Aradence DC (122 )
Raspunsuri - Pagina 6
flavia ramona spune:
Diana, felicitari din suflet pt sarcina. Ziceai tu ca vrei 3 copii parca si nu glumeai. Vlad cred ca se va obisnui. Sper sa fie o sarcina usoara, fara probleme in continuare.
Aida, . Interesanta treaba cu data nasterii. Cum e burtica?
Ada, ma bucur ca v-ati relaxat aseara, cred ca a fost foarte placut.
Io nu am nimic nou de spus, aceeasi plictiseala, aceleasi probleme.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
alinamoro spune:
Aida, multumim ca ne-ai vizitat!
Miha, cand m-ai sunat eram in masina si telefonul era pe undeva prin geanta, cand am ajuns acasa m-am luat la vorba cu bona, apoi am plecat de-acasa si am uitat sa te mai sun...
Ada, faina balerin ai!
Azi mi-am gasit o capusa pe picior, mai exact pe gamba. Mi-a scos-o Calin. Partea buna ii ca era moarta, cred ca nu s-a prins bine si a murit. Era f mica, uscata si nu misca. Oricum iau preventiv Doxyciclina ca sunt foarte stresata de muscatura de capuse. Am colectionat-o luni la padure...chiar le povesteam ce periculoasa poate fi muscatura de capuse...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Ioi Alina, si io is stresata de capuse. La analize am inteles ca nu se vede imediat daca ai contactat lime sau altceva, nu? Bine ca era moarta!
Flavia, Bogdi ce mai face? Ai mei tot au ceva muci, dar nik deosebit, asa ca nu ne tratam.
Gabi, tu tare scurta esti!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
No, v-ati baut cafeluta? Mai dati si pe aici cate doua vorbe! Io mi-am terminat 10 dosare de chemari in judecata. Mai tre' sa le depun si sa sptept. Voi ce mai lucrati?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Somleac spune:
Salut,
eu sunt asa de bolnava ca abia stau in picioare. Abia la 12 am reusit sa ma ridic din pat.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
Miha, ce-ai patit, esti virusata? Multa sanatate!
Asa rau s-a simtit si Calin saptamana trecuta, vreo 3 zile numai frisoane si transpiratii, tuse rar si nimic altceva.
Azi a inceput si Ade cu ceva muci, nu stiu ce urmeaza...
La multi ani Serban!
Sa cresti mare si sa le-aduci parintilor numai bucurii!
Carmen, sa va traiasca juniorul!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
La multi ani Serban
Tudor a avut ieri serbare. Nu am pus inca pozele pe net.
Ada sunt scurta pentru ca nu am nimic interesant de spus...
monica70 spune:
LA MULTI ANI SERBAN!
MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
adablackcat spune:
La multi ani Serban! Sa cresti mare si sa fii sanatos!
X-ray spune:
la multi ani serban!
diana sincere felicitari,la amandoi!curajosilor!nasoala treaba cu placenta stiu cum e.acum e marginala la mine dar e anterioara si pe cicatrice binenteles...
noi ne-am intors azi de la turci,a fost super,eu numai in pat nu am stat,asa ca de ieri ma doare burta nu gluma....da a meritat,la anul cu siguranta 10 nopti!si daca vreti am si poze
la toata lumea!
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 12+
povestea noastra...