FIV 228

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Kittyke si eu vreu poze cu bebelusii tai..tin minte ca tu ai reusit in perioada primului meu fiv, imi placeau (si-mi plac si acum numele alese pt pitici!)

Cata tu stii ! By the way voi stabiliserati sa va intalniti week-endul viitor sau incurc; Nu de alta da viu 3 zile in tzara si daca am ceva timp mi-ar facea placere sa va cunosc personal

Am si eu o rugaminte, daca din fetele vechi ar putea actualiza cineva lista de pe prima pagina cea cu aspirante, este atat de lunga incat ma apuca durerea de cap cand o vad..multe fete au reusit de pe lista aceea, altele nu mai scriu de ani buni, eu incerc sa iau legatura cu fete in cazul meu sa schimbam informatii si nu stiu de unde sa le iau ca nimic nu mai corespunde cu nimic

Si apropo de 'hutza-hutza' dupa Et, eu cu 3 ratari la activ gandesc nu de doua ci de unspe mii de ori ....sarcina cu fiv este si ramane sarcina cu risc...;poa sa-mi zica doctorii ce-or vrea 9 luni salutis joaca..si apoi si'al meu zicea la fel, sa fie bebelul bine ca timpul trece si recuperam noi dupa!!

Fiv+Icsi1/ Brussel/martie'08/ 10 ovocite 5 mature 0 embrioni
Fiv+icsi2/Brussel/octombrie'08/5 ovocite 2 mature 1 embrion beta negativ
Fiv+icsi3/Brussel/martie'09/7 ovocite 2 mature 0 embrioni
Fiv+Icisi4/Brussel/august 2009(asteptand-o pe Noor!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimeneata dragelor
Ieri am fost si miam facut estradiolul dupa 3 zile de stimelare.Valoarea este 40.Nu este cam mic????Am nevoie de experienta voastra.... Tot de ieri pe langa cele 300 ui menopur fac si 100 puregon intramuscular.Cu doctora nu mam vazut si nu am vorbit.Tin legatura cu asistenta ei caruia iam dat valoarea estradiolului si care ma sunat sami spuna ca doctoreasa doreste sa suplimentez stimularea cu 100 puregon.
Apelez la cele cu expoerienta ...am nevoie de sfaturile si experienta voastra.Va pupic si ma rog sa va ajute DD pe toate sa ajungeti sa va tineti in brate copilasii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

oana - intalnirea de saptamana viitore, sambata, este cu doctorul. In rest o intalnire de cafeleala nu am mai stabilit.Si io iubesc fata .

Miruma - in mod normal estradiolul ar tb sa fie mai mare. Dar din experientele fetelor s-a ajuns la concluzia ca val. acestuia nu este relevanta. Poate fi mic desi foliculii cresc frumos si au ovocite.Este bine ca dr. iti schimba dozele in functie de analize, nu are de ce sa te sperie. Eu injectiile le-am facut in burta. Sunt mai putin dureroase. Cu seringi ca cele pt insulina, strangi colacelul si faci injectia.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Blue_flower eu sunt aia cu afirmatia referitoare la "spermograma" casnica nu Catalina.Oricum eu imi sustin afirmatia deoarece asa cum zicea Catalina prioritatile mele si ale sotului sunt pe al n-shpelea loc...acum e bebe pe primul loc.Ma rog , in cazul celor care au facut ET.Adica in februarie, cand am facut ET nici nu ma interesa aspectul "sex" .Atunci n-a fost sa fie.Insa indiferent de ce zice dr, eu tot pe a mea o tin.
Cat despre cuvintele folosite aici de genul "colerica" la adresa unora dintre noi , nu cred ca este cazul mai ales cand vorbim despre persoane pe care nu le-am vazut in viata noastra.Eu nu o cunosc "face to face" pe Catalina dar pot spune ca nu mi s-a parut deloc "colerica" decat "realista" poate chiar prea reliasta din nefericire.By the way Catalina

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Si eu sustin ca are mare dreptate Catalina fetelor. Aveti mare grija de sarcinile voastre obtinute prin fiv, ca nu sunt ca cele naturale. Si eu fac parte din cele care gandesc: "Oare daca nu faceam asta, poate azi eram cu bebe??" Sa nu ajungeti sa regretati niciodata nimic va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Catalina ma mai bag eu pana va arat poze cu fetita mea:)) nu pot sta departe nici eu de voi, intre prieteni cu copii si oameni care nu ma intzeleg de ce ma izolez sau ma enervez sau plang din senin cateodata e frumos sa ai un loc unde cineva e interesata ce faci pur si simplu nu din curiozitate sa aiba ce vb cu barbatu la cina. Multumesc

Delia, habar nu am cand incep. acuma ma bag la vreo 3 luni de dezintoxicare, probabil in sept-oct iar. Oricum sunt foarte optimista de data asta. Succes la examenele care le ai!

Luca e greu sa faci si fiv si examenele, esti fenomenala! Iti urez ca la vremea respectiva sa te bucuri de ambele rezultate!

Kora, eu am plans 1 luna intreaga si nu am mai putut sa am altul cand a murit al meu. cainii se ataseaza si nu ai decat amintiri pozitive cu ei, de aceea si eu am plans mai grozav decat dupa o persoana. Imi pare rau. Dar cu timpul durerea se mai atenueaza.vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Dragele mele dragi, ma doare cand vad ca se folosesc cuvinte "grele" , aici.
Fiecare isi poate spune pararea, fiecare dintre noi isi poate impartasi gandurile sau poate transmite cate ceva din experienta placuta sau mai putin placuta a FIV-ului.
Suntem aici ca sa ne incurajam una pe cealalta, sa varsam o lacrima cand una dintre noi are o problema sau sa ne bucuram cand exista reusite.
Nici una nu semanam cu cealalta si fiecare dintre noi are o anumita personalitate. Singurul lucru in comun este acela ca am apelat la FIV pentru a ne vedea cu pruncii nostri in brate .
Ceea ce mie mi se potriveste, sau imi place s-ar putea sa nu fie pe placul alteia. Un medicament sau un anumit comportament, mie poate sa-mi faca bine , iar alteia nu.
Fiecare dintre noi (sau aproape toate) am trecut prin muuuuuuulte pana acum pentru a avea un BB si este de inteles ca ne este greu, dar suntem aici ca sa ne sustinem una pe cealalta.

De aceea va rog sa luam ceea ce este bun din tot, sa nu mai luam nimic personal si sa facem front comun in lupta noastra de-a deveni mame.

Va pup pe toate , fara exceptie.

Dumnezeu sa ne Ajute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miruna39

Kitta draga, mi-ai luat piuitul, esti foarte tare. imi vine mie sa plang de intamplarea asta. Hai facem schimb: mai plangem noi, mai razi tu un pic, pana te concentrezi si vezi ce faci mai departe.
Miruna

Miruna, draga, ma scuzi ca ma bag in seama...
eu postez la topicul senioare ...peste 50 de kg...
acolo sunt consoartele mele in jur de 40 ani...
Nu inteleg de ce crezi tu ca daca ai 39 de ani trebuie sa te gandesti la infieri...
Well, eu 41 inca un pic si stii ce mi-a zis doctorul....pana la 45 de ani mai ai...
unde te grabestiii.( eu tocmai il intrebam de ce nu ma baga pe fiv direct...ca varsta...etc...)
Deci, nu stiu care sunt problemele tale, dar in nici un caz 39 de ani nu este o varsta la care sa renunti sa devii mama outelor tale...
Pupici, si scuze ca m-am bagat...

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

mesaj off topic

in psihologie sunt definite 4 mari tipuri comportamentele:
• Coleric:
pozitive: vointa accentuata, procese afective intense, bogatia si intensitatea reactiilor, pasionalitatea;
negative: excitabilitate, iritabilitate, agresivitate, inegalitatea trairilor.
• Sangvinic:
pozitive: sociabilitate, buna dispozitie, reactivitate accentuata, dinamism;
negative: fluctuatia si inegalitatea trairilor, multumirea de sine, superficialitate, sugestibilitate, inconstanta.
• Flegmatic:
pozitive: tolerante, rabdare, perseverenta, echilibru;
negative: reactivitate redusa, adaptabilitate dificila, monotonie afectiva, inclinatia spre stereotipie.
• Melancolic:
pozitive: procese afective intense si durabile, sarguinta, perseverenta, responsabilitate si simt al datoriei;
negative: adabtabilitate si mobilitate redusa, predispozitii inspre anxietate, neincredere in sine si pesimism.

mie nu mi-e rusine sa recunosc SUNT COLERICA - nu e injuratura sau jignire sau mai stiu ce ce se poate intrepreta! Multe din lucrurile care le-am realizat pana acum in viata au depins de vointa, multa vointa si multa putere de muna, concentrare... Am si pierdut sarind la harta repede dar asta e partea care trebuie educata la noi colericii.

atasez si un site cu un test - asa pentru o zi toride de duminica:
www.medfam.ro/mf/mf/mf14/psiho14.html" target="_blank">http://www.medfam.ro/mf/mf/mf14/psiho14.html

Miruma38 - din ce-mi amintesc estradiolul meu in ziua 5 sau 6 era 56 - eram stresata dar d-na dr mi-a zis ca este foarte important cum creste. La urmatoarea testare a fost 300 si ceva si era multumita.Stai lunistita.
ALRAK - incercam sa fac pace si uite ce a iesit - poate nu sunt cel mai priceput om in negocieri.deh sunt colerica
Ioanatugs - stii ce zicea psiholoaga de la clinica unde am facut FIV-ul? nu e suficient sa recoltam ovocite, sa obtinem sperma buna, sa iasa embrioni frumosi, sa-i implantam in endometre fantastice... Ceea ce conteaza pana la urma e corpul mamei sa aiba in momentul transferului si dupa toti hormonii ,cei descoperiti si cei nedescoperiti de doctori, "activati" pentru a primi sarcina. Dansa ne sfatuia sa facem cat mai des dragoste fiindca nimic injectat nu se compara cu ce produce corpul pregatindu-se pentru o sarcina naturala, sa ne creem cuibusorul pentru bebelusii nostri. Pare ciudat dar daca te gandesti ajungi sa intelegi rationamentul. Vedem daca va functiona!
ellanik - a spune despre cineva ca este coleric nu este o jignire!!! eu una vazand partile pozitive si negative ale unui coleric as spune ca este chiar un compliment(mi-a placut mult psihologia din clasa a 10-a). Poti recunoaste aceste 4 mari tipologii de personalitati si din scris nu numai intalnind persoana, cu atat mai mult cu cat oamenii invata sa-si controleze partile negative ale temperamentului (cel putin in realitate + multe teste de personalitate se fac in scris tocmai pentru a evita mascarea intentionata a anumitor parti), cand sunt ascunsi de o identitate creata de ei pe un forum sunt mult mai naturali. Oare cati prieteni avem carora le punem zecile de intrebarile care le scriem aici? Eu una doar cu 2 prietene pot vorbi de FIV (au trecut prin asta- cu succes), dar cred ca zilele astea le-am dat suficiente telefoane asa ca tot pe voi de aici de pe forum va intreb despre orice crampa, junghi, greata... Chiar daca e o intrebare care a fost pusa de o mie de ori cineva cu suflet bun tot imi raspunde!
pisic77 - multumim frumos! nimeni nu cred ca poate dori cuiva sa treca prin durerea pierderii unei sarcini.Si am mai invatat ceva de cate ori faci bine cuiva dezinteresat Dumnezeu vede si te ajuta inzecit!
o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Catalina nu e colerica. jur pe rosu .

Mergi la inceput