Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)
Raspunsuri - Pagina 4
roxyaly spune:
Camy Doamne ajuta sa fie bine maine la Bucuresti!!!!!!!!! iti tin pumnii si ma gandesc la voi.
Burtica te mai doare?
Maine si eu la triplu test..stie cineva ne ia doar sange?
14+
dienutze spune:
Printesika, si eu foloseam inainte fel de fel pentru par cu ulei de ricin, petrol etc, am stopat cand am aflat de bebe, dar nu specifica pe niciunul explicit ca e contraindicat in sarcina.
Daca afli ceva concret da un semn si mie, mercic.
14+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA
BoboMom spune:
Hello!
Am venit si noi de la dr. Totul e ok. Si analizele de sange si ecografia de saptamana trecuta au iesit bine (de eco stiam, dar azi ne-a confirmat si el). Pt Down a zis 1 in 40 000 si fibroza cistica negativa. Cinstita sa fiu nu am stat deloc cu grija pentru aflarea rezultatelor astora. Dar emotii am de fiecare data cand mergem la consulatie oricum. Am ascultat iar inimioara. 150 bpm.
Cartea pe care o citesc eu (What to Expect When You're Expecting) zice ca luna a cincea incepe cu saptamana 18.
Cami, tare frumusica e camera lui bebe. Sa fiti sanatosi si voi si el si sa va bucurati de tot ce urmeaza! O sa pun si eu poze cand mai avansam. Deocamdata am zugravit-o, am pus mocheta si avem parte din mobila (partial seamana cu a ta) dar nu e totul gata. Bafta la Bucuresti! Va fi bine, o sa vezi!
Eu acum o sa pap ceva si plec la serviciu... Lucrez juma' de zi azi, iar de maine program normal.
Pupici!
A, felicitari fetelor care schimba azi saptamana! Si noi am schimbat azi
Laura 17+ baby Nicholas James
dana n. spune:
Laura, tot cartea asta o citesc si eu...numai ca in romana ,nu in engleza.
------------------------
18+
Albume foto
hope2009 spune:
ionelamaria - multumesc frumos pt parola! O sa va admir pe toate, imediat!
Fetelor, de aseara a inceput sa ma doara burtica (f. jos). Stiam ca am ovarele umflate (dupe FIV) dar acum ma doare nu numai in parti (unde sunt ovarele) dar si pe mijloc (pe linia parului pubian ). Iar partea cea mai proasta este ca la eco trecut (la 13 sapt) mi s-a spus ca am placenta jos (posibil previa). Sunt f ingrijorata!
Va , sper sa nu mai fie nimeni cu dureri!
elenic spune:
hope2009 si nu ai fost la medic astazi? sau nu l-ai sunat?
Eu as spune sa mergi, cel mai bine, sa vezi despre ce este vorba.
Iti doresc sa fie totul bine, gandeste pozitiv, stiu ca e greu! dar mergi totusi sa vezi despre ce e vorba, pentru linistea ta!
11+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Katyuscha21 spune:
fetelor am o intrebare dupa ce faceti vi sa intamplat sa vedeti dimineata pe slip o pata mica de culoare roz deschis?si ma cam apasa in jos voi ati intrebat de doktor si ce a zis ca eu am intrebat dar nu mia zis nimik.
pe 9 mergem la eco
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+
Katyuscha21 spune:
ce se intampla daca ai placenta jos adica previa ca eu nu stiu.ce riscuri sunt?
17+
Katyuscha21 spune:
vroiam sa specific ca dupa nu ma apasa in jos in general ma refeream cu apasatul in jos dar cu pata doar cand stau mult in picioare sau cand sunt ft obosita si acum prima data dupa
17+
ionelamaria spune:
ceva despre placenta previa www.elady.ro/articole/Sarcina/Placenta-previa-.html" target="_blank">aici
13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"