Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

DORIS 71

dasi eu mor dupa el ma chinui sa pun poze numai ca le am kam mari peste 200KB tre sa caut cele mai mici si la kat de putine am ma ia ameteala

MAPENTRU TOATE MAMICILE SI VIITOARELE MAMICI SA AVETI COPII SANATASI SI VOI LA FEL SI SA VA DEA DOMNUL PUTERE SA II CRESTETI SI SA II EDUCATI FRUMOS.

BUCURATI-VA DE EI CAT DE MULT POSIBIL SI RUGATI-VA PENTRU EI SA FIE SANATOSI RUGATI-VA PENTRU CEI CARE SUNT LANGA NOI SI NE UMPLU INIMA SI SUFLETUL DE BUCURII NUMAI CAND II PRIVESTI SI RUGATI-VA SI PENTRU CEI CARE NU MAI SUNT CU NOI PENTRU CA FAC PARTE DIN NOI SI OKUPA UN LOKSOR IN INIMA NOASTRA SI SUNT AI NOSTRI.

PENTRU TOATE FETELE DIN INIMASI MULTI AVETI GRIJA DE VOI PENTRU CA COPILASII VOSTRI AU NEVOIE DE VOI CA SA PUTETI SA AVETI GRIJA DE EI.

IAR PENTRU TOATESARCINA USOARA SI CAND VA VENI CLIPA ASTEPTATA NASTERE USOARA

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

iar nu pot sa dorm...
plec singura la Bucuresti...ce ciudat...Cris a fost mereu cu mine pana acum...

Cred ca o sa mor acolo pe masa...am emotii foarte mari...sper din inima sa ma intorc cu vesti bune...
Sper din inima ca bebe sa fie sanatos...nu conteaza daca isi schimba sexul...numai sanatos sa fie...Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

mult succes camy_pus sa vii cu vesti bune inapoi si sa te intorci cu bine.DRUM BUN

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

multumesc...gata...am plecat....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Neatza Fetelor!
Cam greu pot tine pasul cu voi, azi dau de baut la toate burticile pentru ca ne schimbam semnatura: azi facem 14 saptamani
Ieri am primit rezultatul de la dublu test, si doctorita mi-a spus ca e ok, nu mai trebuie repetat TT pentru ca e riscul saczut pt.malformatii, sindrom sau alte alea....
Camy, sa ai grija de tine si apropos cat costa un patut ca al tau(facut de sotul tau), nu e departe Brasovul si as putea sa vin sa il iau oricand...
A_driana te astept sa cinstim...

13+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

gata am schimbat si semnatura

14+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata tuturor,
felicitari pt. cele care schimba azi saptamana si bafta celor care merg la doctor azi si maine

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

iuhuuuu azi facem 14 saptamani...dau de baut...de mancat....tot ce doriti

luciandrea, aici sunt sa sarbatorim

camy, tin pumnii, sa fie bine

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

14+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Camy tin pumnii sa fie bien. SI o sa fie, la asa o camera frumoasa n-are cum sa nu fie bine.

Doris - trisonomia 18 e pentru sindrom Edwards.

Noi ieri am fost la eco totul foarte bine, bebe miscacios rau in continuare si tot Robert a ramas. E inaintea varstei cu o saptm. Varsta calendaristica ieri fix 16 saptm. dar gestational el e de 17 saptm. in cap. Mai mergem la eco abia pe 9 iulie.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

...si apropos de miscari doctorita mi-a spus ca la prima sarcina miscarile le simtim abia prin saptm. 19-20. Asa citisem si eu in "What to Expect when you're expecting"

16+

Mergi la inceput