Citim impreuna? (organizatorice) II
Raspunsuri - Pagina 23
liadorian spune:
speed, condoleante!
Foarte frumoasa tema, deja s-au facut propuneri interesante. Dumnezeul lucrurilor marunte era si pe-o lista de-a mea, daca mi-as mai aminti care, Doris Lessing n-am citit inca etc. Eu n-o sa fac propuneri tura asta, cu atat mai mult cu cat una dintre cartile mele preferate de pe lumea asta s-a propus deja. Planuiesc de ceva vreme o recitire dar mi-a fost cumva... spaima sa ma apropii de ea. Acum chiar o s-o scot din raft, fie ca iese, fie ca nu.
Bun. Deci azi si maine propunem titluri, luni si marti votam. De-abia astept rezultatul final!
carminabulina spune:
Lia, te poti ocupa tu putin de lista sa le pui asa unele sub altele ?
Si ca tot veni vorba, exista un cont comun al acestui topic? ca daca da as dori si eu sa stiu cum se poate accesa.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 18+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
liadorian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Lia, te poti ocupa tu putin de lista sa le pui asa unele sub altele ? |
Sigur, tocmai is pe cale sa dau gata lista. Inca un moment!
liadorian spune:
Propuneri:
Margaret Atwood - www.bookblog.ro/x-mihaela-butnaru/ochi-de-pisica/" target="_blank">Ochi de pisica (cat's eye) 1 vot
Arundhati Roy - Dumnezeul lucrurilor marunte (the god of small things) 1 vot
Doris Lessing - www.cartepremium.ro/produs/5597/Povestiri-africane.html" target="_blank">Povestiri africane
Barbara Kingsolver - www.kingsolver.com/bookshelf/poisonwood_bible.asp" target="_blank">The Poisonwood bible (nu am gasit acum repede traducerea titlului in romaneste,scuze)
Azar Nafisi - www.agenda.ro/news/news/9316/citind-lolita-in-teheran.html" target="_blank">Citind Lolita in Teheran (reading lolita in tehran)
Ileana Vulpescu - www.bookblog.ro/x-woodisor/arta-conversatiei/" target="_blank">Arta conversatiei
Marguerite Yourcenar - www.humanitas.ro/humanitas/memoriile-lui-hadrian-1" target="_blank">Memoriile lui Hadrian 3 voturi
Virgina Woolf - www.libris.ro/literatura-universala/intre-acte-RAO973-103-283-2--c7509--p322754.html" target="_blank">Intre acte
Ayaan Hirsi Ali - Infidel
Ellen Glasgow - www.cartea-mea.ro/autor/ellen-glasgow--i16584" target="_blank">Pamant sterp
Sylvie Germaine - www.bookblog.ro/x-alin-gogan/cartea-noptilor/" target="_blank">Cartea noptilor
Nadine Gordimer - www.cotidianul.ro/la_agatat_cu_nadine_gordimer-45730.html" target="_blank">La agatat (The Pickup)
Majgull Axelsson – Vrajitoare de aprilie
O sa tot editez lista peste zi si eventual, diseara, Laura o s-o "lipeasca" la mesajul lui speed. Asa ca va rog sa propuneti, adaugati linkuri spre recenzii/prezentari ale cartii respective. Azi si maine, cine mai doreste, cine mai pofteste! (Ma pregatesc de mare, da?)
Ingrid S spune:
Buna fetelor! Revin si eu dupa absenta, vreau sa-i spun lui Speed sincere condoleante , si eu am avut acum un deces in familie, asa ca o inteleg.
Daca nu se doresc clasici, eu propun o carte frumoasa, Ellen Glasgow - www.cartea-mea.ro/autor/ellen-glasgow--i16584" target="_blank">Pamant sterp
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iarina spune:
Buna seara,
Imi place tema si sper de pe acum sa iasa Dumnzeul Lucrurilor marunte al lui Roy pt.ca este superba. Deoarece a fost propusa, vin si eu cu o alta propunere.
Sylvie Germaine: Cartea noptilor
zuzunaki spune:
Propun: Nadine Gordimer-The Pickup(tradus in romana"La agatat")
Am gasit-o aici:
http://www.librariaeminescu.ro/autor/14206/Nadine-Gordimer
Adela99 spune:
'neatza!
speed Ingrid condoleantze!
propunerea mea e www.buybooks.ro/vrajitoare-aprilie.html" target="_blank"> Vrajitoare de aprilie – Majgull Axelsson
despre carte
liadorian spune:
Adela, am trecut Vrajitoarea de aprilie pe lista. Trebuie sa recunosc ca ti-am pandit propunerea. Coperta arata spectaculos, nu mai spun de titlu, ce m-a pus pe jar! Am pus pe lista numai linkul spre prezentarea cartii, poate-i mai convingator; daca iese la vot, insir eu mai multe librarii unde se poate gasi aici, nicio grija!
iarina, mai spune-mi cate ceva despre Dumnezeul lucrurilor marunte. Poate o iau cu mine saptamana viitoare, cat is la mare. Merge citita pe plaja/in pauzele de somn ale pruncului?
zuzunaki, am trecut cartea pe lista. O doamna cu un Nobel in buzunar, nici n-am stiut.
Pentru linistea mea, desi o sa sune a pisalogeala, mai spun o data: mai putem propune carti doar azi, de maine incepe votarea. Votam luni si marti, o sa incep eu sa numar voturile, daca speed imi da voie si daca nu vrea ea sa faca asta. Miercuri anuntam cartea noua.
iarina spune:
Lia eu scriu de pe tlf acum,nu sunt acasa, pe blog=ul lilandei gasesti mai multe informatii despre Dumnezeul lucrurilor marunte, eu nu pot scrie mult aici, poate diseara cand ajung acasa. Cartea e tare faina e drept ca eu am citit=o in engleza, sper ca traducerea sa fie buna.