Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ieri am umblat de nebuna de am facut asigurarea Casco, am avut de rezolvat treburi pe la banca, finante, etc. E nebunie sa circuli cu masina in oras, cateodata imi vine sa o iau pe jos mai bine.
Si cand sa imi xeroxeze doamna de la asigurari talonul, cica am ITP-ul expirat. Ce-i ala frate? Il sun pe Alex sa-i spun, si se ia de mine, ca eu de ce nu-mi verific datele? pai eu stiam ca se verifica? Asa ca ma mai duc si sa rezolv de ala, Luana deja era sacaita, ma programeaza dupa-masa, cand deja nu mai aveam chef. Asa ca aseaza m-am crizat un pic la el, ca nu e treaba de femeie sa am grija si de partea tehnica a masinii, si de dimineata s-a postat unul din soferi la usa sa preia actele si cheia masinii mele s-o rezolve. Acum il astept ca vreau sa plec in oras pana la 1 cand il iau eu pe Clau de la gradi.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Nici asta cu taierea motului nu prea o inteleg. Ne-am hotarat sa nu-i taiem nici un mot

Olga, mamica lui David iepurasul

Eu ma tem ca nici nu am ce. La Luana o sa ii fac primele codite abia la gradinita, la cat par are in cap.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Asaaa, am culcat dragoana si-am venit sa va povestesc ce nu se pomeneste
DE dimi ma trezi dragoana la trei si juma pt tzitzi, ca de obicei; mincat, pupat dragonella, pus la loc in pat si orbecait dupa suzi, ca nu aprind lumini noaptea ca sa nu o trezesc de-a binelea, sa nu imi faca program de dans :) ; nu vazui pe suzi asa ca bagai capu mai tare in patuc ... si cind ridicai capatina dadui in carusel direct... si caruselu cazu in capu dragoanei spaima mare pe capu meu, vazui renii pe dragoana, zisei: hait!!! Dragoana n-avea treaba; am pipait-o, am aprins lumini sa vad ce s-a intimplat... era si motorasu (ala cu cheita) cazut ... linga capul dragoanei. Asa ca daca aveti carusel la patutul de copil, sa nu cumva sa il puneti fix deasupra copilului ca poate patiti ca mine si se poate intimpla si mai rau

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

asta pentru ca nu s-a intamplat nimic si tu povestesti cu mult umor...
ai dreptate! si eu am luat caruselu' in cap de cateva ori. ce-i drept, nu l-am darmat dar nici mult nu mai aveam...

Mergi la inceput

Ada, eu am terminat pedagogicul. Si in Clasa a 12-a trebuia sa organizam noi (ajutate de invatatoare) o serbare cu o clasa la care eram repartizate. Am avut serbare de sfarsit de an cu clasa a 4-a. Si am facut si un fel de carnaval, fiecare avea un rol. Am avut Anotimpurile, Alba ca Zapada si piticii, Scufita rosie, Printesa, Zana, si animale. Au avut masti pe fata, fetitele anotimpuri au avut pe rochite aplicat cate ceva din fiecare anotimp (flori, frunze, stelute, etc), animalele au avut pe cap urechi si la spate cozii, a fost superb. Am o poza dar nu format digital, ce le-a facut fotograful la copii si am primit si eu cu clasa cadou din partea lor. Tare mult imi place meseria, nu am profesat dar mi-as fi dorit. Ador copiii si sa lucrez cu ei, de aceea si inainte de a o naste pe Luana si aveam mai mult timp ma ocupam foarte mult de Clau, imi exercitam pe el meseria. E un copil destept si l-am invatat atat de multe, si chiar daca la vremea aceea nu vorbea prea mult si prea corect, acum se vede tot ce am facut cu el atunci, acum vorbeste si ne uimeste cate stie. Si daca il intrebi de unde stie, zice "tu, mami, ai uitat ca tu m-ai invatat?"

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Olga, uite am pus aici 2 poze. Daca vrei si din alte unghiuri, numai sa zici!

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Georgiana310#5343399980663190450

Mami de Briseis, 16 apr o9

gia

Multumesc cuscra Tare fain sta nora acolo A vazut si sotu nora. Ne place

Ralu ai avut dreptate, a fost o draguta Ruxandra. L-a chemat si pe un dr chirurg sa se uite la buricutul lui David. A zis ca e o mica hernie, dar nu e grav si ca nu avem ce-i face acum.

Inna tu zici ca a functionat cu plasturele? Noua ne-a zis chirurgul sa nu punem, dar daca zici ca merge parca as incerca si eu...Ii bag buricutul inauntru si pun plasturele nu?

Ce tare!! Stii, chiar am vrut sa spun ca ne-am uitat (eu si al meu) peste pozele cu bebei si i l-am aratat pe viitorul ginere. Dupa ce m-a auzit ca deja i-am stabilit un ginere la fie-sa s-a uitat ciudat la mine si i-am zis... "Ce-i iubitule?! Intotdeauna ti-ai dorit un fiu!" A zis ca baiatu e bun dar mamica... Nu m-am putut supara pe el, ca are dreptate! Deci, suntem in grafic.
Acum, problema se pune altfel: Bris a devenit geloasa pe relatia lui David cu Alexandra (care e superba, Novus!) si a trebuit sa ii explic ca intre el si Alexa nu e nimic! Uneori, nici macar o haina!:)))

Mami de Bris, 16 apr 09

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!

fetelor la treaba cu imbaiatu de catre nasa dupa botez subscriu...e o tampenie. Crinei i/a pus in apa ulei, miere, fulgi de gaina, aur, flori, un ou crud...nu mai stiu cate...ca m/am ingrozit. nu nasa le/a pregatit (si ea se uita cam ciudat)ci mama ei. iae soacramea insista ca tre sa ii bage si in gura ca altfel ii miroase copilului gura. va dati seama ca la ce nervi aveam asta n/am mai acceptat. s/a cam suparat soacramea da asta e...

astazi am motiv de lauda fetelor, ptr prima data crina a dormit pana la 2 jumate cand a mancat apoi a dormit pana la 5. ne/am plimbat si a mai mancat putin pana la 6.15 apoi iar nani pana la 8.
bineinteles ca azi nu mai doarme deloc...da tot e bine.

o zi minunata!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Olga, uite am pus aici 2 poze. Daca vrei si din alte unghiuri, numai sa zici!

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Georgiana310#5343399980663190450

Mami de Briseis, 16 apr o9

gia

Multumesc cuscra Tare fain sta nora acolo A vazut si sotu nora. Ne place

Ralu ai avut dreptate, a fost o draguta Ruxandra. L-a chemat si pe un dr chirurg sa se uite la buricutul lui David. A zis ca e o mica hernie, dar nu e grav si ca nu avem ce-i face acum.

Inna tu zici ca a functionat cu plasturele? Noua ne-a zis chirurgul sa nu punem, dar daca zici ca merge parca as incerca si eu...Ii bag buricutul inauntru si pun plasturele nu?

Ce tare!! Stii, chiar am vrut sa spun ca ne-am uitat (eu si al meu) peste pozele cu bebei si i l-am aratat pe viitorul ginere. Dupa ce m-a auzit ca deja i-am stabilit un ginere la fie-sa s-a uitat ciudat la mine si i-am zis... "Ce-i iubitule?! Intotdeauna ti-ai dorit un fiu!" A zis ca baiatu e bun dar mamica... Nu m-am putut supara pe el, ca are dreptate! Deci, suntem in grafic.
Acum, problema se pune altfel: Bris a devenit geloasa pe relatia lui David cu Alexandra (care e superba, Novus!) si a trebuit sa ii explic ca intre el si Alexa nu e nimic! Uneori, nici macar o haina!:)))

Mami de Bris, 16 apr 09

gia

Georgiana ce m-ai distrat

In ceea ce priveste relatia cu Alexandra, stai linistita, "suntem doar prieteni" Alexandra e luata si ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

pai ce sa facem monica, facem si noi haz de necaz :) acuma, ca azi-noapte o cam bagasem pe mineca

am pus poze cu dragoana in fundu gol, dragoana cu palarie, praji de cioco... sint toate aici, mai in coada:

http://picasaweb.google.fr/anca.bouny/DragoanaLuna2#

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

vazut tot!
dar reteta la praji cu ciocolata nu pui?
sau am ratat-o eu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

http://good-times.webshots.com/photo/2501749830103769444SFLjbD i-am facut mariei un colaj pt invitatia la botez.

ayla, scot masteranda pe pisi. o pregatesc pt clau. o mai vrei pe pisi de nora?

chatonel, si eu am [patit-o, dar eu i-am scapat mariei mobilul pe langa cap, dar a sters-o bine mobilul. saraca de ea. n-a zis nimic. sunase mob si eu dormeam cu ea si mi-a scapat telefonul din mana. m-am trezit instantaneu

din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noutze
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

ce pachetzel frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

neata!

fetelor la treaba cu imbaiatu de catre nasa dupa botez subscriu...e o tampenie. Crinei i/a pus in apa ulei, miere, fulgi de gaina, aur, flori, un ou crud...nu mai stiu cate...ca m/am ingrozit. nu nasa le/a pregatit (si ea se uita cam ciudat)ci mama ei. iae soacramea insista ca tre sa ii bage si in gura ca altfel ii miroase copilului gura. va dati seama ca la ce nervi aveam asta n/am mai acceptat. s/a cam suparat soacramea da asta e...

fulgii de gaina pentru ce is? un ou crud si ulei? n-ai intrebat-o daca vrea si mustarul ca sa iasa maioneza buna?
trebuia sa-i zici sa ia ea o gura, ca oricum ii miroase deja

ma scuzati, m-am nervat si eu

Mergi la inceput