FIV 228

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frank spune:

fetelor, dragelor, sorry dak v-am tinut in suspans, chiar nu a fost cu intentie!
bhcg 0,5! asta e, imi pare rau k nu sunt gravida nici de data aceasta. de ieri dupa amiaza am avut dureri groaznice de cap (pe mine nu ma doare aproape niciodata capul ) si apoi am gasit ceva pete maronii pe chilot; de azi dimineata am avut si dureri specifice CM.
anyway, sunt aproape OK, m-am bucurat k astazi am putut lua fetitza in brate, dupa 2 sapt. de pauza, am plecat toti 3 in vizite imediat dupa aflarea rezultatului.
va multumesc tuturor pentru sustinere; o sa vad ce fac mai departe. exact cum au mai spus si alte fete care nu au reusit cu FIV, nu vreau sa va intristeze mesajul meu, stiti k fiecare are sansa ei! eu am deja un copil, poate nu am avut decat o sansa, cu toate k sunt aproape sigura k o sa-mi fortez norocul!
tin pumnii stransi pentru voi, cele care sunteti acum in asteptare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Frank,imi pare rau. Apreciez taria ta !O sa fie bine candva pentru noi toate!Sigur!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Frank i-ti doresc multa putere pentru a putea sa o iei de la capat, pina vei reusi din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Frank, , DD sa-ti dea puterea sa mergi mai departe.
Nusy, FELICITARI, Printesa mica s-a grabit sa vina mai repede. Doamne ajuta sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de fericire.
Miruna39

tuturor.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

alina felicitari pt bebe,sarcina usoara in continuare.
frank imi pare rau ,dar este un plus ca ai deja fetita s-o strangi in brate,iti mai alina din suferinta
nusy sa-ti traiasca fetita si numai bucurii sa-ti ofere

fetele cu sarcini mai avansate puteti sa ma lamuriti daca este normal sa-mi simt burta ca si cum as avea o greutate pe ea,nu este durere nici nu stiu cum sa explic,dar azi nu m-a lasat deloc senzatia asta(este ceva nou nu am simtit asa ceva pana acum)...ma gandesc ca o fi de la cresterea uterului care apasa pe celelalte organe dar ...nu stiu,ar mai fi o explicatie am cam facut efort ultimele doua zile.

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pen spune:

[NUSY][/red], felicitari pentru printesa ta!
Ma bucur pentru tine, de parca as fi nascut eu! In sfarsit ti-ai vazut visul implinit! Sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si fetitei si taticului ei, sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna!!!!

Frank ! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste durerea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata
toate fetele.
Dragele mele mam mai calmat putin, estradiolul meu a mai crescut.
In a saptea zi de stimulare :
Estradiol - 200
Progesteron - 0,3
Endometru - 7,2
13 foliculi cu dimensiuni intre 8 si 11 mm.De ieri am inceput sa simnt o durere in ovare, este normal???Sa ma bucur???
Mentinem doza de 300 menopur si 100 puregon.
Felicit toate fetele care au reusit, asteptare usoara celor in asteptare si tuturor sa va ajute DD sa reusiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rubia, ti-am copiat mesajul la gravidute prin FIV.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

frank - imi pare tare rau , cred ca fetita ta s-a bucurat mult ca ai putut sa o iei in brate. cand va trebui sa vina pe lume bebe 2 sunt sigura ca vei fi acolo sa-l ajuti!
Miruma3 - cred ca stai foarte bine - de acum pana dupa punctie o sa tot simti ovarele.
si eu gandeam la fel e semn bun inseamna ca lucreaza.
Nusy - felicitari pentru minunea ta - sper ca sunteti bine si ca veti ajnge repede, repede acasa. Capitolul cand trebuie sa fac BHCG astept sa fie facut de tine(18.06) - am vazut eu ca aduci noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetelor! nu am mai scris de mult aici, dar va urmaresc si ma bucur pt fiecare reusita! sa va dea DD sanatate si voua si bebeilor! eu nu am reusit sa raman insarcinata nici dupa al doilea fiv, dar din fericire, am gasit un medic care a riscat sa-mi faca anestezie generala pt a face laparoscopie, pt ca eu am probleme cu inima si o operatie cardio acum 4 ani. am considerat ca orice risc e prea mic pt a avea un copil!!! ieri am iesit din spital si sunt fericita ca rezultatul este unul bun: ambele trompe desfundate si permeabile, ovare curate (toate chisturile au fost indepartate). am ramas cu un mic nodul intramural de 27mm, dar mi s-a spus ca nu va pune mari probleme nici in conceperea, nici in pastrarea unei sarcini. ovarul drept e putin lenes, dar cu stimulare speram sa-l facem si pe acest sa functioneze. toate celelalte analize ale mele si ale sotului sunt bune. avem liber la bebe dupa prima menstra!

vreau sa va mai spun ca sunteti minunate in ceea ce faceti pt toate femeile care isi doresc copii si nu pot avea!!! VA MULTUMESC! sa va dea DD sanatate si copilul pe care il doriti cat mai curand!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput