Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

Gata, am pus pozele:
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Vaaai ce frumoasa e Ana Gabriela. Ce costumatie superba a avut la servare, ce era? Scufita rosie? Cred ca Sophia a fost tare cuminte la botez. Si a ta e toata tac-su.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Chatonel e foarte frumusica dragoana ta,eu i-am montat caruselul la picioare deoarece ce avem noi mi se pare tare instabil
Mihaela foarte frumoasa invitatia pt botez iar buburuza ta e tare dulce
Ayla, ce ochi frumosi albastri are Luana, Timeea ai are un albastru mai inchis si din cate vad prind o alta nuanta cred ca se vor schimba
Pt . fetele care au avut botezul am o intrebare, dupa botez trebuie sa-i faca nasa baita?

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Eu nu stiam de acest obicei, si nu tineam neaparat sa-l respecta, dra a vrut nasa neaparat sa vina sa-i faca. Deh, "asa se face". Oricum mi se pare un obicei prost si paganesc (se pune miere, orez, petale.banuti si alte tampenii in apa)

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Ada, iti scriu aici, ca nu mai pot da PM pana nu sterg din mesaje, am prea multe si nu imi mai da voie. Si am adresele si nu vreau sa le sterg pana nu le copiez.
Intra aici si te lamuresti.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

La multi ani!
Rares
Ilinca
Valentin Cristian
Adela Marisa

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie
[left]Ayla, ce ochi frumosi albastri are Luana

Multumesc!
Io v-am zis ca are ochii albastrii... ca vecinu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

neatza!

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR!!!

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Oricum mi se pare un obicei prost si paganesc (se pune miere, orez, petale.banuti si alte tampenii in apa)

Pe bune? Dupa ce-l mai spala, daca-l spala in miere.
La taierea motului la Clau, l-a spalat nasa in apa cu petale, dar spalate in prealabil (bine ca nu le-a si sterilizat tac-su la cat e de obsedat) si saraca nasha nu avea copii pe atunci si nu stia cum sa-i faca baie.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

OK, Ayla.
Da, Gabi a fost Scufita Rosie, dar sa stii ca am luat rochita separat, sortuletul l-a facut mama, baticutul l-am luat tot separat, iar cosuletul l-am adaptat (am desfiintat un cos ornamental cu flori de plastic, si am pus in el paine, porumb, peste, vinete, etc - din plastic ). Nu zici, ca l-am uitat acasa, si a trebuit sa fug - la propriu, dupa el, si eram si pe tocuri, dar la intoarcere am luat masina , stam la vreo 5 minute de mers pe jos.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Oricum mi se pare un obicei prost si paganesc (se pune miere, orez, petale.banuti si alte tampenii in apa)

Pe bune? Dupa ce-l mai spala, daca-l spala in miere.
La taierea motului la Clau, l-a spalat nasa in apa cu petale, dar spalate in prealabil (bine ca nu le-a si sterilizat tac-su la cat e de obsedat) si saraca nasha nu avea copii pe atunci si nu stia cum sa-i faca baie.

_

Da pai sa vezi ce era in cadita aia. Imi venea sa spal copilu dupa ce a plecat nasa , dar eram prtea obosita. Si-a pus si verigheta in apa copilului, de era dupa aia sa o arunce cu tot cu apa in wc , noroc ca i-am adus eu aminte.

Nici asta cu taierea motului nu prea o inteleg. Ne-am hotarat sa nu-i taiem nici un mot

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani! Rares,Ilinca,Valentin Cristian,Adela Marisa

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput