Gravidute&Mamici de IASI (94)
Raspunsuri - Pagina 10
alexpa spune:
buna. ma scuzati ca dau buzna, acum am gasit acest subiect si vreau sa intreb daca stie vreuna din voi ceva detalii despre gradinita particulara Iris. Am un baietel care in septembrie va implini 2 ani.
ralnied1 spune:
Alexpa, bun venit!
Eu personal nu stiu nimic.
Dar poate te ajuta cu ceva link-urile:
http://www.gradinitairis.ro/
si www.reclama/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12231&start=30" target="_blank">AICI
Vad ca si aici s-a mai discutat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101717&whichpage=3
moldoveanca spune:
Alexpa pai se poate sa ne descoperi atat de tarziu
?V-am vazut afara intr-o zi trecand spre Bucium.Voi erati,nu?V-ati mutat in casuta noua????Ce iti face piticotul?Asteptam sa ne mai scrii 

mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Inutsa ma intrebai daca avea si papucei.Daaa si vreau sa spun ca erau super nu aluneca deloc la piscina si chiar am vazut multi copilasi cazand si lovindu-se destul de tare
Miha pai cand vrei tu
.Pe 14 as vrea sa sfintesc apartamentul dar nu fac masa mare .Insa ar merge asa ceva bun de la tine.Ce zici,te bagi?

mami fericita de Vladut Dominic
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Insa ar merge asa ceva bun de la tine.Ce zici,te bagi? ![]() ![]() |
Da' tu esti sigura ca vrei?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
inutsa spune:
Hello
!!!
Noi gata cu examenele

. Am vrut sa ne plimbarim oleaca dar e mult prea cald afara.
Voi ce faceti pe caldura asta?
---------------
Inesa
[ 35+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
ralnied1 spune:

Bravo, Inesa, ai scapat de-acum de grija asta.
Poti sa te mai relaxezi si tu.
Ce plimbare pe caldura asta? (nu ca in casa ar fi mai bine, dar macar nu arde soarele...)
In Copou o fi racoare? Da' cine-l urca? Nu e de mers nici pe jos, nici cu bus-ul
Lumi_Richard spune:
Buna....din nou.
Trebuie sa citesc ca am ramas in urma rau!!!
Inutsa,am vazut pozele....esti absolut SUPERBA in rochia aia!!!
DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
Lumi_Richard spune:
Offf, ma apuca toti nervii....de cate ori incerc sa ma uit la poze,mi se inchid toate paginile deschise!!!
Ani,sa va distrati la maximum!
Miha,am reusit sa vad cateva poze,ai niste puiuti superbi!
Alynta,ce mai,esti o mamica desavarsita....si un paznic bun! Ce mai face Matei?
Cer scuze celorlalte mamimici,e foarte greu sa deschid si redeschid totul cand,la fiecare incercare de a vedea poze, imi pica tot....
Apropo....nu stiu de ce sunt trecuta la 16 sapt,eu sambata am facut 17....Si am simtit si primele miscari!!!!
Lumi_Richard spune:
Cine isi mai aminteste....probabil voi merge la un control foarte curand si voi intreba doctorul,dar,pana atunci,ma macina rau curiozitatea.....am 17 saptamani....mi se intareste burtica jos si de multe ori am ca o umflatura in partea stanga....de ieri am inceput sa am si dureri...nu mari si nu continuu....a mai trecut careva prin ceva asemanator?