Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Si eu dedic cam 2 ore in fiecare seara ca sa citesc din urma ce s-a mai intamplat! Am ales un grup foarte activ si ma bucur mult!

Mergi la inceput

Duminica placuta si tie! Pt tine a inceput deja pt ca a trecut de miezul noptii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Duminica placuta si tie! Pt tine a inceput deja pt ca a trecut de miezul noptii!

hai ragione cara!!!
placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata dragelor! Nimeni pe aici? Pregatesc eu pt toate si ne vedem mai tarziu pe aici.
Pe testul meu de ovulatie au aparut 2 liniute, e adevarat ca a doua nu la fel de intens colorata ca prima, dar oricum de cand ma testez, mai intensa nu iese...asa ca e semn ca tre sa-l pun la treaba.
Deocamdata sunt singura, ca s-a dus sa puna la Loto.
Pupicei.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata, fete cucuiete,
Eu Z1 de munca...
Voi....weekend placut..
Amy2007, suie pe cai...si da-i bice
Cat despre discutia cu intratul pe net....in timpul programului....
Eu una reusesc sa va citesc, ici si colo, si nu ma simp vinovata pentru asta....
Evident ca nu stau pe messenger sau skipe sau...
Oricum sunt zile cand nu-mi vad capul de treaba si sunt zile mai lejere..
Eu nu simt ca-mi neglijez munca daca intru cateva minute pe net.
Si asa, pauza mea este in fata calculatorului, nu fumez si nu am nici un alt viciu...
Voi sunteti singurul meu "viciu".
Pupici

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

bau!!!
buna neatza la ora asta !
azi am fost vrednicuta, m-am trezit de vreme si am pregatit toate cele pt gratarel, sper doar sa nu inceapa ploaia ... ca s-a cam intunecat.. de io am oaspeti unde sa ii ingramadesc pe toti la curte daca ploua??? de casa inca n-am ridicat-o..ufff...
nici eu n-am alte vicii, sunt cuminte....poate internetul, dar de acasa ...

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Oana - spor la treaba - e una dintre cele mai placute activitati, deci merita!
Mona - secretul e bunul simt. Multi erau plecati de acasa cand s-a impartit bunul simt, asa ca, regulile se fac pt ei, dar toti suporta consecintele!
Lumy - iti tin pumnii si fie vreme buna! Pofta buna la gratare! Mananca un mic si pt mine. Mi-e tare de mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

Vad ca sunteti light azi, gratarel, unele plecate, si Amy da-i bataie ca e momentul

eu in trecut am facut o multime de teste de ovulatie si nimic nicidata nu am avut 2 liniute, crede-am ca nici nu ovulez dar apoi dupa analize mi-am dat seama ca erau prea mici valorile la hormoni si de aia nu aparea.

am noroc ca pe net pot intra cat vreau dar din pacate am ata de mult de munca incat ma cenzurez singura

voi ati vazut tortuletele postate de galli parca, eu sunt innebunita dupa ceva bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Planurile mele s-au dus pe apa sambetei, ca l-au chemat la munca. Dar diseara nu mai scapa. Dar la cati draci am, tre sa iau ceva sa ma calmez, ca altfel ma agit degeaba. Asa zice doctorita: nu te mai stresa. 1 distonocalm o fi de ajuns? Ce imi sugerati? Bine, oricum sunt tulburata, ca m-a sunat finul meu (cununat de mine si fostul sot) si mi-a zis ca l-a sunat jivina (exul meu) sa-l anunte ca are o fetita. Primul telefon intr-un an jumatate. Doameneee, si cand ma gandesc ca am stat 16 ani langa o asemenea jogodie. I-a spus pt ca stia ca finul o sa-mi zica. Altfel, de ce sa-l suni dupa 1 an jumatate in care nu ai dat nici un telefon.
Deci...clar distonocalm. Pana diseara isi face efectul. Sper ca voi sunteti mai bine.
Pupicei !

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Amy dragutza,
Sincer eu iti recomand o berica...e si buna pt metabolism...si macar nu e medicament...
Daca vrei poti sa o amesteci cu sprite...sau knley cum se cheam prin romanica...
e super...
Si pe de alta parte, de ce te stresezi?
Daca a fost o jigodie sa vezi ce tata bun o sa devina.....
Mai ales sot....pt fosta scumpa prietena...
Crezi ca ai nevoie de o mai buna razbunare...?
Fecare plateste la timpul lui...
Linisteste-te....fa-ti o masca cu castraveti....

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput