Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

[quote]citat din mesajul lui guzelnico

Yeeee, Lumy, organizam impreuna petrecerea de Sf. Nicolae.
[/quote

aha !!!

mai stau nitel si plec acasa... acu ii las instructiuni colegei, ca nu care cumva sa ma deranjeze in week'endul meu prelungit

pup

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Lumy, weekend placut si foooarte linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Bravo Menics, asa trebuie sa fii, ferma! La o adica, ce-ai avut si ce-ai pierdut, daca nu actioneaza corespunzator!!!! Mai ales ca arati suuuuuper! Ar trebui sa fie prost sa te piarda, desi nu cred ca e pentru ca nu l-ai fi iubit :).

Pupici la toate fetele si minivacanta placuta!

Elena

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Lumy, weekend placut si foooarte linistit!

multam!!! sigur o sa fie placut inca n-am terminat de petrecut!!!

week-end placut tuturor!!!

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

Cine se pricepe la zoonoze si anticorpi este rugat(a) frumos, FOARTE FRUMOS, sa dea un semn. M-a pus dr. sa fac 3 carute de analize si dintre rezultatele de pana acum reies: Anticorpi Citomegalovirsu IgG chemiluminiscenta 2 - pozitiv, dar Anticorpi Citomegalovirus IgM ELFA - negativ, Anticorpi Rubeola IgG Chemiluminiscenta 2 - pozitiv, dar Anticorpi Rubeola IgM chemiluminescenta 2 - pozitiv.

Astept raspuns de la luminatiile voastre inainte de a o lua pe campii...

_

Mergi la inceput

... dupa care voi reveni cu intrebarea despre libido...

Multamesc di pe-amu'

Atat, si-o dunga (rosie... pour les connaisseurs)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Si eu am ajuns acasa, dupa o zi de vineri plina de ...arhivat documente.
Poate cand am intrat aici trebuia sa va spun cateva despre mine, gali stia. Am fost prietena cu un tip 7 ani, ne-am casatorit si dupa o perioada s-a gandit el ca prietena mea cea mai bina (prospatura dealtfel 24 de ani pe atunci) e mult mai buna decat mine si s-a reprofilat. :D
De fapt...cea mai buna prietena e mult prea putin spus: taica'su coleg de serviciu cu mine, petreceam la ei week-end-urile, concediile, revelioanele... cam tot.
Parinti mei amandoi morti (tata la 42, mama la 48), eu ramasa cu sora-mea de 14 ani pe atunci ca sa o cresc, intr-un final maritata cu un tigan si fugita in Spania la 16 ai.
Fostul sot, cu vreo 5 amante la activ, pe care tot incercam sa ma fac ca nu le vad, si-o t**** mai nou cu domnisorica de care va zisei. Eu ii povesteam ei ce baiat umblaret era el. se pare ca i-a placut. ca eu na, fata patita i-am setat mobilul sa ii memoreze mesajele experiate. Vine dl. acasa, obosit zicea el de la fotbal, il las sa doarma, dracusorul ma zgandarea. caut in telefon: Mi-e fpofta de tine, deja iti simt gustul. Mesaj pt mandra.
Il trezesc: auzi ma, ce gust, de ciocolata? Raspunsul: esti nebuna, nu e nimic.
Asta a fost si concluzia finala, i-am dat papucii, am impartit teren, apartament, masini si gata. Dus a fost cu mandra lui.
In prezent sunt cu un tip care are 2 copii (o frumusete de fata de 11 ani, si un baietel de 8), in divort de vreo 3 ani ca deh, sunt la mijloc copiii, pe care i-a castigat el in prima instanta, dar in apel i-a castigat soata. Si tot tragem de copii, noi o saptamana, ea o saptamana. Oricum facem recurs, pt ca aia mica i-a zis lui sa faca o hartie ca ea a spus la tribunal ca vrea sa stea cu tati si de ce nu a ascultat-o nimeni si i-a dat-o lui mami?
Asa ca mai e de tras.
Daca nu o fi sa avem bebele nostru, ma consolez ca avem 2 deja mari crescuti. :D
Am o perioada naspa pentru ca d-ra care s-a maritat intre timp cu fostul sot a nascut o fetita. Si...nush de ce...dar mor de ciuda ca eu nu pot face.

Va pupic si va duc la dus ca mi se intoarce D-ul ca s-a dus sa duca copiii acasa la soata, si tre sa il pun la munca.
Pupicei !

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Sper ca nu m-ati dat disparuta! Am muncit cu greu zilele astea, dar acum a inceput weekend-ul si pt mine. Din pacate rusii au venit cu mare alai asa ca de duminica incep injectiile pt a doua inseminare.
Amy - bine ai venit in randul nostru!
Libra - condoleante pt prietena ta! Dumnezeu s-o odihneasca!
Guzelnico - te astept pe plaiul "Ingerilor si demonilor"! Ti-a placut filmul?
Menics - esti tare frumoasa! Daca deschizi usa, vei vedea un sir indian de barbati dornici sa aiba o asa femeie!
Galliciana - multumim de articole, sunt toate foarte utile!
Mayan - torturile tale ridica moralul!
Blu Flower - ma bucur enorm pt tine! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Pupici pt Soricica, Mona, Lumy, Micomic ....

Mergi la inceput

Multumesc tuturor celor care au pomenit-o pe Lili de la BV si pt. condoleante.

Micomic, am facut si eu pregnyl o data; aveam foliculi mari si dr. mi-a facut injectia, apoi mi-a spus sa am raport la 36 de ore. Numai ca m-au apucat niste dureri groaznice de burta, incat numai de dragoste n-aveam chef. Am strans totusi din dinti si... am stat... intr-un fel. N-a iesit nimic.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna dimineata!
Va poftesc la ceai, cafea, cappuccino sau ce doriti!
Va -icesc si va doresc un weekend placut si plin de dragoste!

Mergi la inceput