Aradence DC (122 )
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
alina.a, superbe pozele din concediu ! Am si uitat perioada in care mergeti. Elisa e o scumpa si tu ai o burtica tare faina!
Abia astept sa plecam si noi in concediu...
Gabi, astept pozele de la serbarea lui Tudor.
Am uitat sa pun pozele de la "Desene pe asfalt", aseara le-am vazut...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alinanaaaa! Bine ai revenit. Foarte faine poze, superbe locuri si protagonasti. De macare ca sa zic
Am uitat de concediu ca nu ne-ai anuntat plecarea sau nu am fost pe faza... si incepusem sa imi fac griji pentru ca nu ai mai scris. Chiar m-am gandit la tine azi.
Ma duc sa o imbaiez pe Ioana. E calare pe mine si de abia scriu de ea.
adablackcat spune:
Vai Alina, cum ai rasucit tu cutitul in rana cu pozele astea.Chiar azi ma uitam cu Iulia si Elisa, pretenuta ei care a fost cu noi in turcia, la pozele de anul trecut din Antalya. Ioi Doamne! Anul asta nici vorba de concediu. Foarte schimbata e Elisa ta de cand n-am vazut-o. E o dulcica si o frumusica! Iar tu tare faina esti cu burticuta!
Moni, tu nu ne mai arati burtica?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
ADA na burtoi : http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-06-11/14:34:27 Si tot aici sunt cateva poze si filme de la serbarea de azi.Au facut la gramada in curte si-au avut fiecare grupa doar cate un dans de data asta.
MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
alinamoro spune:
Moni, ti-am zis de multe ori, iti sta fff bine gravidutza. Pozele de la serbare sunt super, ce fain au aranjat in curte!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA mersi
ALINA.A super faine pozele! In ce statiune ati fost ??? Si ce burtica ai deja Acum treci in pat!
MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Am uitat sa va zic ,deja am 64 kg,deci +12 kg ,asta dupa ce timp de-o luna am stationat tot la 61 ... In numai 3-4 zile am pus 3 kg,cam ciudat ... o fi statul acasa de vina ? Oare ajung iar la +20 ca si cu Diana ?
Am plecat la nani,noapte buna la toate!
Somleac spune:
Neata, poftiti de serviti
Eu am inviat pe jumatate. Ma simt mai bine, tot racita dar in stare de functionare. Ieri insa am crezut ca mor. Pur si simplu n-am putut sa stau in picioare, ma dureau toate si se invartea cu mine mediul inconjurator cu mine.
Aseara am avut festivitatea de final de cl a IV si petrecerea de rigoare. A fost fffffff emotionant, am dat la soareci de numa. Dar n-am fost ciudata ca toata lumea plangea inclusiv dna invatatoare. Eu am fost cea mai mandra mamica de acolo. La toate materiiile, activitatile, concursurile Daria a fost pe locul 1 sau 2. Dna a si felicitat-o pentru cea mai activa si cea mai complexa eleva.Ca sa nu mai spun ca era si cea mai frumoasa . Na acuma cred ca o sa am probleme cu ficatii.
Azi mai am o zi grea emotional.Azi avem "adio gradinita" si maine plecam in excursie.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Am uitat, Ada vezi ca ai o bluzita la mine.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Miha, si tu ai niste bani la mine .
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)