Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(8)
Raspunsuri - Pagina 9
MayanMistica spune:
Mamaaa , fete da ati scris nu gluma.Aseara am ajuns pe la 1 noaptea de la zbantuiala ..morti de oboseala amandoi.
Bineinteles ca mandra a facut act de prezenta , deci mi se taiase orice chef ..da numa asa de-a naibii am dansat toate dansurile de round..
Si ne-am si pupat in mijlocul scenei
La plecare , un rahat de fata de 16 ani tot incerca sa flirteze cu al meu.Nici vorba de gelozie , da sincer ..e penibil sa vezi o fatuca de varsta ei incercand sa faca pe femme fatale cu un barbat de 45 de ani.Ea o crede ca : iote-ma ce femeie sunt io de pot vorbi cu asta , da cred ca nu realizeaza ca unii oameni din bun simt nu zic nimic , iar ele cred ca merge si o dau inainte.Pana intr-o zi cand isi vor lua-o in bot sau pe cocoasa .Sau vor cade in oala cu vise.
La inceput am crezut ca mi se pare , da i-am zis si lu M ..culmea e ca si el a inteles la fel.
I-am zis ca la prima ocazie cand o mai vad pe fatuca aia , o iau deoparte si ii zic cateva.M o avea diplomatie si bun simt ...eu n-am .Sau ma duc si ii zic lu tasu ...sa aiba grija la comportamentul odraslei.
MayanMistica spune:
Am adus si tortul :
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_3468.jpg
guzelnico spune:
Vaaaaiiii, le-ai dezbracaaaaaat!
Mayan, tortul a iesit SUUUUUPEEEEER! Ai maini de aur!
Calde imbratisari tuturor!
MayanMistica spune:
Da tu credeai ca le bag in " jacuzzi" imbracate?
Sarut mana , ma bucur ca ti-a placut.Sa iti fac si tie unul asa?
amy2007 spune:
Mai puiutza, tu ai facut tortul acasa, nu pe comandaaaaa? Pfff, intr-o mie de ani nu mi-ar iesi asa ceva. Felicitari !
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
Lumy_Clt spune:
yami yami.....ce mai tort ..
tre sa ma inscriu pe lista de meditatii , sotului meu ii plac la nebunie torturile facute in casa, si de iesit imi ies bune, dar nu se compara cu ceea ce iese din manutele lui Mayan
MayanMistica spune:
adevarul e ca imi place sa le bibilesc , cu fel si fel de idei.
stati sa vedeti ce fac ptr ziua mea ...
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MayanMistica adevarul e ca imi place sa le bibilesc , cu fel si fel de idei. stati sa vedeti ce fac ptr ziua mea ... |
mai mai...........chiar m-ai facut curioasa
galliciana spune:
in aceasta dimineata, cu cainele din dotare, stapanul casei este la lucru. neataaaaaaaaaaaaaaaaa va invit la mic dejun si .ieri am fost la iarba verde,si pescuit -cui ii place.bineinteles, al meu a prajit cativa pestuci aseara, si gata.nu are rabdare sa ii bage la congelator sa se mai adune...
calendarul zilei de azi, pt cele interesate:
http://www.calendar-ortodox.ro/sfintii_iunie.htm
am zburat la treburi, dar mai intru pe aici!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Buna dimineata, suricatelor ! Eu abia azi plec la iarba verde cu dl. si cu cei 2 pitici mici. Asa ca sa fiti cuminti.
Pupicei.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.