Gravidute&Mamici de IASI (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Inca ceva...
Fina mea a nascut al doilea copil- o fetita ieri noaptea la 3! A fost o nastere grea din toate punctele de vedere (Inesa nu vreau sa te sperii!)- col rupt si "franjuri" jos! Fata bine in prima faza! Ajunge la ea dimineata( ieri) si-i da san, lapte sau ceai! Varsa tot, tot si vinetie! Tot personalul in jurul copilului, ii face examen de suc gastri si cu ea la Terapie intensiva! Fata are o infectie cu lichid amniotic (nascuta la 40 sapt) si enterocolita!
problema sta asa: maicasa sta cu contractii durerroase, ritmice de 2 saptamani! Colul era deschis 1 cm de pe atunci! Dr ei (nu dau nume) o interneaza si o externeaza cu o sapt in urma! "Sa lasam totul sa decurga natural!" I-a propus cu mult interes cezariana de la inceput "ca fetele se nasc mai greu ca baietii"- primul fiind baiat! Findca a refuzat ideia si a vrut sa nasca natural, revenindu-i mai putini banuti dritei, a lasat-o sa se chnuie mai rau ca un animal si cu asemenea urmari... Cu siguranta si placenta era imbatranita si lichidul inverzit! Fata varsa un lichid verzui! Ideia e ca si fina mea isi are vina ei, pentru ca eu si soramea i-am spus de la bun inceput cine este aceasta d-na dr. si la ce sa se astepte de la d-ei, dar nu a ascultat....

Uf Uf Uf......

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Salutare iarasi!
Am terminat examenul de azi, mai am maine dimineata unul si am scapat. Incep relaxarea de azi, caci am terminat-o cu invatatul.
Ia sa vad ce ati mai scris...

Bravo! Bravo! Esti o mamica tare de tot! Sa stii ca atunci cand eram cu David am scris la un referat! SI baiatului meu tare ii mai plac tastele si butoanele!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Apropo....nu stiu de ce sunt trecuta la 16 sapt,eu sambata am facut 17....Si am simtit si primele miscari!!!!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Bravo tie si lui bebe mic!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Poze noi:

http://community.webshots.com/album/572090065izzgBO?start=156

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata !
Ralu intr-adevar, era foarte cald si pe copou, si in Gradina Botanica era zapuseala. Pe un timp ca asta stai in casa cu picioarele in apa rece

Lumi merci. Durerile de care zici le-am avut si eu, ma mai durea burta si mi se intarea. Doctorita mi-a zis ca nu e bine sa se intareasca. De obicei se intareste daca faci efort, stai in picioare si alte chestii din asta. Pt dureri mi-a zis sa iau Utrogestan si No-Spa. In plus, la inceputul sarcinii uterul meu era situat prea jos si asta era un motiv in plus pt dureri. Dar dupa ce am luat Utrogestan, a fost bine. De umflatura nu stiu ce sa zic caci nu am simtit.

Mexxa mult spor la strans

Alynta multumesc. La ecograful de acum 2 saptamani fata era dezvoltata ca la 36 sapt, cu toate ca eu aveam numai 34 sapt si cantarea 2,7 kg, cam cu vreo 600 grame mai mult decat media.
Voua spor la pregatiri! Se poate boteza asa repede copilul? Eu credeam ca de abia dupa 2 luni incolo.
Imi pare rau pt fina ta. Insanatosire grabnica fetitei. Mai am dureri jos dar nu sunt ritmice, placenta avea grad de maturatie II la ultimul ecograf, eram "in grafic". Oricum, azi ma pun pe citit despre semnele nasterii in carti, ca sa stiu ce si cum e. Cat priveste docotrita, o bila neagra pt ea!!!
Bebelina de la conceptie sta in bancile scolii. Dupa ce se naste o pot da direct la doctorat in economie ca masterul l-a facut aproape pe tot
Am vazut si pozele. Ai niste baieti-cucuieti. Iar pe ciresel l-as manca cu tot cu ciresele din dotare

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Mamici,
Ma puteti ajuta cu sfaturi despre ce sa iau pt bebe de imbracat si alte accesorii? Si despre bagajelul de maternitate caci pe doctorita am uitat sa o intreb ultima data la ecograf iar la urmatorul control vreau sa am totul pregatit.
M-am uitat ieri un pic prin Carrefour la niste body [eu stiu doar de body si pantalonasi ca ar trebui] dar alea pt copii de o luna erau atat de miiiiiiiicccciiiiiii. Nici nu stiu cum ar trebui sa arate hainutele, cate ar trebui sa iau, caci nu vreau sa iau lucruri pe care sa nu le folosesc mai deloc, vreau doar strictul necesar.

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetelor, tocmai am ratat un examen (am doua restante)....dar nu e nici o problema,se mai da....mai grav e ca nu am chef sa invat si licenta e in prag.....
Mi-am facut programare la Omini,ca e aproape de mine, la Dr. Vasilache...nu intentionez sa raman la ea,doar sa merg astazi sa vad daca e vreo problema.....O sa incerc sa gasesc nr. pt a ma programa la DR Titianu Monica ( Inutsa,multumesc pt idee) si,daca reusesc, o sa anulez programarea la Omini....
Pupici si va doresc la toate o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am intrat intr-o mare dilema....specific mie,de fapt!!!
Am vb si cu Dr. Titianu,care ma poate primi maine dimineata....Oare sa astept,sau sa merg astazi la Dr. Vasilache?
Eu nu ma puteam hotara sa aleg intre Dr. Catalin Mihaila si Dr. Monica Titianu... voi ce credeti,care e mai bun?
Multumesc de pe acum,si scuze daca va stresez prea mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare.

A fost f. frumos sambata la nunta, a fost la restaurantul Lord- o locatie perfecta pt nunti. Urmatoarea nunta e pe 12 iulie, numai bine cat sa avem timp sa ne tragem sufletul
Da, ati inteles bine, 70 de mil ii costa muzica pe finii mei; si mie mi se pare f. mult desi sunt 6 membri in formatie si canta f. bine; o formatie de 3 membrie ajunge cam la 50 de mil. Toata lumea le-a zis ca e mult (nu stiu daca le da si de mancare meniul complet sau numai antreurile si cafele) dar decizia e a lor.
Ieri m-am uitat putin prin mall dupa o rochie de nasa si m-a luat durerea de cap cand am vazut ce preturi sunt; o rochie mai de doamne-ajuta era 10mil; eu nu vreau ceva extravagant, vreau ceva simplu si elegant, dar nici nu vreau sa dau 10 mil pe o rochie....oricum pana in octombrie am timp sa gasesc ceva...sper.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alynta am vazut poze cu printisori tai: David e asa nostim cu burtica lui, iar Matei m-a dat gata cum se stramba el...si cu ciresele in urechiuse

Inesa si eu am dat licenta cat eram insarcinata cu Ami si am fost la multe nunti si petreceri(specific noua) si se cunoaste: ii plac cartile, revistele...tot ce are foi si e innebunita dupa muzica si dans.

Mexxa DD ajuta sa iasa totul bine.

Miha pana la urma ce arata analizele?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput