Mamici cu 2 pitici (9)
Raspunsuri - Pagina 2
crengu75 spune:
Da, am revenit. Si am si uitat ce mai vroiam sa zic, asta mica patruleaza prin casa, ba in 4 labe, ba se catara si mai face cativa pasi singurica, dar sunt mereu cu ochii pe ea, nu mai am timp de nimic. Chiar si acum sunt cu un ochi la ea si cu unul la calculator. Cristian parca a inceput sa o chinuie, o ia in brate de cum vede ca se ridica sa mearga si asta mica urla de numa numa.
Acum mai ublu si pe la vecini cu semnaturi si etc, etc.
V-am zis ca nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut aproape un an.
Iulia si a mea se trezeste plangand. Cred ca de la dinti sau poate mai viseaza cate ceva si ei.
Gabi am admirat poze superbe. Ana, la fel si la tine.
Claudia spor la treaba si la facut ardei, cred ca sunt tare buni.
Oana, ma bucur ca ati trecut usor peste boala fara antibiotic.
La noi Riri abia gusta mancarea, gusta orice dar nu mananca cum ar trebui, dar are 9 kile jumate si asa ca nu ma stresez. In continuare e pe san intensiv. Are 6 dinti frumosi si o strugareata superba.
Asa ca mami.
Vreau sa va mai pun poze dar nu mai apuc odata cu timpul asta. Poate macar la taiatul motului sa reusesc.![]()
Hai ca poate mai revin cu ceva vesti ca streseaza maimuta, se duce tot unde nu are voie. S-a dus linstea aia de cand era micuta. Si e rea, o leoaica rea ca frati-su. Si plange cu lacrimi cand vrea ea ceva.![]()
Pupici la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
julax spune:
Crengu,o regasesc pe Ioana in unele descrieri aale Riannei.Si ea urla de zici ca e sfarsitul lumii uneori
Ea cand se trezeste noaptea si plange e cu ochii inchisi,de obicei o las in patut si o mangai sau o legan usor.Cu toate astea nu se linistete mereu,ci abiadupa ce o pun putin la san,chiar daca e la scurt timp dupa masa.Magnifica tzatza asta,ce efect are...
Azi am fost la nasi,la Agas,am merssi la o manastire departe,pe un drum nasol,dar in creierul muntilor.Peisaj super,de asemenea si atmosfera.A fost insa foarte cald.
Maine am merge pana la Piatra,la gradina zoologica si eventualcu telegondola.S-au anuntat si niste musafiri,vedem cum facem pana la urma.
O seara faina!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Iulia, Crengu, hai facem club cu fetele astea....
Si de vreo sapt numai cu tzitzi... noroc ca papa la pranz mai bine - unde ma laudam ce bine papa Ana... acuma are o perioada tare grea, insa cred ca i-am vazut dintele nr 8 in gingie azi - nu ma lasa sa ma uit, doamne fereste, secret de stat guritza ei...
Tot asa cu urlatul, tot asa cu tzatza magica... ![]()
Noapte buna!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
sanziana27 spune:
salutare dragelor!
Noi suntem singuri pana vineri, tati a plecat in delegatie, dar cum obisnuinta e a 2 a natura ne descurcam!
Ieri a implinit si iubitul meu mic, 8 luni.Noi nu ne laudam cu achizitii motorii, ca deh! baietii sunt mai puturosi ![]()
De sambata l-am intarcat pe David pt ca in ultima luna a supt ff putin si eu am avut tot mai putin lapte si se enerva la san ca nu se satura si dupa tzitzi nu mai vroia biberonul si numai ne chinuiam cu o dulce amagire.
Intarcarea a fost mai usoara decat mi-am inchipuit si ne-a adus un lucru pozitiv, nu se mai trezeste noaptea !!!!
Iar Dragos a renuntat definitiv la pempers, deci la 2 ani si 8 luni am mai trecut de o etapa!
nu am reusit sa citesc din urma, dar promit ca o voi face!
pupici
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
sanziana27 spune:
Cand intru si eu pe forum nu mai intrati voi, parca asta patea si Claudia intr-o vreme ![]()
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
julax spune:
Si noi prin zona.Ioana a racit pentru prima data.Cred ca a luat de la mine,Am incercat sa stau cu masca,dar nicio sansa.O tragea de nu-mi venea sa cred...Ii curge nasucul de dimineata.Deocamdata i-am sters si aspirat.Sa-i dau oare osscillo sau s-o las asa sa-si faca damblaua?Voi cum procedati la primele semne de raceala cu astia mici?
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Noi am fost la Constanta peste weekendul acesta prelungit. L-am aniversat pe Raducu mic, i-a luat nasa motzul, am facut plimbari si putina plaja, a stat mult la aer.
Cand ne-am intors am avut o surpriza foarte neplacuta, au incercat sa ne sparga usa de la intrare, au reusit doar cu una din yale, a doua s-a blocat. A fost foarte socanta chestia, sa stam in fata usii, sa o vedem vandalizata, sa nu putem intra in casa, si cu spaima daca au reusit sa intre hotii sau nu. Si nici acum nu ma simt bine, desi am schimbat yalele, cu ideea ca cineva ne-a urmarit, a stiut ca plecam de acasa.
Poze de la Constanta aici.
crengu75 spune:
Helau fetele!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabi, ce frumos v-ati distrat!!!!!!!!!Super!!!!!! Super la mare, la dez-motat. Abia astept si eu sa zbor motul la maimuta mea.
Iulia, eu i-am dat parca odata oscilo, oricum este homeopat deci nu este ceva rau. Sanatate la micuta si tie. Pup.
Sanziana, cum ai reusit sa-i bagi laptele? Eu nu pot si gata, a mea este super indragostita de sfarcurile mele si mi le suge de cate ori are ea chef.
Mai, noi pe langa centrala , ne-am gandit sa si redecoram prin bucatarie , baie, dormitor, ca odata cu mizeria de la centrala sa mai corectam cate ceva. Asta vom incerca sa o facem in 3 saptamani , pana plecam la mare, ca sa fie totul luna cand plecam si sa nu ne mai stresam cand venim. Deci, avem multa , multa treaba. Nu stiu cat voi mai putea scrie aici, eventual voi citi, voi scrie dar mai rar, sper sa am timp.
La noi totul bine, Rianna merge deja singura, mai ia cate o tranta, mai foloseste si metoda catel, dar poate merge singura pe doua picoruse, vine dintr-o camera in alta singura. Daca o sa am timp o sa-i fac un filmulet sa va pun s-o vedeti cat e de comica.
Abia astept sa termin renovarea si sa plecam la mare, sa ma arunc intr-un sezlong. Astept asta de anul trecut inca.![]()
Pupici.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
julax spune:
Gabi,super pozele,tortul
,din ce a ales inteleg ca ii va placea sa surubareasca,dar si sa scrie,apoi sa corecteze,vreun inginer contructor,proiectant,cine stie?
Nasoala tare faza cu usa sparta.Vecinii n-au auzit nimic?Brr,mi s-a facut pielea de gaina
Crengu,va asteapta niste saptamani mai grele,dar gandul la vacanta de dupa le va face sa treaca mai repede.Spor la treaba!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Oana
,Sanziana
,La multi ani!!!Sa aveti parte de multa sanatate si fericire!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete