Mamici cu 2 pitici (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Oana, gand la gand. Si eu am probleme cu timpul. Acuma trebuie sa recunosc ca sunt si momente in care as putea sa fac sport dar parca nu reusesc sa ma urnesc. De exemplu, seara dupa ce culc copiii (dupa ora 20) as putea sa fac cardio (am eliptica in sufragerie) dar... ma pun cu sotul la o bere si la povesti, sau ne uitam la un film... ne relaxam dupa o zi de munca si apoi fugim repede in pat ca a doua zi o luam de la capat. Si sincer, mi-e greu sa sacrific clipele de intimitate in care stau la povesti cu sotul meu ca sa alerg pe bicicleta ca hamsterul. O sa incerc sa-mi fac timp totusi dar cred ca mai mult de 30 de min. pe zi... n-o sa fac. Dupa ce l-am nascut pe Stefan eu eram la iasi, inca studenta iar sotul lucra in Bucuresti asa ca neavand seara cu cine sa petrec faceam abdomene si gimnastica dupa ce culcam copilul. Eram mereu pe fuga intre casa si facultate, nu aveam timp sa mananc, de-abia ii gateam lui Stefan si invatam. In consecinta cand avea Stefan 8 luni eu aveam 52 de kilograme si aratam mai bine decat inainte de a ma marita. Acum, Lucia are deja 13 luni iar eu sunt inca in forma de hipopotam. Dar, noi sa fim sanatoase si sa avem familii fericite ca... se duc ele si kilogramele la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Oana nu-i vorba de timp aici. Nu-mi ia decat fix o ora, pe ceas, treaba asta, cu tot cu drumul dus-intors de pe stadion. Pe copii ii las cu viitorul ex in timpul asta. Sunt mereu contracronometru si daca nu as fi asa as lua-o razna, va zic. Ideea e ca nu tre sa am vreme sa realizez kkoa in care ma aflu.

Da Claudia..ai punctat foarte bine... cand eram sotie fericita eram cu 13 kile mai durdulie si ma laudam ca, lasa ca ma iubeste si asa si uite ca taman el nu ma iubea si se tavalea cu o "bunaciune" prin alte asternuturi..Acum imi consum energia negativa si in felul asta, sport, efort fizic. Si cred ca am si scapat de o eventuala depresie ori complex de inferioritate. Daca ar fi sa aleg intre o conversatie frumoasa, stat la taclale cu cineva drag sigur ca m-as pune pe tanjala.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Am pierdut si eu un mesaj lung si am niste nervi....trimit mai multe si mai scurte ,ca ...of
Multumesc pentru raspunsuri.Suna asa simplu cum tratati voi piticii...Azi am fost cu Ioana la pediatru(a facut febra toata noaptea,greu a cedat cu antitermice,a avut un scaun foarte moale la 4 dimineata si alte doua intre7 si 8),i-a pus diagnosticul de rinofaringita si diaree ceva cu p...,ne-a dat augumentin,furazolidon ,carbonat de calciu si albatru de metil(cu care nu reusesc sa o ung,caci face ca trenul in gara si o murdaresc toata,daca e vreun secret,mi-ar placea sa-l aflu).Cand l-am intrebat daca chiar e cazul de antibiotic,a zis ca ar fi mai bine sa ii dau,ca oricum nu prea a luat("Daca ati sti ca sunt copii care iau asa des?..."la care i-am spus ca nu vreau sa compar copilul ,iar daca e sa o fac vreau sa fie printre cei care nu a luat antibiotic pana la 2-3 ani(am iesit din schema,dar ca idee)Of!I-am spus ca poate ar fi mai bine sa fac un exudat mai intai(ceea ce am si facut),a zis ca pot face si sa-i dau dupa antibioticul,ca oricum s-ar putea sa nu iasa nimic ,dar totusi sa fie infectie.Si eu ce sa fac?Deocamdata nu i-am dat antibioticul,mergem in continuare panadol alternativ cu nurofen,furazolidon ,calciu carbonic si tantum verde.Astept pana joi,sper sa fie totul bine.Asa m-as bucura sa scapam fara antibiotic...
Sa mai zic una,merg si la medicul de familie,il intreb si pe el daca e musai antibiotic si zice ca da,preventiv,caci daca doamne fereste se intampla ceva si nu a dat antibiotic intra ei la puricat.So,zona frumoasa,aer curat de munte,dar medici...nu pe gustul meu.Avantaje si dezavantajeIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Khrisu,e super ca reusesti sa-ti faci timp pentru tine si mai eles ca il folosesti eficient.As alerga si eu,dar ma iau niste intepaturi dupa cateva minute...Poate exersand nu va mai fi asa.as putea sa fac cateva ture de gradina,alex pe langa mine,Ioana ne-ar privi si asa m-as ocupa de amandoiHmm,e o idee...
Legat de vitamina C,data trecuta ne-a dat si noua,dar acum nu.oare nu se da in caz de diaree?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Claudia,sanii mari te fac sa pari mai supla,observ asta cand imi iau un sutien cu o cupa mai mare(din burete evident).Dar cum de cele mai multe ori nu suntem multumite de anumite parti ale corpului,am avea mereu ceva de comentat.
Cam cate zile tinea febra asociata cu scaune moi la Stefan?
Ioana vad ca reactioneaza la antitermice,nu a mai facut diaree de azi,de la 14,dar nici nu a mancat decat vreo catev alingurite de orez si morcov.mai aiurea ca nu prea a consumat nici prea multe lichide,noroc cu sanul...
Gabi,noi am luat anul asta prin primavara un aparat de aerosoli(cu ultrasunete,de la Laica).Mie mi se pare superok,de doua ori l-am folosit la Alex,doar cu ser fiziologic(in raceli usoare),dar nu merge puse uleiuri volatile,ca la cel al lui khrisu,ci doar medicamente specifice,gen ventolin,dexametazona sau mai stiu eu ce.oricum,eu zic ca merita.Alex se uita la un desen animat sau la filmulete pe telefon si sta 10 minute cumintel pana isi termina treaba aparatulIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Oana,,minivacanta in 2?Ca suna bine...
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Julax, posibil ca vitaima C scoate scaune moi, deci in caz de diaree nu cred ca e indicat. Ai mei inca nu au avut diareee niciodata, ba din contra fi-miu e mai mult spre constipat.

Am uitat sa mai spun ..eu ii mai dau in gat cu spry Aloe First de la astia cu aloele lor (forever). Ala imi este indispensabil..am un tub in geanta copiilor si unu in casa. Cum vad o buba, lovitura, zgarietura, intepatura de insecte, eritem, hop cu sprayul, plus in gat daca is raciti..isi face treaba ca are o gramada de plante in el.

Nu stiu cum functioneaza Laica..eu tanjeam dupa un aparat cu ultrasunete ca e silentios..al meu face un zgomot de zici ca merge tractoru-n casa.. Omronu' asta are un nebulizator (parca asa se cheama) in care am voie sa pun 8 ml de ser in amestec cu altceva. Alte compartimente nu are.

Pupici

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Fetelor. ce logoree aveti!!!
Hai ca imi palce de noi!!!
Julax, albastru d metilen eu i-l dau lui David p putin zahar....Ea e prea mica pt asa ceva...tot degetul e sfant invelit intr-o carpa moale..altfel...sa treaca repejor!!!
Fetelor, aerosolii sunt ei buni dar si vaporizatorul e la fel....eu am incercat cu Dvd in Beijing si a mers fff bine, desfunda si copilul doarme bine, dar trebuie pus aproape de pat....
La discutia despre sani nu ma bag...ca nu am cu ce...v-am mai spus, cred ca daca reusesc sa dau jos kg in plus iar intru la cupa -1, ca mie si A imi era mare...
Trebuie sa va spun ca s-a clarificat: plecam la Frankfurt!!! Nu stiu daca sa ma bucur sau nu, voi vedea acolo....parca vad ca dupa ceva timp mi se pune piticul si nu mai vreau....
Acum ma pregatesc sa fac o placinta cu mere ca parca nu am mai facut demult...(saptamana trecuta) Incerc o reteta noua, si la cate mere sunt pe piata nu-i bai daca nu iese!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutereeeeeeeee!!!!!!!!!!
Ce mai faceti ? Waw, ce de-a discutii aici, ma bucur sa vad ca ne-am revenit.

Acum nu prea am timp , astept oamenii de la gaz, tot cu amarata aia de centrala, nici acum n mi-au pus-o in functiune.

Iulia, multa sanatate micutei , te cred ca esti bulversata, la noi doctorii mai mult te baga in ceata. Si micutei mele i-a dat odata antibitic dar pentru ca avea puncte pe gat. Noua ne-a zis dr de familie , ca daca debuteaza cu un fir de apa din nas si febra, atunci e virus, dar daca e doar febra simpla si are pe gat bube albe, e infectie. Dar la tine fiind si cu kk moale, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Oricum , insanatosire grabnica Ioanei.

Claudia, am sa verific la poze, sa rezolv daca e ceva, ca sa ne vedeti si voi. Felicitari pentru rezultatele super bune ale Luciei. Mare noroc aveti voi de medici care va dau incredere in voi. Lucia are o greutate excelenta. Mandra mea inca nu a trecut de 10 kg.

Gabi, eu am aparat de aerosoli cu ultrasunete, e silentios si are efecte,am scapat cateva ture fara antibitic. Dar daca e infectie , nu am rezolvat intotdeauna numai cu ala, tot am ajuns la antibiotice dar macar a avut micutul viata mai usoara , i-a desfundat nasul, a dormit mai bine. Cum e viata la birou?

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Romanitza, sa fie intr-un ceas bun alegerea facuta! Sa va ajute Dumnezeu si sa va fie bine acolo unde veti merge.

Cu sanii, eu am zis ca am doua bilute, mi-as fi dorit si eu ceva mai maricei, dar asta e, sanatoasa sa fiu, mai exista sutiene cu bureti, etc. Mai ales acum, ma incurajez cu ce a zis Claudia si ma multumesc cu ce am. De aia ma tot mir eu ca asa micutei cum sunt, produc lapte si acum , dupa 1 an.

Khrisu, bravo ca reusesti sa alergi, eu nu am asa vointa, eu alerg mai mult prin casa dupa plozi si dupa lucruri aruncate pe jos, eu zic ca fac ceva gimnastica la intins rufe pe ata, la aspirat, strans jucarii aruncate ( aici e cel mai greu). Imi pare au ca treci prin clipe grele cu sotul tau, sau viitoru ex cum ii spui, oricum , iti doresc sa -ti revii si sa te tii tare pentru copii.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput