Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

alex#sara ma uitam pe listuta primei pagini si am obs ca avem si acelasi dpn, eu, tu si nour!

fetelor imi da si mie cineva pe pm detaliile contului?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Mirclau si ema v-am trimis pe PM datele cu contul comun. Vizionare placuta

Ema
sa dea Dumnezeu sa stea zmeuricile la caldurica pana la termen...insa mie la ultima echo imi spunea ca DPN-ul ar fi 31.07

Fetelor week-end placut..si pup toate zmeuricile

Alinutza 30+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna
Am venit si noi de la doctor ..mult mai devreme ,dar nu am fost functionala pana acum.
Plus ca am dat si un pik de apica la soricei si am fost ..hmmm..toate bune si frumoase,bebe miscacios ,ne vedem peste 2 saptamani dar sa nu pleci s te pun la eco ..mai stau si mai astept un pik pe hol, la eco(cu care doct nu era foarte obisnuit si era si dupa garda)imi zici ca bebe e mai mic cu 2 saptamani,dar ca sa nu imi fac probleme ca bebe e bine si poate nu l-a prins el in pozitia corectaDesi inca de atunci el e si mai miscacios ca de obicei parca sa imi arate ca e bine.
Peste 2 sapt vrea nu vrea imi face eco ...sunt asa suparata..desi al meu sot a incercat sa ma consoleze ca poate asa e el..mai slabutz.La mofofetala mi-a zis ca e bine si ca daca o tine tot asa va avea 3,200-3,300kg ...dar as fi fericita sa aiba macar 3kg precum surioara lui.Stiu ca au si marja de eroare ,dar totusi nu e placuta o astfel de veste si sper sa fie doar masuratori gresite.
In rest nimic nou..va dores un weekend placut tuturor ,sanatate multa si cat mai putine dureri de trimestrul trei.

Ylla 34+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Missy la multi ani

Raportez si eu o mare lene,de spalat am spalat de ceva vreme hainutele lui bebe,dar de calcat in fiecare zi imi propun si vad ca nu reusesc.

Dienuta si mie mi-a zis doctora mea sa imi verific tensiunea o data la 2 zile si sa o anunt imediat daca trece de 14.

Alex@Sara nici nu stii cat te admir cum te descurci cu copii atat de mici si sa te incumeti la bebe 3.

35+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

LA MULTI ANI MISSY,NASTERE USOARA SI BEBIC SANATOS.

Ylla 34+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

LA MULTI ANI MISSY

ALINUTA lasa ca nu e rau , uite cumnatii mei nu au luat foarte multe hainute de nou nascut(cea mai mica marime) ca cica , creste repede si ararta saracuta ca de capatat ,acum s-a dus socrelia sa ia de la un magazin ceva bodiuri si salopete mici si sa-si aleaga ei din ele ce vor (ca o stie pe tanti de la magazinul respectiv).
Asa ca ,luati si lucrusoare micute ,( eu am ) daca nu vreti sa-i vedti pe bebei inotand in costumase

Ca sa ma laud ,eu nu mai am nimic de facut pt bebe totul e gata spalat calcat aranjat, hainutele sunt ambalate in huse dealea transparente(de la lenjerii sau pilote,paturi ,intelegeti voi sper)sa nu se imprafuiasca pana vine bebe .
Ar mai fi de spalat husa caruciorului ca a stat desfacut la noi in camera si s-a imprafuit ,dar mai astept ca o spal degeaba acum ca tot acolo o sa-l tin .

Astazi pleaca si al meu sot spre casa abia astept sa ajunga ,ca daca mai statea mult ma urcam in masina si plecam dupa el . Ne-a cumparat INFACOL a zis ca nu era scump cam 4-5 euro flaconul ,a luat 2 pt noi ,2 pt cumnata sper sa fie de ajuns .

Meleea 32

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ylla, nu fi trista! Chiar daca bb va avea sub 3000 sa nu te ingrijorezi, recupereaza bine, sunt mai vioi, mai rezistenti! Stii vb aceea: esentele tari se tin in sticlute mici! e un topic cu numele asta!
Important e sa fie sanatos! ALexia mea a avut 2600 la nastere si a ajuns acasa cu 2400, ca doar pierd si in spital un pic! Chiar daca am simtit in jurul meu oameni, care, parca priveau un alien, eu mi-am admirat puiul si am avut incredere ca totul va decurge normal. N-am avut prb cu ea, absolut deloc...alaptata, a recuperat f bine, in prima luna 1000 grame, in luna 2 a luat 1100 grame....

Vad ca spalati hainutele...eu mai astept, ca doar sunt printre finaliste, sper sa avem timp suficient!

Cri mami de Ale ( 2003) & +28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

LUNI ma duc sa-mi vad nepotica ,ca nu am mai vazut-o de la spital in prima zi. Nu am vrut sa le deranjez, in prima sapt acasa , si le duc si ceva cadoase marime mica , ca pt noi nu mai ce sa cumpar ,sa vedem cum ma descurc ca nu prea mai rezist la drum lung si shoping prelungit ca gafai si ma dor toate cele .

Acum mai nou ma trezesc din ora in ora, amortita si cu carcei, nu stiu ce sa mai fac ca parca nici masajul nu mai are efect decat pe moment si mi-e frica sa iau ceaiuri sau altele pt calmare , sotul nu este.... sa ma plang la el (nu ca ar avea vre-un efect calmant da' asa.... )

Meleea 32

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
missysa dea dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos
YLLA nu mai fii suparata importanat e sa fiti santosi amandoi
giova am luat pana acum 9 kgbine nu?
am mancat o pizza astazisuper buna.nici aici la spital nu ai nevoie de tampoane si pampersi si cremute pt bebe ca ti le dau de aici,miercuria viitoare ma duc si eu sa vad sala de nasteri abia astept
va las ca ainceput o ploaie si am rufele intinse

monica mamica in devenire+35denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 5 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Ylla nu mai fii suparata,asa cum zic si fetele recupereaza dupa,asta daca intradevar se va naste sub 3 kg.Tu unde ai facut ecografia ,in spital?
Stii ca si eu tot la cantacuzino merg acum,pe mine m-au tot sacait ca e prea mare bebe,dr mea m-a pus sa fac testul cu glucoza iar ecografistul m-a intrebat daca am cazuri de diabet in familie.
Luni merg iar la control si sunt asa curioasa sa vad ce greutate mai zic acum ca are.

35+Alex

Mergi la inceput