Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

elenic mi-am facut programare maine. Sper sa fie totul ok si durerile sa fie de la uterul care se mareste.
Incerc sa gandesc pozitiv, ca altfel ma urc pe pereti pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna fetelor...
Sorry, dar am fost asa ocupata la servici... n-am mai apucat sa intru.

Camy, super camera!!! Bafta la medic

Vreu sa anunt si eu numele de Vlad Stefan - Vlad e ales de baiatul cel mare, Stefan de noi.

Multa sanatate tuturor si sarcina cu bucurii.

sapt.14 si mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetelor la al doile copil ati avut lapte?eu sunt un pik ingrijorata ca inainte de aramane insarcinata inca imi mai curgea lapte din sfarc si de culoare galbuie dar acum de ceva vreme nu imi mai curge si nici daca strang sfarcul nu mai curge.e ceva de care sa ma ingijorez pote sa ca mi sau infundat.de ce nu imi mai curg?mie teama ca nu am sa am lapte pt ca eu vreau sa alaptez copilasul.

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Fetelor... pe unde suneti? Sper sa fie totul bine!
Eu ma pun la. Va

bya 13+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

eu sunt fata cu intrebari si probleme

mai e ceva de exemplu cand merg la toaleta si fac pipi simt cum mi se trage uterul si ma cam doare si ma inteapa.am facut test de urina si astept raspuns sa vad ce iese ca doktorul a zis ca poate e infectie urinara dar eu nu cred sa fie asta.

vasi la toate mamicile

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Katyuscha, si eu cand merg la toaleta (fie pt pisu, fie pt mai mult ) simt o presiune in burta (aproape ca atunci cand esti constipata, doar ca nu sunt). La fel mai simt si cand merg cateodata. I-am spus azi dr si a zis ca e normal, simt asa pentru ca e mai mare uterul. Acum am o durere la incheietura piciorului, sus, pe interior, dar sigur si asta e de la marirea uterului si intinderea ligamentelor.

Laura 17+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Noapte buna burtici, abia am reusit sa citesc din urma, ieri nu am intrat si ati reusit sa scrieti un capitol, ce harnicute sunteti.

miany75 ce valori ti-au iesit la dublu test?

Fetelor dar trisomia 18 ce boli include sau boala? Stiu ca trisomia 21 e Sindrom Down.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

DORIS 71

L-AM VAZUT PE BEBE AL TAU SI E TARE SCUMP CU DEGETELUL IN GURITA SA FITI SANATOSI AMNDOI SI SARCINA USOARA IN CONTINUARE

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Katyuscha21 mersi mult si eu mor dupa el, de ce nu ne pui si tu niste poze ca am vazut ca in afara de mititelul care trebuie sa vina, mai ai un omulet in toata regula.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

imi puteti spune si mie cum sa imi pin poze in album ca am pus eu una dar nu mai stiu cummultumesc

17+

Mergi la inceput