Mamici cu 2 pitici (9)
Raspunsuri - Pagina 20
ana_a spune:
salutare fetele!!!
Imi pare bine ca ati resuscitat topicul nostru!
Cu kg ma lupt si eu....zilele trecute m-am cantarit si cica am 58 de kg....parca nu-mi vine a crede
ma simt cam de 62...cum e posibil asa ceva ???
Burtica mai am putina, insa per total ma simt multumita, deocamdata. Tind spre 55 kg insa nu ma grabesc....dat fiind ca am plecat de la 85 kg...wow...si vad ca incet incet scad...
Eu am dat jos kg fara sa mananc seara, am baut ceai de slabit dupa ce am intarcat juniorul, am luat si 2 saptamani niste pastile de slabit, heritage, si am scos painea, cartoful si dulciurile. As vrea macar 2 saptamani sa mai tin o cura "serioasa" insa tot aman....tot aman...mie greu ca nu prea sunt ambitioasa.
Azi este ziua lui Stefan
si el este la Tihuta, cu buni, vine abia duminica, ma topesc de dorul lui....i-am promis ca dupa ce vine de acolo vine si ziua lui, adica luni tinem petrecerea la baby party, asa ca nu-mi vine sa-l sun azi sa nu-l derutez, na prea vrut sa mearga cu buni si asa l-as incurca mai tare....imi este doooor de el si abia astept sa-l vad acasa.
Matei doarme
si eu bantui DC-ul...asa timp liber nu am mai avut de mult....
Am fost plecati la tara 2 zile, am ajuns acasa aseara tarziu, si na vrut sa doarma pana nu a cutreierat toata curtea, si sa jucat cu TOATE jucariile de afara si din casa....era ca un bezmetic....incredibil cat de dor ia fost de casa A picat la 12 noaptea, frant, si sa trezit pe la 7 sa bea laptic, a adormit la loc, linistit ca este in patutul lui, casa lui...
va
si sa auzim numai de bine
proud mummy
ClaudiaH spune:
Khrishu, bravo tie! Ai ales cea mai buna metoda care sa te ajute sa depasesti perioada asta dificila. Endorfinele care se elibereaza in urma exercitilor tip cardio te ajuta sa te simti neconditionat bine si totodata iti da un tonus fizic si psihic pozitiv. Imi pare nespus de rau ca treci prin asta, numai gandul ca ar trebui sa-mi cresc copiii fara prezenta tatalui alaturi ma ingrozeste. Acuma, chiar nu cred ca daca am cu 10 kg mai mult decat inainte chiar o sa isi gaseasca amanta. Dimpotriva sotul meu pare sa ma prefere mai durdulie dar m-a iubit si mai slaba. Sincer insa... daca sotul meu nu ma iubeste pentru femeia care sunt eu si ma iubeste doar pentru ca sunt mai slaba sau mai grasa... well, inseamna ca nu mi-am ales bine sotul, un astfel de om nu vreau alaturi asa ca duca-se cu bunaciunile lui pe pustii. Am vrut sa o consolez pe Oana sa nu-i mai fie ciuda ca nu are timp de sport. Imi pare rau ca tu te confrunti cu aceasta nefericire dar eu chiar cred ca eu si multe altele chiar avem relatii frumoase legate mai putin de aspectul fizic. Sotul meu are si el ceva mai multe kilograme decat la nunta distribuite evident pe burta dar il iubesc nespus pentru ca e el, acelasi om cu care m-am maritat, pentru ca e un sot minunat, pentru ca e un tata bun. Si mai stiu ca daca mi-as petrece serile facand sport, citind sau stiu eu mai ce, nemailasand timp in care sa discutam greutatile si bucuriile de peste zi, oferindu-i deci seri de raceala si de singuratate relatia noastra chiar s-ar duce de rapa oricat de sirena/fotomodel/bunaciune as fi eu sau el. Stiu ca sufletul ti-e plin de amaraciune in momentul asta, inteleg asta, dar iarta-ma ca vreau sa fiu in continuare fericita, n-o fac ca sa te sfidez pe tine dar chiar vreau sa ma bucur de relatia mea frumoasa atat timp cat e frumoasa. Poate ca intr-o zi nu va mai fi dar o sa plang atunci si o sa caut atunci solutii asa cum cauti tu acum.
khrisu spune:
Eu nu ma pricep sa scriu lucruri urate cu vorbe poleite.
Ar fi trebuit sa ma retrag de pe topicul asta inca de ieri cand o anumita postare m-a facut sa plag. Uite ca si ziua de azi mi-e mai amara ca de obicei. M-au mancat degetele sa mai scriu si aseara. Oare de ce unii cand vad un om doborat la pamant, un om care incearca sa renasca din propria cenusa, vin cu inca o palma?? Urlu de durere in fiecare zi, De ce tocmai mie mi se intamla? de ce tocmai copii mei o sa traiasca fara tatal lor?
Nu am facut decat sa spun cum am reusit eu sa slabesc fara sa abdic alaptatul..Erau sfaturi pentru mamicile care DORESC sa slabeasca, nu am sfidat femeile care inca au kg in pus sau pe cele care nu doresc sa slabesca, cele care au altceva mai bun de facut decat sa alerge pe stadion, cele care stiu sigur ca daca ar pierde o ora in felul asta precis or sa puna in pericol casnicia. Claudia, ai o casnicie perfecta asa cum multe dintre voi aveti, ma bucur pentru voi. Nu te-am lasat eu sa fii fericita cand m-am apucat sa scriu cum am slabit?? Te-a lezat cu ceva povestea mea? De ce a trebuit sa mi se scrie "lasa dom'le mai bine asa ca mine mai durdulie, bine ca am sot iubitor cu care stau la palavre seara in timpul liber" Am avut perioade din astea si eu, eram fericita chiar daca eram cu 13 kile mai multe, as da orice sa "pierd" in felul asta timpul
(dupa cum am scris aseara.
Vin dupa o relatie de 14 ani, in care credeam ca-l cunosc pe sotul meu bine, credeam ca ne iubim, ca avem o casnicie perfecta... da, da, se pare ca nu am stiut sa-mi aleg bine sotul, si uite ca din cauza asta copii mei vor trai altfel. Nici eu, ca si tine claudia, nu pot sa-mi imaginez cum o sa creasca copii mei fara tatal lor. Dar uite ca in ograda mea nu mai e fericire... ca eu n-am stiut sa-mi aleg sotul.
Claudia eu iti dau voie sa fii fericita, sa te bucuri de casnicia ta, nu am facut decat sa va impartasesc experienta mea, n-am vrut sa se simta nimeni ofensata, am povestit doar cum am slabit eu... incerc doar sa ma ridic de la pamant. Iertati-ma ca indraznesc.
Ma retrag de pe topicul asta.
KHRISU mamik de baietel si fetita 

va invit la un capitol nou!