Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Mamaaa , fete da ati scris nu gluma.Aseara am ajuns pe la 1 noaptea de la zbantuiala ..morti de oboseala amandoi.
Bineinteles ca mandra a facut act de prezenta , deci mi se taiase orice chef ..da numa asa de-a naibii am dansat toate dansurile de round..
Si ne-am si pupat in mijlocul scenei
La plecare , un rahat de fata de 16 ani tot incerca sa flirteze cu al meu.Nici vorba de gelozie , da sincer ..e penibil sa vezi o fatuca de varsta ei incercand sa faca pe femme fatale cu un barbat de 45 de ani.Ea o crede ca : iote-ma ce femeie sunt io de pot vorbi cu asta , da cred ca nu realizeaza ca unii oameni din bun simt nu zic nimic , iar ele cred ca merge si o dau inainte.Pana intr-o zi cand isi vor lua-o in bot sau pe cocoasa .Sau vor cade in oala cu vise.
La inceput am crezut ca mi se pare , da i-am zis si lu M ..culmea e ca si el a inteles la fel.
I-am zis ca la prima ocazie cand o mai vad pe fatuca aia , o iau deoparte si ii zic cateva.M o avea diplomatie si bun simt ...eu n-am .Sau ma duc si ii zic lu tasu ...sa aiba grija la comportamentul odraslei.

Mergi la inceput

Am adus si tortul :

http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_3468.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Vaaaaiiii, le-ai dezbracaaaaaat!

Mayan, tortul a iesit SUUUUUPEEEEER! Ai maini de aur!

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Da tu credeai ca le bag in " jacuzzi" imbracate?
Sarut mana , ma bucur ca ti-a placut.Sa iti fac si tie unul asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Mai puiutza, tu ai facut tortul acasa, nu pe comandaaaaa? Pfff, intr-o mie de ani nu mi-ar iesi asa ceva. Felicitari !

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

yami yami.....ce mai tort ..

tre sa ma inscriu pe lista de meditatii , sotului meu ii plac la nebunie torturile facute in casa, si de iesit imi ies bune, dar nu se compara cu ceea ce iese din manutele lui Mayan

Mergi la inceput

adevarul e ca imi place sa le bibilesc , cu fel si fel de idei.
stati sa vedeti ce fac ptr ziua mea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

adevarul e ca imi place sa le bibilesc , cu fel si fel de idei.
stati sa vedeti ce fac ptr ziua mea ...

mai mai...........chiar m-ai facut curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

in aceasta dimineata, cu cainele din dotare, stapanul casei este la lucru. neataaaaaaaaaaaaaaaaa va invit la mic dejun si .ieri am fost la iarba verde,si pescuit -cui ii place.bineinteles, al meu a prajit cativa pestuci aseara, si gata.nu are rabdare sa ii bage la congelator sa se mai adune...
calendarul zilei de azi, pt cele interesate:
http://www.calendar-ortodox.ro/sfintii_iunie.htm
am zburat la treburi, dar mai intru pe aici!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, suricatelor ! Eu abia azi plec la iarba verde cu dl. si cu cei 2 pitici mici. Asa ca sa fiti cuminti.
Pupicei.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput