Aradence DC (122 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Ieri am iesit din tura de noapte si imediat dupa aia am fost pe aeroport cu ambulanta la simularea de accident aviatic!A fost super!!!

Ca sa raspund la provocarea lui Carmen: fizic in primul rand as vrea sa scap de burta cu colacei si de par! iar pe restul planurilor....as avea nevoie de mai multa rabdare(ca de aia n-am mai defel) si de mai putina agresivitate....

Miha vrem poze de la Moneasa!

pe toate!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau
Eu trebuie sa fac prezenta astazi la dentist din pacate.Maine as fi disponibila daca tine vremea cu noi.Si daca nu mai merge nimeni la Ghioroc, macar aici la strand, sau la Sofronea as vrea sa ajung.
Distractie placuta astazi la balaceala sa va imbaiati si pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Bey Nico te-am sunat si ieri si azi de-am tampit. Iar ti-s descarcate telefoanele?

Mergem si maine daca-i vreme.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am uitat sa-i spun Alinei a sa nu se strseze prea tare cu analizele astea. Tot mai multe cazuri am auzit in ultima vreme de analize proaste si copii ok. Sarcina usoara , fara griji si stres.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Diana Multa sanatate, sericire si un bb sanatos. Iti sta bine bruneta.
Eu nu mai apuc sa scriu nimic...
Ce as schimba la mine... as vrea sa fiu mai ordonata si mai organizata, sa fiu mai calma, sa am rabdare mai multa cu copiii. La fizic nu as schimba mare lucru. Mi-ar placea sa fac sport dar dupa operatia la genunchi mi-a pierit total cheful. Nici fatza mea nu imi place, dar asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Acum mi-am amintit si eu ca e 18 azi. La multi ani Diana! Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana! Sa fii sanatoasa si iubita!Sarcina usoara sa ai si un bb sanatos...si rabdare maxima cu toti 3!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!

La multi ani Diana!

Multa sanatate, sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!

Miha, eu nu ma inscriu la Ghioroc in urmatoarele 2 sapatamani ca iau Doxyciclina si n-am voie sa stau la soare. Numai bine termin tratamentul pe cand mergem in concediu.
Calin cu Dragos a fost ieri la Sofronea.

Ada, Miha, Niko, succes la dat kilele jos!
Eu nu ma pot tine de diete.
Am o pofta de mancare in ultimul timp ...si cu atatea nunti...si sambata avem una, sper ca ultima pe anul asta.

Sa raspund si eu la intrebarea lui Carmen (uitasem): Pai as vrea sa fiu mai curajoasa in ceea ce priveste condusul(sofatul), sa fiu mai calma si sa am mai multa rabdare cu copiii (ca majoritatea dintre voi ),sa am buna dispozitie tot timpul si sa nu ma stresez, sa fiu uneori mai tupeista...iar fizic: cateva kg in minus, sa am parul lins si sa nu apara ridurile (care si-au facut aparitia deja ).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI DIANA!

MONI 31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana
La multi ani fericiti, o sarcina cat mai usoara si copilasi sanatosi si cuminti

Alina, tu ai vrea sa ai putin mai mult curaj la condus, iar pe mine ma cearta lumea ca totusi sunt prea curajoasa si tupeista

M-a sunat si pe mine Flavia ca si-a imaginat bine ca nu am citit pe forum ca azi e zi de Ghioroc...no din pacate, as veni ca un catel, dar am nunta, sambata se marita prietena mea cea mai buna si am treabaaaaaaaa Asta e, daca o fi vreme saptamana viitoare atunci sigur ne vedem

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput