Nu stiu cum va organizati voi,dar eu de vineri tot fac bagaje si inca mai am de pus,ba o pastilutza,siropel,linguritza
De dimineata Ioana aveafebra 38.3,i-am dat nurofen,acum are 36.8.Sa speram ca nu va creste iar,oricum o sa-i dau si dupa amiaza,preventiv.
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Pe pagina a treia ajunseram noi, mai? Bravo noua!
Iulia, ma bucur ca va duceti in concediu. Sper sa aveti vreme buna. Nu-mi amintesc daca ai zis unde mergeti in conediu. Sper ca micuta nu ti-a mai facut febra, draga de ea. Distractie faina va urez! Astept poze.
gabitzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH 1. Gabitzam, simpatic foc dezmotzatul. Si frate-su bineinteles. Dar n-am priceput, eu stiam ca se aleg 3 obiecte iar la Raducu am vazut 4: surubelnita, pix, stick si-o moneda. Sau voi ati hotarat sa-i dati baiatului mai multe sanse. Si mi-a placut si tortul sa nu uit sa zic. Si mai am o nelamurire legata de ceata aia: era cald pe plaja si totusi ceata? pare ireal. |
Ei, trei obiecte se aleg, dar era asa de fun ca nu ne venea sa ne oprim, si a mai avut timp din fuga sa agate si banul de argint. Primul a luat pixul, pe urma surubelnita si pe urma memory stick-ul.
Pe plaja era foarte ciudat, e un fenomen mai rar ceata asta de vara. Aerul era rece si extrem de umed, venea valuri-valuri groase de pe mare, iar nisipul era fierbinte. A persistat multa vreme.
Iulia, tare faine pozele voastre, ce hlizitzi simpatici ai
Alaturi de SEBI
sanziana27 spune:
am pus poze proaspete cu David la semnatura, insuram baiatul si voi l-ati fi uitat, de cand ma-sa nu a catadicsit sa innoiasca albumul cu poze ![]()
noi suntem bine...maine ma duc cu Dragos la dr ca nu vrea sa manance mai nimic toata ziua
ma exaspereaza, ma inspaimanta cat de putin poate manca....si cand vad lista cu meniuri pe 3 pagini si mi-o refuza 

david in schimb te simti prost sa bagi ceva in gura si sa nu fie compatibil cu varsta lui...ma intorc cu spatele cand sorb o gura de cafea...
deci e minunat sa fii mamica!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze David
gabitzam spune:
Sanziana, asta nu greva foamei la copii de multe ori este semn de viermisori. Nu ti-a recomandat pediatra un coproparazitologic? Sau poate un supliment de vitamine? Am mai patit eu cu Andrei asa, si mi-a dat sa-i dau Multisanostol cand era mai mic. Acum mai recent mi-a dat Cavit si Pikovit sirop.
Alaturi de SEBI