Gravidute&Mamici de IASI (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

doar de atat esti in stare?
un cognac, ceva?

Mergi la inceput

Alina cu Darius... la Delfinariu nu prea aveti ce face. Nu mai este spectacolul cu delfini. Mai degraba mergeti la Acvariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Alina cu Darius... la Delfinariu nu prea aveti ce face. Nu mai este spectacolul cu delfini. Mai degraba mergeti la Acvariu.

mersi pt informatie

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare iarasi!
Am terminat examenul de azi, mai am maine dimineata unul si am scapat. Incep relaxarea de azi, caci am terminat-o cu invatatul.
Ia sa vad ce ati mai scris...

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Lacra efort incerc sa nu fac. Dar tot mai gafai pe ici-colo. Eu am avut dureri de burta mai toata sarcina, am luat utrogestan pt asta si inca iau, dar tot mai am dureri. Doctorita a zis ca s-ar putea sa simt mai tare burta pentru ca sunt slaba si burta preseaza. DPN este 26 iunie. Parca asa am auzit-o pe doctorita: data nasterii de pe 26 iunie-9iulie

moldo merci. Sunt constienta ca afara nu e ca in Romania. Am patit-o pe propria piele cand am fost in SUA si ma temeam sa nu mi se intample ceva sa ajung la spital caci e f scump. Dar mai vedem noi ce facem, ce alegem
Vladut avea cumva si incaltari in picioruse sau nu am vazut eu bine?

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
mersi pt informatie

Alina, anul trecut, aflasem ca delfinul Marco nu mai este, ca a murit si nu au reusit sa aduca altii in loc.
Dar tot ne-am dus pana acolo. Era o expozitie de rechini si credeam ca cine stie ce vom vedea. Pur si simplu nu s-au meritat banii dati. Erau cateva acvarii cu niste pui de rechini si pui de pesti piranihia. (nu stiu acum exact cum se scrie!)
Si se mai putea vizita asa-zisa lor gradina zoo care nu cuprinde decat niste pasari si parca aveau o caprioara. Si acolo se platea.
Mai este observatorul astronomic, dar n-am intrat, nu stiu exact ce ofera aia.
Am plecat dezamagiti.

Acum cateva zile, insa, citeam pe un site ca de fapt anul asta nu se mai tin spectacole pt ca delfinul Mark (deci asta e Mark, nu Marco, desi cred ca e unul si acelasi!) a imbatranit, sufera de nu stiu ce boala si nu mai executa comenzile. Dar ca vor aduce ei prin septembrie noi delfini si la anul vor reincepe spectacolele.

Acum, nu stiu ce sa mai pricep. Ca se bat articolele cap in cap de la un an la altul.

Eventual va duceti pana acolo si vedeti daca e ceva sau nu, daca merita sau nu.

Mergi la inceput

Inesa, hai ca mai e un pas si gata. Ti-ai luat de-o grija si cu examenele astea si dupa aceea poti sta linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Miha vreau si eu un tortulet buuuun asa cum faci tu.Am salivat acum uitandu-ma la pozele tale

Cand doresti?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Miha vreau si eu un tortulet buuuun asa cum faci tu.Am salivat acum uitandu-ma la pozele tale

mare greseala, mare de tot...

De ce?Musca?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

musca rau de tot, Miha.
Si muscat/a ramai mult si bine

Mergi la inceput