FIV 228

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Catalina nu e colerica. jur pe rosu .

Tu sa taci ca stie Dana mai bine ca ei i-a placut psihologia in clasa a 10 a.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor nui stiu ce se intampla dar pe noi este suferint cat casa si ne mai arde si de rautati.
Ganditiva ca sfaturile Cataline si a multor fete care au trecut prin multe greutati pentru mine una au fost si sunt de mare ajutor ele mi-au dat putere sa merg mai departe ele au fost fetele care mau incurajat si care mi-au raspuns la toate intrebarile mele. Credetima ca inafara de fetele inimoase si saritoare de pe acest forum nu ma vb cu nimeni si chiar familia mea care ar face orice pt mine nu au putu sa ma ajute cum mau ajutat ele dac nu ereau ele eu renuntam la lupta pentrui bebe si sincer va spun o loam razna. Daca ma ajuta Dumenzeu sa reusesc si sa ajute DD pe totate fetle sa reusesca din suflet va spuns nici prin cap nu miar trece gandul de sex pe primul plan ar fi copilasu nostru.
Avalon
Va doresc numai si numai reusite

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Perfect m-am inselat eu! Greseala mea!
Chiar nu se poate opri cu nimic rautatea? si ne mai intrebam de ce?
raspunsul e in noi!!!

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

cred ca ne poti povestii ce ai patit fara sa fi asa de artagoasa. Nu stiu ce ai dar nimeni nu are nimic cu tine. E un forum!!! nu mai lua totul asa de personal!!! nu suntem vecinele de etaj sau prietenele din copilarie, tonul folosit de tine e unul prea agresiv, ma intreb de ce?
Puteai foarte simplu sa ne povestesti de la inceput ce ai patit si fiecare tragea ce concluzie credea.

Daca ai avut probleme mi se pare normal sa ni le spui si sa ne lasi pe fiecare sa facem ce ne spune doctorul si ce simtim.

NU te lua de mine acum - sunt ziua 2 dupa ET asa ca trebuie sa fi blanda cu mine, sa respiri adanc daca te-am enervat, sa astepti pana maine sa-mi raspunzi - sunt convinsa ca noaptea poate fi un sfetnic bun pentru o colerica ca tine (asa sunt si eu dar ma educ - certurile nu aduc nimic bun in viata noastra, parca nu ne invata nimic).O seara frumosa!

Mda!Multumesc pentru ca mi-ai amintit teoria din clasa a zecea si ca sa ne spargem in figuri cu totul, eu am facut pishologie 5 ani in liceu si inca in facultate plus anii de experienta practica, ani ce fac cat un milion de carti.Am subliniat ceea ce m-a determinat sa ma sesisez la cuvantul "coleric".Dintr-o exeprienta personala pot afirma ca acest cuvant, "coleric" este folosit frecvent atunci cand o persoana vrea sa fie eleganta in exprimare si cand nu vrea sa foloseasca cuvantul "isteric". Poate tu esti exceptia insa ceea ce eu am inrosit mai sus dovedeste ca la acest lucru te-ai gandit.Iarta-ma ca nu am scos din manualul de a X-a definitiile temperamentului si , cu riscul ca imi voi lua vreo papara de la administratori (desi nu vad de ce ar face-o) rog persoanele care se grabesc sa califice alte persoane ale caror ton nu le place, ale caror posturi nu le sunt favorabile , sa se abtina de la alte comentarii.Nu stiu cum se face ca nu se grabeste nimeni sa sanctioneze greselile gramaticale care sunt cu duiumul dar .....O seara minunata de genu' "sfetnic bun"! TUTUROR!!!

P.S. Inca ceva...daca tu ai spus ca nu poti renunta la sex nici macar pt copilul tau....as putea sa fiu rea de tot insa mai bine ma abtin!!!
Salutari!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Chiar nu se poate opri cu nimic rautatea? si ne mai intrebam de ce?
raspunsul e in noi!!!
Vezi ca incepi sa semeni a colerica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

fetelor am deschis calculatorul in seara aceasta doar k sa intru pe forum sa citesc despre vesti bune sau alte chestii interesante despre FIV si peste ce dau?!? oprah show live!
buzzz, reveniti-va!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Pot sa fiu eu Oprah?Nu de alta dar azi am fost pe malul marii si m-am "colorat" putin.
Frank stai linistita.Ne diversificam si noi putin activitatile zilnice ca sunt prea monotone...FIV, ET, ecografii, analize , banalitati...

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Dana, si eu sunt psiholog de profesie. Nu e aici forum de psihologi si nu m-as fi bagat dar s-au folosit anuminti termeni si mie mi se ridica paru' pe spate ca la pisici cand vad ca nu sunt folositi cum trebuie. In psihologie nu exista 4 tipuri comportamentale (ca altfel ar exista f putina diversitate in lume cam egala cu 4) Exista 4 tipuri TEMPERAMENTALE si asta e alta chestie, cu totul alta cioba. Nu stiu de unde ai luat-o dar nu este corecta informatia. La fel astea 4 tipuri temperamentale nu exista in stare pura, pur coleric pur sangvinic etc ci sunt mereu in dublu deci vorbim despre coleric-sangvinic; flegmatic melancolic.
pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miruna39

Banii: cea mai stupida greseala am facut-o cu estimarea banilor, deoarece stiam ca FIV costa intre 2500 si 3000 eur dar nimeni nu mi-a zis ca inca 2000 pot costa medicamentele. Eu am tot "marcat" la sectiunea medicamente si cand am vrut sa platesc la ET s-a intors sotul palid de la casa, ca eu il trimisesem cu cca 2000 RON, nu 3000 EUR.

miruna poti sa-mi spui te rog unde ai facut fiv-ul?si pana la urma cat te-a costat fiv-ul si cat medicatia ca nu prea am inteles...eu fac in sept la giulesti si am exact 1400 euro pt fiv si vreo 1200 euro pentru medicamente...ma gandesc cu groaza daca nu-mi ajung??
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

taty ana eu am facut in luna mai la Giulesti si m-a costat ~900 euro medicatia,1400 euro taxa la spital + "atentiile" pt. doctor,anestezist,embriolog si asistente...
Medicatia poate fi mai scumpa in functie de ce-ti recomanda medicul si de cum reactionezi la tratament.
Eu am avut protocol lung ,inhibare cu Diphereline 3.75 si stimulare cu Puregon, din care am avut nevoie de 5 cartuse,dar alte fete au avut nevoie de mai multe sau de altceva....si costurile au fost mai mari.
Depinde ...fiecare cu norocul ei..
Mult succes !
-ici pt toate FIV-oasele

Mergi la inceput