Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Eu am o durere de burta groaznica, asa ca ofer eu cafea, la baut nu ma bag...dar ma duc sa bag o placita, ceva...

Mai bine ofera si placinta.. sa nu ti se agraveza durerea de burta nu de alta

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Eu nu pot vedea pozele de la Cluuuuuj!

pai de ce nu poti?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Dar cu nasul seamana izbitor , dupa cum a zis si carpatina; nasul fiind verisorul meu

Uff, m-am linistit! Sunteti rude...
Dar sa stii ca pana sa zica Duamna C de nas, ma gandeam la un laptar neamt, blond cu ochii albastrii, de vro 2 metri, asa...

nu erau decat laptari (blonzi cu ochi albastrii) de 1,85m, asa ca s-a bazat pe nasu'

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Eu am o durere de burta groaznica, asa ca ofer eu cafea, la baut nu ma bag...dar ma duc sa bag o placita, ceva...

Mai bine ofera si placinta.. sa nu ti se agraveza durerea de burta nu de alta

Placina cu branza mancata deja! Dar va ofer si voua, ca sunt bunicele. Si durerea de burta tot nu a trecut...credeam ca e de la stomac, ca placita mancata acum 5 minute a fost micul dejun pe azi...
Dar nu e stomacul, ci oarecum in partea opusa apendicelui...Hmm, ce-o fi oare?

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Eu nu pot vedea pozele de la Cluuuuuj!

pai de ce nu poti?

Nu am cu ce sa deschid .rar-ul ala...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

"Neata !

Mai, intalnirea are loc la jumatatea lui august, la Lindau, mergem cu Sim si Stefan in vacanta . Ia fa si tu o cerere de concediu atunci, Yaia si prezinta-te cu delfinashul in dinti !
Pentru fisierul cu poze descarca si tu winrar-ul.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

In cazul in care ne-ati uitat si vreti sa va reimprospatati memoria, priviti aici, va rog!

Ai doi copii tare frumosi, iar Andrei are niste ochi tare interesanti...off, saracutul, l-am vazut si cu branula...

Poze

Yaia, multumesc draguta , Andrei are niste ochisori foarte expresivi, cra-cra. Oful meul cel mare este ca nici unul nu mi-a luat si culoarea ochilor. Eu ii am de un verde crud, ia uite colea!Era frumos nu? Da', sanatosi sa-mi fie si poate nepotii ma vor mosteni!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
Mai, intalnirea are loc la jumatatea lui august, la Lindau, mergem cu Sim si Stefan in vacanta . Ia fa si tu o cerere de concediu atunci, Yaia si prezinta-te cu delfinashul in dinti !
Pentru fisierul cu poze descarca si tu winrar-ul.

Cool, mergeti cu totii in vacanta. E super!
Din pacate, nu mai pot obtine alt concediu anul acesta, deci nu pot ajunge la mijlocul lui august pe taramuri germane. Dar va urez distractie placuta tuturor, poate ajung si Rozele la voi.
Pe Picea ramane sa o intalnesc cand mi-oi vizita prietenii din Zurich...cand o fi asta!
M-am exprimat gresit. Eu nu am voie sa instalez nimic pe calculatorul de la birou, deci nu pot instala winrar-ul. Ramane sa ajung acasa, sa vad pozele...dar cum Delfinul nu prea ma lasa, sa vedem...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Yaia, multumesc draguta , Andrei are niste ochisori foarte expresivi, cra-cra. Oful meul cel mare este ca nici unul nu mi-a luat si culoarea ochilor. Eu ii am de un verde crud, ia uite colea!Era frumos nu? Da', sanatosi sa-mi fie si poate nepotii ma vor mosteni!

Imi amintesc culoarea ochilor tai, dar mie imi plac ochii lui Andrei asa cum sunt, dulci si inocenti, ca de ursulet de plus!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

'neata! Si multam de cafeluta carpatina!
Multumim si fetelor care ne-au vizionat!
Teo, da peste tot unde merg, toata lumea care il vede zice ca-i fetita! Eu mi-am dorit fata,sotul baiat, normal! Acum mereu glumim pe tema asta si spunem ca Dumnezeu ne-a dat pe gustul fiecaria, lui un mostenitor care sa-i duca numele mai departe,mi-e un baiat cu trasaturi de fetita! Abia astept sa-l tund scurt ,poate asta nu ne mai confunda lumea!
Noi tot cu aerul conditionat am stat ieri, ca nu se putea respira in casa! Sanatate multa bunicii! Ce votezi, poate ne bagam si noi?
Yaia, sper sa-ti treaca pacatoasa durere! Eu am o nenorocita de anexita care se incapataneaza sa ramana cu toate tratamentele facute si cand ma apuca o criza imi vine sa ma urc pe pereti!
Luy,chiar daca mai e destul pana atunci, iti urez distractie placuta si revedere emotionanta cu cat mai multe colege de odisee! La noi slabe sanse sa plecam undeva in vara asta. Sotul a reinceput iar cursele Grecia- Romania si retur si pentru moment nu se intrevede nici o portita pentru al insotii. Poate in septembrie. De plecat singura in concediu cu copii nu vrea imi vine!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput