Gravidute&Mamici de IASI (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Am intrat intr-o mare dilema....specific mie,de fapt!!!
Am vb si cu Dr. Titianu,care ma poate primi maine dimineata....Oare sa astept,sau sa merg astazi la Dr. Vasilache?
Eu nu ma puteam hotara sa aleg intre Dr. Catalin Mihaila si Dr. Monica Titianu... voi ce credeti,care e mai bun?
Multumesc de pe acum,si scuze daca va stresez prea mult...

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Eu as prefera o femeie, dar am auzit de bine de amandoi! Pana maine dimineata nu e mult! Ideia e sa nu te chinuie prea mult durerile si sa stai linistita pe cat posibil, daca trebuie chiar intinsa in pat!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Inesa multumesc!
Dani ma bucur ca vati distrat bine! Si eu sunt de parere sa mai astepti si sa mai cauti si la magazine "de colt de strada" sa le zic asa! Poti gasi lucruri foarte ieftine si care sa pice minunat! 10 mil e fff mult, pentru o rochie purtata destul de rar! Multumesc!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Danielle plus ca ai marele avantaj ca esti slaba si gasesti foarte usor de imbracat! Vezi ca de miercuri incolo e targ de haine in oras, cred ca in CUG. Incearca si acolo! Haine de ocazie am vazut si in vitrinele de la magazinele din Galata! Sirajul are magazine cu rochii de mireasa si au zi de ocazii! Poti , cred, chiar sa-ti faci una pe masura ta la un magazin cu rochii de mireasa. Stiu pe cineva care a facut asa, la un magazin din Targu Cucu. Acum depinde ce model te-ar interesa pe tine! daca vrei o rochita mai simpla o poti gasi si in magazine!
Inesa sa n u te mire ca hainutele sunt mici. Si copilasii sunt maruntei dupa nastere! Sa nu cumperi multe, pentru ca vei primi o groaza dupa ce nasti si mai ales la botex. pentru ca ma intrebai- pe David l-am botezat la 3 saptamani, Matei va avea 4! E indicat sa increstinezi copilul de mic, pentru ca ei sunt "fragili" si lumea este asa cum e!
Cred ca ar fi bine sa cumperi, in materie de hainute:
- o paturica
-vreo 2 pelinci( sa le asezi sub bebe, sa folosesti la baita)
-2-3 caciulite
-2 costumase-pantalon cu bluzita
-3body-uri

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Lumi cum de ai gasit asa de repede nr de tel al dr Titianu? Bravo!
Eu nu il cunosc pe dr Mihaila, nici nu am auzit nimic de el. O stiu doar pe dr Titianu care ma monitorizeaza. Si pe Alina [Anilansa] a monitorizat-o cat a fost insarcinata. Poate alte mamici iti zic mai multe despre dr Mihaila. Parerea mea despre Titianu cred ca o stii caci am mai scris: e foarte calma, nu te "ia pe sus", iti raspunde la tot ce intrebi, are rabdare; oricat de speriata as fi fost [caci am avut si probl], ma calmam numai cand o auzeam cat de calm vorbeste etc etc. Decizia iti apartine la cine mergi. Sa zici impresia despre dr la care o sa mergi!
Spor la examene si licenta!

Daniela si cand ne pui poze de la nunta? Rochii mai accesibile gasesti la Dacon Emerald, si-a luat o prietena o rochie de acolo chiar zilele trecute pt starea civila [se marita] si a dat vreo 2mil parca.
Cat priveste obiceiurile bebeilor dobandite din burtica inca, sper si eu fetei sa-i placa cartea, caci eu cel putin asa sunt. Poate ma mosteneste pe mine in privinta asta, sa citeasca mult

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Inesa si o pereche de sosete si o pereche de botosei.
La spital am avut asa:
pampers marimea 2, bepanten, baneocin pudra, servetele umede, asternut de unica folosinta de la Happy pentru schimbat-e impermeabil (se gaseste in supermachet la raionul de scutece)-bebe
halat, papuci de casa, sapun lichid(bun si la dus), periuta dinti, pasta dinti, prosoape, vata+tifon(facute de acasa tampoanele), tampoane zi si noapte, chiloti normali-4 perechi, o cutie de fiole algocalmin, una de diclofenac/indoimetacin (supuzitoare)-durere (in spital nu prea au). E bine sa ai si supuzitoare cu glicerina- te constipi dupa nastere. Am mai avut: cutit, furculita, lingura, cana, un bol de plastic si cam atat pentru mine!
Actele sa le ai cu tine!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Aly chiar ma gandeam ca nu stiu cum o sa am grija de bebe daca el e asa mic.... Si cum poate fi asa de mic, are totusi vreo 50 cm la nastere si mai ales ca am o mica grasunica in burtica
Merci de lista!
Dar pe bebe in ce il tii imbracat acu pe vara ? In hainute cu maneci, pantaloni intregi sau in hainute cu manecute scurte si pantaloni scurti?

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca

Mergi la inceput

Aly ai PM

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Aly ai PM

Si tu!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare de la noi
Am reusit sa citesc din urma.
Alina(alynta) -multumesc de mesajul de pe mess.Da, suntem bine amandoua.
E cam mofturoasa in ultimul timp caci ii ies o gramada de dinti.Nu ma pricep prea bine, dar are o gramada de colti pe gingie si sus si jos..cred ca sunt caninii:) si are si 2 maselute jos..sus nu reusesc sa ma uit.Apoi, de cateva zile a inceput sa pape singurica cu lingura, mai greu cu lichidele ca le cam varsa pana ajunge in gurita cu ele, dar se invata ea.Oricum acum fiind mai implicata papa mai bine de vreo 2 zile la pranz.Nici nu am mai cantarit-o de vreo 2 luni, ultima data avea 11,600, iar la inaltime are vreo 84 cm. ce am observat e ca va fi stangace, cel putin asa mi se pare..apuca si lingurita cu stanga si papa mai bine cu ea decat cu dreapta.la desenat le foloseste cand pe una cand pe alta.nu stiu daca e bine sa o fortez sa isi foloseasca numai dreapta daca asa ii vine ei..noi nu avem pe nimeni stangaci in familie..

Daniela, tu esti slabuta si nu cred ca nu gasesti ceva sub 1000 lei.la Otiola in podu ros ai incercat.eu nu am intrat dar am auzit ca sunt faine.si-a luat o prietena la vreo 300-400 lei. Daca vrei ceva si mai ieftin incearca online si vei fi incantata.eu asa mi-am mai luat:)
sa va fie de bine iesirea la nunta!
Avem si noi vreo 2-3 anul asta: pe 11 iulie la Bellaria, pe 12 sept la rest.american si pe 31 oct.la motel bucium.

DE MIHHARO CE MAI STITI?E bine Albert?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Mai 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Am intrat intr-o mare dilema....specific mie,de fapt!!!
Am vb si cu Dr. Titianu,care ma poate primi maine dimineata....Oare sa astept,sau sa merg astazi la Dr. Vasilache?
Eu nu ma puteam hotara sa aleg intre Dr. Catalin Mihaila si Dr. Monica Titianu... voi ce credeti,care e mai bun?
Multumesc de pe acum,si scuze daca va stresez prea mult...

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

eu am nascut cu dr.Mihaila.Si ella10 la fel.
EU personal il recomand, dar fiecare isi alege dr.cum crede de cuviinta.Eu mai degraba ma "inteleg" cu dr.barbati decat cu femeile. Dr.M. "prefera" cezarienele, asa ca daca vrei natural..e bine sa alegi pe altcineva.Nu vine la nast.naturala decat daca e garda lui atunci.
Dr.TItianu e cumva Monica Holicov??

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Mai 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput