Mi-au furat fetitza!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica spune:

Fara comentarii!
Eu cred ca moderatorii ar trebui sa shtearga cāt mai urgent atāt adresa cāt shi nr. de telefon ale femeii! Pāna cānd instantza va decide īntr'un fel sau altul...femeia e presupusa nevinovata! Si chiar īn caz contrar, cu ce drept i se publica coordonatele pe un site īn care intra poate mii de oameni īntr'o zi???????!!!!!!!
De fapt ar fi poate un as īn māneca pentru ea lucrul asta...
O miscare total greshita din partea ta, Ak, sau cum te'oi numi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Mai rar un asa subiect !! Multzi dintre barbatzii aflatzi in situatzia ta ( necasatoriti cu mama copilului lor ) s-ar fi "spalat pe maini" si ar fi multumit Cerului ca au scapat de asa "povara" ... Unii , nu spun toti , nu generalizez...
Iar tu te zbatzi sa-tzi fie recunoscuta paternitatea ... Respectul meu !
Ma gandesc , pe de alta parte , cu ce ai gresit fatza de mama copilului de ea procedeaza in felul asta si este asa inversunata incat sa se foloseasca de copil pentru a te rani atat de rau ?? Presupunand ca a fost abuzata in timpul relatziei voastre ( de la jigniri pana la abuzuri fizice ) tind sa-i dau dreptate in oarece masura ( nu in totalitate , pentru ca nimeni nu poate refuza cuiva dreptul de a fi parinte ! ) , gandindu-ma ca a facut asta pentru a scapa ( ea , personal ) de tine si pentru a rupe orice legatura existenta intre voi in trecut. Daca ceea ce ai povestit tu este 100% real , deci tu nu ai gresit cu nimic , despartirea venind "de comun acord" , atunci mi se pare josnic modul ei ( si al familiei ei ) de a proceda fata de tine !
Ma mira si usurintza cu care seful ei a "recunoscut" un copil care nu este al lui !
Nu stiu ce sa-tzi spun , nu stiu daca am spus ceva pana acum , insa cred ca te luptzi cu morile de vant atata timp cat sunt sume importante de bani cu care poate fi cumparat doctorul sau judecatorul...in primul rand , doctorul , pentru ca de el depinde sentintza... Dreptate nu mai exista de mult , insa sperantza moare ultima !
Itzi doresc mult noroc in lupta pe care o ai de dus impotriva ...tuturor ! Doamne-ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by monica

Fara comentarii!
Eu cred ca moderatorii ar trebui sa shtearga cāt mai urgent atāt adresa cāt shi nr. de telefon ale femeii!

parere personala
De acord!

DeDe Mammma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

AK, esti sigur ca este a ta? Si de ce atata ura si inversunare? Orice mama isi doreste ca al ei copil sa creasca alaturi de tatal natural. Daca nu ai avea aceasta atitudine probabil ca alta ar fi fost situatia. Tu ai scris "fiind despartiti cu o luna inainte ca ea sa afle ca este insarcinata", atunci de ce esti asa sigur ca este al tau copilul? Pentru ca ti-a spus nu stiu ce prieten ca seamana la ochi si sprancene cu tine? Hai sa fim seriosi! Pentru linistea ta sufleteasca cere un test de paternitate si lasa furiile la o parte! Daca vei avea aceasta atitudine, nu vei face decat sa strici viata copilului tau (daca este al tau)! Si nu mi se pare corect ca tu sa stai in anonimat, in timp ce ei ii dai toate coordonatele si o o improsti cu noroi! Pana la proba contrarie este nevinovata! Schimba-ti atitudinea!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Inteleg ca nu deranjeaza pe multi de pe forumul acesta ca fetita mea a fost inregistrata pe numele unui strain, si mie mi s-a refuzat dreptul de a fi tata!!

N-a spus nimeni ca nu ne deranjeaza NEDREPTATEA, dar tu inca nu poti dovedi ca esti TATA. Fa-ti testul si apoi declara , da sunt tatal fetitei, pana atunci nu sunt decat presupuneri.

Ti-as da 2 sfaturi:
1. Nu ponegri MAMA - ea este cea mai apropiata persoana pentru fetita. Indiferent cum este ea ,rea, egoista, materialista, cum vrei tu, pentru fetita ea nu e decat mama - pe care o iubeste neconditionat. Nu stiu daca intelegi sentimentul, dar oricat te-ai impotrivi fetita o va iubi pe mama ei. Daca se va dovedi ca tu esti tatal si vei avea o relatie cu fetita, sa nu-i vorbesti mama de rau niciodata.
2. Nu mai trimite mesaje cu adresa si telefonul mamei pentru ca e un gest foarte urat, facut la nervi si fara rost pentru ca nimeni nu cred ca va indrazni sa-i trimita vreun mesaj - si nu de frica ci de jena . Asa ceva nu se face.
Daca vrei sa-ti castigi fetita lupta corect, nu cu murdarii.Dovedeste ca esti un tata demn si matur, capabil sa-si creasca fetita , dandu-i o educatie aleasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

de ce nu dai shi detaliile tale? vad ca te-ai inregistrat AK shi atat.
te ashteptzi ca vreo persoana de pe acest forum s-o sune pe Cristina shi s-o balacareasca ???? pe ce motiv????

cred ca acest stil ne jigneshte shi pe noi, crezi ca suntem tzatze in piatza shi o sa aruncam cu pietre fara baza, doar pentru ca AK a venit cu o problema incerta????

respect reciproc, ca baza de discutzii.
intai afla care este adevarul shi dupa aceea mai discutam!

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Nasoala situatie!

Singura sansa e sa poti demonstra ca esti tatal biologic al copilului. Daca reusesti chestia asta, vei avea si drepturile aferente.
In ceea ce o priveste pe mama copilului, daca e adevarat ce ai scris, nu va trece probabil mult si ii va face si aluia un pocinog.
experientza imi spune ca de regula asa se intampla.
Priveste partea buna a lucrurilor: daca fugea cu altul dupa vreo 5 ani de casnicie? ... si mai lua cu e si jumate din imparatzie?
Parerea mea e ca trebuie sa luptzi pentru copil.

Bafta multa si ... spor la ascutzit armele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico-dani spune:

PAREREA MEA ESTE CA NU ITI DORESTI ATAT FETITA CAT ITI DORESTI SA TE RAZBUNI PE FOSTA TA SI SA DERANJEZI NOUA EI RELATIE!NU O SCUZ, DAR ASA INTELEG EU DIN MESAJELE TALE.AR TREBUI SA INTELEGI CA NU MAI AI NICI O SANSA IN VIATA EI DECAT CA PRIETEN SI CO-SFATUITOR IN CEEA CE PRIVESTE COPILUL VOSTRU DUPA CE REUSESTI SA DOVEDESTI ACEST LUCRU.DACA INTR-ADEVAR DORESTI SA AI UN LOC IN VIATA FETITEI TALE FARA ALT SCOP TREBUIE SA ITI SCHIMBI ATITUDINEA ASTA DE "BAIETEL" FARA MINTE SI SA ACTIONEZI CA UN BARBAT ECHILIBRAT. TOTUSI MA INTREB DE CE TUNU STII CUM ARATA COPILUL PE CARE IL VREI SA FIE AL TAU SI NU AI FACUT TOT CE ESTE POSIBIL SA IL VEZI? INAINTE DE A INCERCA SA INTRI IN VIATA COPILULUI GANDESTE-TE DACA VREI ACEST LUCRU SAU ESTE O FAZA TRECATOARE DATORATA ORGOLIULUI TAU DE BARBAT CARE REALIZEAZA CA A PICAT PE LOCUL DOI FARA SA AIBA CE SA FACA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

AK arunca cu rosii in mama presupusei (deocamdata) fetitei lui si in nedoveditul tatic, noi aruncam cu rosii in AK ... suntem cu totii oameni, nu?
AK, vino cu toata povestea poate iti intelegem frustrarea si te putem ajuta cu niste sfaturi partinitoare.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Din mesajul tau, eu vreau sa inteleg ca ni te-ai adresat ca sa gasim impreuna o solutie pentru problema ta. Eu inteleg ca esti nemultumit, ca, de multe ori, e greu sa-ti stapanesti furia ( esti in zodia taurului?), dar incearca sa tragi aer in piept si sa ne expui problema ta.
Chiar daca lucrurile stau asa cum ne-ai scris, nu vorbi urat despre femeia care poate fi mama copilului tau. Si, mai ales, nu-i vorbi urat fetitzei tale despre mama ei. Poate ca incordarea, furia si atitudinea ta ostila fata de mama copilului tau, va fi folosita de aceasta impotriva ta. Copii sunt atat de fragili si inocenti si nu cred ca merita sa otraviti sufletul copilului vostru cu neintelegerile dintre voi.

Din cate stiu, tatal poate cere test de paternitate printr-o cerere depusa la Judecatoria sectorului unde are domiciliul. Se vor recolta probe, va dura mult, va costa mult, dar merita tot efortul.

Daca nu-ti stapanesti nervii, nu vei castiga nimic. Nici macar dreptul de a-ti vedea fetita crescand...

Iti doresc mult succes si te asteptam sa ne scrii!

Love is all around

Mergi la inceput