Gravidute&Mamici de IASI (94)
Raspunsuri - Pagina 20
inutsa spune:
Neata si de la noi!
Lacra merci de ceai
Bine ca nu a facut in chilotei
. Se invata ea cu incetul ca nu e frumos sa faca afara
---------------
Inesa
[ 36+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
kriss79 spune:
Dar daca ii vine copilului in timp ce e pe afara crezi ca poate sa se tina sa faca acasa?! normal ca mergi cu el dupa un copac, gard viu, ce-o fi ..
Eu am aparut in Copou pe la 7 si am stat tot pana la 9 dar nu v-am vazut pe niciuna![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Mai 2009
www.shoppingtusiel.blogspot.com/" target="_blank">
byu spune:
NEATA
AM SA INCERC SA PUN CEVA POZE REPEDE CA DEJA TRE SA PLRC LA SERVICI...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
inutsa spune:
Lumi cred ca simtitul primelor miscari fetale depinde si de marimea burtii. Eu de exemplu, nu am avut burta mai deloc pana pe la 22-23 sapt.
In schimb primele miscarile fetale nu stiu exact cand au fost pentru ca de cand incepuse sarcina aveam "senzatii" noi prin burta de la tranzitul intestinal, care devenise foarte activ si rapid, si nu-mi dadeam seama daca se misca bebe sau daca "bolboroseste" mancarea in intestine
. Cam pe la 4 luni si jumate am putut distinge miscarile bebelului, cu toate ca el cred ca misca dinainte, dar nu il intelegeam eu![]()
La varsta sarcinii tale nu cred ca e prea devreme sa simti miscarile
Ziceai ca pe 22 mergi iar la control? Si eu tot pe atunci o sa merg, inca nu stiu exact data, dar cine stie poate ne vedem pe acolo![]()
Michelle ne zici si noua ce bebe ai, ok?![]()
mary nu stiu la ce se refera stimulentul respectiv. Poate te lamuresc alte mamici
---------------
Inesa
[ 36+] cu
Bianca
mexxa spune:
Am vorbit la Klinikum Augsburg. Scrisoarea medicala deja a fost data la Prof. De. Franz Xaver Brunner care este seful clinicii de ORL .
Maine sau luni vom primi toate detalii si estimarile de cost.
La sfarsit mi-au zis "we will do the best for your child"....o voce calma...intelegatori, nu m-au repezit la telefon, m-au intrebat de 10 ori daca am inteles, daca vreau sa i mai intreb ceva.
Nu am cuvinte ce diferenta este in felul de a discuta.
ma
sa fie aceasta sansa noastra de scapare.
Va multumesc pentru suportul vostru.

, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
inutsa spune:
ralu ai baiat mare, ce mai! Si pupacios nevoie mare![]()

---------------
Inesa
[ 36+] cu
Bianca
inutsa spune:
mexxa cu DD in suflet o sa treceti si peste asta. Sa dea Domnul sa va insanatositi complet de data asta
---------------
Inesa
[ 36+] cu
Bianca
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inutsa Bine ca nu a facut in chilotei ![]() |
Nu-i frumos,dar sanatos!
Cand e mai mare va invata sa se tina,dar cand e mic...ce sa-i faci?
Cand era Robert mic si incepusem operatiunea "fara pampers" umblam cu o sticluta dupa mine
La Amira n-am scos inca scutecul de afara,desi de cele mai multe ori venim cu el uscat inapoi,din aceleasi motive de rusine.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Off Alynta, ce medic! Si ea a stat asa acasa? Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
A fost de cateva ori la spital in ultimile saptamani- la medicul de garda! Alea o cunosteau si o luau in ras: "a venit iar asta! Ea zice ca o doare dar n-are nimic..." Iar de membranele fisurate si lichidul care se scurgea stia d-na dr!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Mexxa, Lumi multumesc!
Nu am mai reusit sa vb direct cu ea, dar astept indemnizatia sa-mi incarc orange-ul!
Miha sunt genul de oameni (ea si babatusau) care fac ce-i taie capul! Oricat incercam sa le deschidem capul intr-o directie ei merg ca orbetii pe drumul lor... Au vazut ca au gresit, dar prea tarziu, din pacate! Nu se mai poate schimba nimic! Mai au o pediatra la care merg cu cel mare care nu se ocupa, nu-i da retete gratuite la copil, nu i-a dat nici o sticluta de Vigantol sau fier, nu i-a venit acasa cand a foost o urgenta si cu toate astea copilul merge tot la ea!!! Plus ca-i dadea si cate 2 antibiotice intr-o luna ca-i racea! Mai trebuie sa spun ceva sa intelegeti?! I-am recomandat pediatra mea, dar nu accepta!
Mexxa ma bucur ca prinzi incredere si te-ai mai linistit!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!