Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
Ayla21 spune:
Raaluca, eu nu stiam de www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/413000ro1.pdf" target="_blank">Prevenar.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca Ayla, se pare ca tata a creionat-o pe Luana! Mare artist tata asta!!! |
Multumesc!
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
aris26 spune:
raluca - la intepatura din picior ma refeream. eu i-am facut 3 vaccine in aceeashi zi. doua injectabile si unul cu administrare orala.
noi am ales schema europeana pt ca ieshim des din tara si am zis ca daca acolo copiii sunt vaccinati si al nostru trebuie sa fie,stiu ca la noi nu se prea recomanda rotarixul si prevenarul dar am inteles ca de la anul intra si astea in schema obligatorie...nu stiu daca nu e doar un zvon
25 martie 2009
ADA1974 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, ieri si alaltaieri (nu am avut timp sa scriu).
Cred ca ma las pagubasa cu cititul din urma, pt ca nu reusesc sa ajung la zi: citesc 2-3 pagini si voi scrieti 1 capitol.
AYLA, si eu ma inscriu pt jucarie (dar daca sunt deja date nu e bai - nu ne suparam). Si e f.f.f.f. frumoasa pagina pt Alma.
Pt sfatul cu buricul subscriu, asa am procedat cu Gabi si acum si la Sophia (cred ca la spitalul Caritas nu prea stiu sa lege buricul bine ).
pupici, ca am concert
ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
Raaluca spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Raaluca, eu nu stiam de www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/413000ro1.pdf" target="_blank">Prevenar. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Monica, sigur ca ai dreptate dar se trage de la viteza si neatentie ...
Uite asa incet, incet devin la abecedar ...
Raaluca spune:
Aoleu, saracutul!
Dar daca trebuie, trebuie! Macar asa stai linistita!
Pupam pe Alexandros cel curajos si imunizat!!!
Raaluca spune:
Monica, nu vreau sa DEVIN la abecedar si nici sa revin la abecedar dar cred ca nu mai am scapare ....
Ayla21 spune:
Raaluca, sa stii ca tare greu am inteles ce ai vrut sa spui. Nu te-am corectat, am spus ca eu nu stiam de el, si daca citesti pe link o sa vezi ca e si la ala o limita de varsta. In afara ca mai zis Aris, mie nu mi-a zis dr nimic. Poate fiindca dr le face la copii face Pneumo23 (Clau il are facut), nu stiu daca e acelasi lucru (tot pneumococic), si la asta nu e limita de varsta. Cum noi suntem un pic intarziate cu toate vaccinurile, nici nu a vrut sa le aglomereze.
Deci stai linistita, ca si eu eu gresesc, si cum ii ziceam Alinei, nu le stiu pe toate, desi tare as vrea.
Le stie cineva pe toate?
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Raaluca Monica, nu vreau sa DEVIN la abecedar si nici sa revin la abecedar dar cred ca nu mai am scapare .... |
Ha, ha, daca ai stii ce corectez eu la mesajele mele inainte de trimite. Mai nou nici tastele nu le mai nimeresc, si cand recitesc ceva nici eu nu inteleg ce am vrut sa scriu, ca sunt cuvinte fara sens.
Neuronul gravid si obosit, ce sa-i faci? Am facut un copil, nu am terminat o facultate in lunile astea.
_