Mi-au furat fetitza!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Subscriu celor spuse de radu_tud shi bebi .
...shi nu va intzeleg pe voi, ceilaltzi, care atzi sarit cu atita invershunare pe autorul subiectului !!! Eu credeam ca pe acest forum se discuta subiecte, probleme, principii, eventual comportamente ... shi nu persoane, calitatzi sau defecte. Deci, dragilor 'biankita', 'monica' shi 'cl' : incercatzi sa intzelegetzi PROBLEMA shi ei sa-i datzi o rezolvare, aplicabila sau nu (noi nu putem shti inca...) shi nu judecatzi, pentru citeva expresii scrise la suparare, o persoana. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar parca, pe un asemenea forum, invershunarea n-ar avea ce sa caute.
Cu respect,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by sasuke

Subscriu celor spuse de radu_tud shi bebi .
...shi nu va intzeleg pe voi, ceilaltzi, care atzi sarit cu atita invershunare pe autorul subiectului !!! Eu credeam ca pe acest forum se discuta subiecte, probleme, principii, eventual comportamente ... shi nu persoane, calitatzi sau defecte. Deci, dragilor 'biankita', 'monica' shi 'cl' : incercatzi sa intzelegetzi PROBLEMA shi ei sa-i datzi o rezolvare, aplicabila sau nu (noi nu putem shti inca...) shi nu judecatzi, pentru citeva expresii scrise la suparare, o persoana. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar parca, pe un asemenea forum, invershunarea n-ar avea ce sa caute.
Cu respect,

Cred ca daca cineva n-a inteles, acela esti tu, sasuke. Nu este inversunare. Pe mine, personal, m-a deranjat modul cum a pus problema! Mai ca n-a spus " dati cu pietre in ea!", i-a dat toate datele, in timp ca el isi pastreaza anonimatul si face pe lezatul! Normal ar fi sa auzim si povestea ei! Poate ca ma insel, dar mie mi sa pare ca mai mult vrea mamica inapoi, decat fetita! N-a reusit sa-si vada asa zisul copil pana acum. Eu faceam moarte de om s-o vad pe fetita mea, daca eram in locul lui, si, in loc sa arunc cu noroi, eram la usile tribunalului!
Atata am avut de zis, cine vrea sa inteleaga, intelege. Si domnule sasuke, rezolvarea nu trebuie sa i-o dam noi!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

OK ... avetzi dreptate intru totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Era odata cineva cu nikul acesta <<cristinacsa>> dar din Germania. Coincidenta?

Toate cele bune,

Adela & Julia (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
Originally posted by Adela

Era odata cineva cu nikul acesta <<cristinacsa>> dar din Germania. Coincidenta?

Toate cele bune,

Adela & Julia (1 an si 3 luni)

Absoluta coincidenta.
Am ramas si eu socata cind am vazut adresa de mail, eu nu am pe hotmail, dar oricum ...
Acum ne-am intors dintr-o lunga vacanta din Romania, de aceea am lipsit de pe aici.

Cristina si gemenutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

De ce seamana a cacealma...vazuta asa online.
Vine un domn (AK) si spune "SCUIPATI AICI" si da un email...care email seamana socant cu nickul uneia dintre fetele de aici.
Mai mult daca va uitati Cristina a nascut pe 22 iulie...asa cum spune si omul cu plingerea! COINCIDENTA.
Dar daca omul este doar un glumetz care ia un nick, ia niste date, compileaza si ne trage o poveste. Intarata-i drace ca si mie-mi place...
Atata vreme cat stim o gramada despre proaspata mamika din postare lui AK dar nu stim nimic despre el de ce nu va asteptati si la postari ca acelea infierate de sasuke? Sunt normale.
AK omule te compatimim daca este adevarat ce ai spus, sincer este ingrozitor daca treci prin ceea ce ai scris dar ai lasat in urma ta o gramada de semne de intrebare! Cum exact vrei sa te ajutam noi? Sa-i scriem femeii??? Dar asta e un fel de a scoate castanele din foc cu mina noastra.

Mergi la inceput

Repet inca o data ca nu am nici o legatura cu AK, nici nu prea am citit povestea de pe aici decit printre rinduri. Ciudat ca am nascut intradevar pe 22 iulie dar 2002 si am 2 fetite gemene. In plus adresa de pe hotmail nu este a mea si nici nr de telefon.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cristina kein problem :-))) Ca ne prinseram ca nu esti tu :-)
Pupici la fetele tale superdulci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

Cristina keine problem :-))) Ca ne prinseram ca nu esti tu :-)
Pupici la fetele tale superdulci

Oricum si mie mi s-a parut ciudata coincidenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Din cele 4 mesaje pe care le-ai scris reiese doar frustrarea ta din cauza ca fosta nu mai vrea sa fie impreuna cu tine si nicaieri nu spui ca iti doresti sa vezi si sa fii alaturi de fetitza ta. Odata ce ai postat acest topic inseamna ca vrei sa auzi mai multe pareri. Ok sa iti spun pe rand ce cred citind doar ceea ce ai scris tu. In primul rand nu poti fortza o presoana te iubeasca. In viatza nu se merge dupa principiul:"iubeste-ma sau te tai!" Daca ea a considerat ca asa ii este bine respecta-i hotararea.Cu toate ca tu spui ca ai facut "eforturi disperate" , probabil ca ea a considerat ca nu e suficient ca sa stea mai departe alaturi de tine . Spui ca v-ati despatit cu o luna inainte ca ea sa afle ca ea este insarcinata. Tu esti sigur 100% ca acest copil este al tau? Si gandeste-te bine caci nu te poti baza doar pe faptul ca nu-stiu-cine a spus ca seamana la ochi cu tine. Poate ca daca o vedeai tu pe fetitza si aveai feeling-ul asta ma gandeam ca ar putea fi "chemarea sangelui", dar asa... Asteapta sa se faca testul de paternitate si abia atunci vei putea declara tuturor ca e "fetitza TA". Nu mi se pare nici fair-play sa dai numele , adresa de mail si alte o gramada de date personale ale fostei, iar tu sa te ascunzi in spatele unui nick. Si nici ortodoxa nu mi se pare treaba cu : "scrieti-i si <<felicitati-o>> pe adresa..." . Daca ai ceva sa-i spui spune-i tu caci este problema voastra (si asa destul de delicata) iar o interventie din afara, a unor persoane care habar nu au de situatia reala cred ca ar crea o adevarata furtuna intre voi.Daca gresesc cu ceva "mea culpa" dar absolut tot ce am scris mi-a reesit din mesajele tale.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput