Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(8)
Raspunsuri - Pagina 5
Libra spune:
Buna dimineata, Anca!
Se pare ca fetele au cam plecat care incotro... si ne-au lasat cu cafeaua pe masa.
_
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Multumim, Ancutica. Eu voi lua un cappuccino. Sunt sigura ca e cu spuma de lapte, nu cu frisca, cum am mai vazut in RO.
Galli are o trezire mai grea in weekend. In sfarsit doarme si ea mai mult. Sa vorbim incet.
Calde imbratisari tuturor!
amy2007 spune:
Si eu spun prezent. Ma duc sa fac cafeluta. Si apoi azi o fuga prin Brasov.
Pupici tuturor si un week-end minunat !
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
Libra spune:
'Neata Nico!
Adevarul e ca mi-am pus mare nadejde in tine cand am pus niste intrebari... Hai ca te-am fortat, iertare!!
Te-am pupat!
_
galliciana spune:
ahahahahahaha...... m-ati dat disparuta???!!! a, nuuuuuuuuuuuuuuuu, nuuuuuuuuuuuuuuu scapati voi de mine asa usor!!neataaaaaaaaaaaaaaa!
m-am trezit pe la 5,30 m-am chinuit sa adorm la loc, si m-am trezit pe la 8. azi suntem amandoi acasa, deci, nu stiu pe cand voi putea avea liber la PC. vom merge sa vedem o casa,-2, si prin piata putin, vom vedea noi ce mai facem. va pupic, multumesc pt cafea, si celor care pleaca pe 2-3 zile, miniconcediu placut!! ne vedem mai tz!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra Cine se pricepe la zoonoze si anticorpi este rugat(a) frumos, FOARTE FRUMOS, sa dea un semn. M-a pus dr. sa fac 3 carute de analize si dintre rezultatele de pana acum reies: Anticorpi Citomegalovirsu IgG chemiluminiscenta 2 - pozitiv, dar Anticorpi Citomegalovirus IgM ELFA - negativ, Anticorpi Rubeola IgG Chemiluminiscenta 2 - pozitiv, dar Anticorpi Rubeola IgM chemiluminescenta 2 - pozitiv. Astept raspuns de la luminatiile voastre inainte de a o lua pe campii... _ |
Libra, ia si zburda:
Anti-Citomegalovirus IgG:
- negativ - presupune absenta expunerii; in cazul pacientelor gravide se va repeta recoltarea pentru determinarea anticorpilor IgG in luna a 4-a de sarcina;
- echivoc - se recomanda repetarea determinarii dupa o saptamana;
- pozitiv - indica expunere in antecedente la virusul citomegalic; se recomanda efectuarea anticorpilor IgM din acelasi ser; obtinerea unui rezultat negativ exclude infectia primara (la pacientele gravide se considera ca exista un risc minim de infectie congenitala si nu sunt necesare investigatii ulterioare).
Rubeola: anticorpi IgG si IgM
- Daca valoarea anticorpilor antirubeola tip IgG este cuprinsa in intervalul 5-10 UI/mL, rezultatul este unul echivoc. Se recomanda repetarea determinarii dupa o saptamana.
- Daca valoarea anticorpilor antirubeola tip IgG este >=10 UI/mL rezultatul este considerat a fi pozitiv si indica infectie in antecedente/ vaccinare/ infectie recenta. Se recomanda efectuarea anticorpilor antirubeola tip IgM din acelasi ser; obtinerea unui rezultat negativ confirma infectia in antecedente si prezenta statusului imun.
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra 'Neata Nico! Adevarul e ca mi-am pus mare nadejde in tine cand am pus niste intrebari... Hai ca te-am fortat, iertare!! Te-am pupat! _ |
Nu, nu m-ai fortat. Imi face placere sa te ajut.
Am bantuit un pic prin dosarelele mele pt FIV. Mereu ma ia melancolia dar ma si indeamna sa nu renunt la lupta pt bb.
guzelnico spune:
Amy, impresionanta povestea ta. Si cu cat drag vorbesti de copiii sotului actual. Te admir pt asta.
Eu nu stiu cum as reactiona, desi sunt innebunita dupa copii. Pe nepotica mea o smotocesc de fiecare data si, in plus, ii fac toate poftele.
Drum bun catre BV si sa va intoarceti sanatosi.
Libra spune:
Saru'mana Nico, deci e de bine ca IgG-urile sunt pozitive si IgM-urile negative, dat fiind ca inca nu-s insarcinata (va rog remarcati optimismul, nu se intampla prea des). Marti merg la Bucuresti la dr. Moisa si nu voiam sa ma opresc la Nr.9.
O zi minunata!
_
guzelnico spune:
Ancutica, da, mi-a placut filmul. Eu citisem cartea acum vreun an. A fost placut sa vad ca filmul a surprins multe locuri exact asa cum mi le-am imaginat prin descrierea din carte. Desigur, filmul mai pierde din detaliile cartii dar, in schimb, creeaza, prin sunete si muzica, stari interesante. Mi-ar placea sa vizitez locurile in care s-au petrecut diversele scene.
Cine stie ...