Aradence DC (122 )
Raspunsuri - Pagina 12
Melania 14 spune:
No hai ca eu am venit cu subectu'
si inca nu am raspuns.
Ce mi-as dori eu sa schimb psihic?pai, sa fiu mai diplomata ,tandra si mai calma,mai ingaduitoare si dispusa la compromisuri,sa judec lucrurile mai la rece ,cu mintea nu cu inima,sa nu ma enervez asa de repede pe nimeni(nici pe prunci si nici pe restul)si sa reusesc sa-i judec pe ceilalti nu numai prin prisma mea.Nu in ultimul rand, sa am mai multa inventivitatea si energie ,iar seara la culcare, Mela sa nu-mi citeasac pe fata ca de abia astept sa adoarma amandoi. Sa fiu inepuizabila 
Fizic as vrea sa fiu cu forme mai rotunjoare,sa nu stea Mela ca pe gard la mine pe picioare
,niste implanturi cu grasime in obraji,sa mai am tzatze dupa ce termina Serban cu mine
si evident sa nu mai am ce cauta la cosmetica pt epilat
.Am uitat... sa nu mai fiu gaba
.
Alina.a nu-ti mai fa probleme ca nu are rost.Uita de aminio.
Felicitari heirupistelor in lupta cu kg 
Mela e mai bine,multumesc de intrebare.A inviat ieri dimineata cand mi-a cerut sandvici.Asa terminata nu a fost niciodata.S-a tarat dintr-un pat in altul, a dormit aproape tot timpul si s-a hranit cu inghitituri de apa,nurofen si ercefuril.A slabit 2 kg in 3 zile.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
Alina si mie-mi place de Diana bruneta.
Noapte buna 
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
www.gamatoys.ro/" target="_blank">
JUCARII
adablackcat spune:
Si eu vreau epilare definitiva, ca mi-s paroasa rau de tot!!!!
Ma bucur ca-s mai bine Mela si Bogdi!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
waw saraca Mela, asa rapusa a fost? Multa sanatate 

Flavia sanatate lui Bogdi. Ai mai iesit din cotidian cu cursul ala. Eu nici acu n-am ajuns la Timi si trebe musai sa o fac, dar.....
Ada spor la slabit. Eu ieri mi-am facut ceva salata de fasole verde cu piept de pui pe care am dres-0 cu usturoi frecat cu o lgta de ulei de masline si apoi multa zeama de lamaie. A iesit asa de buna
. Seara am facut ciuperci cu f putina maioneza.
Ce ziceti bagam un Ghioroc azi?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Miha, si eu am mancat aseara pastai de fasole fierte. Foarte bune! Desi inainte cu vreo doua ore imi facusem o salata de rosii, castraveti si usturoi si putina branza, dar asta numa' mi-o provocat foamea.
Oricum, nu mai am 66 ca am 65, si acum doua luni aveam 62. Azi fac pulpe de pui cu fasole verde garnitura. O sa evit sa le mai dau copiilor cartofi cu carne, desi pireul e preferatul lor.
Eu la Ghioroc nu pot azi ca am de mers cu Iulia la ziua unei fetite de la gradi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
monica70 spune:
Buna dimineata!
Mai iar imi faceti pofta cu Ghiorocul
Vai ce m-as balaci
Unde poate iesi o balena cu "bultoi" la balaceala sa nu o vada prea multa lume? ![]()
Diana a plecat cu ai mei la Felix de luni seara,asa ca ea macar are parte de asa ceva.Peste cateva zile probabil ca o sa trag si eu o tura pe la ei,ca am o gramada de neamuri prin Oradea.
Nu mai stiu ce sa va zic,aaa am vazut pozele ... si mie mi-a placut cum ii sta Dianei bruneta
si m-am mirat ce-a mai crescut Serban!!!
Alina.a eu nici n-am mai facut de data asta niciun triplu test,ca cine stie ce iesea,numai stres in plus ... Cu Diana facusem si a iesit ok.Dar la "spiridusi" stiu doua fete la care le-a iesit risc crescut si n-au avut nimic copiii.Una din ele a facut si amniocenteza,cealalta a refuzat-o.
De epilat si io as vrea sa scap
daaar culmea culmilor ca de cand sunt gravida aproape ca nu mai creste nimic pe picioare ,chiar am dat ieri cu aparatul dupa vreo trei saptamani si ... mai nimic.Cu Diana n-am patit asa ceva.In schimb cand am fost gravida cu ea,in ultimele luni mi s-a intins parul ,eram linsa ca vaca
si asa am ramas si dupa nastere vreo jumatate de an.Ciudati hormonii astia ...
De schimbat la mine si io as avea ce ... niste bulane sexy
,niste brate mai tzapene,picioarele drepte,sa nu mai am probleme cu dantura ... La psihic ... aoleu si-aici ar cam fi,sunt cam colerica deci o portie buna de calm ar trebui.Si-ar mai fi ele,dar acum fug la bucatarie ca am mancarea pe foc ...
MONI
31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Somleac spune:
Moni hai la balta ca nu are nimeni treaba cu burta ta. Eu am fost tot timpul la baie cand am fost gravida si n-aratam nici de departe asa bine ca tine.
Se pare ca n-o fi vreme.
Ada ieri cand i-am intrebat pe prunci ce vor sa facem a sarit Daria " sa mergem la Ada".
Daca veniti in oras nu ne intalnim?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
MIHA m-as duce eu cu 100 km pe ora ... dar parca vad ce se holbeaza toata lumea la mine
Dar la Ghioroc nu e apa rece? Eu n-am mai fost acolo din vremuri imemoriabile.Dupa cum vad pe net pe dupa-amiaza se inoreaza. Mai am ceva speranta ca daca merg in Oradea/Felix, tot ma var eu in piscina hotelului la care stau ai mei,acolo poate nu e atata lume si e apa adanca pana la umeri/gat,nu ma vede nimeni numa' la intrare-iesire ![]()
.Si cum sunt mai mult pensionari p-acolo, or sa se oripileze aia la asa priveliste 
Ia va mai pun o poza proaspata cu mine si Diana, e de luni fix inainte de-a pleca mandra: http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-06-15/17:26:27
MONI
31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
adablackcat spune:
Haideti la 

! Dati raportul: ce=ati facut ieri?
Somleac spune:
Mi-am ce buna cafeluta
Vad ca v-ati inghesuit la scis nu gluma.
Ieri am fost prin jurul blocului, mi s-a parut prea frig pentru baie. Matia invata cu bicicleta asa ca avem activitatea. pe la 21 m-am dus cu grupa mica sa vedem grupa mare plus taticul din dotare cum presteaza la aikido. Astia mici cum au vazut saltele s-au si pus pe rostogoliri.
Azi strigare de adunare la Ghioroc. Pana acum si-au confirmat prezenta
-eu
-Ada
-Gabi
Spor la treaba......................
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008