Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Raaluca multumesc mult pt raspuns

Noi o sa facem vaccinul de la stat si nu Infarix si in cazul asta e la fel? Adica se face Rotarix la 3 si 5luni?
Pup

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

hei salutare! m-ati dat la disparuti?

alina.n - hihihi si al meu a facut kk la cateva ore dupa ce am citit ca ati scapat si voi...s-au sincronizat

25 martie 2009

Super tare cred eu ca Alex al tau o astepta pe Natalia

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

rotarixul,prevenarul si infarixul sunt la balsh cam 200/buc fatza de farmacii unde sunt cam 300/buc. intr-adevar iti trebuie un termos cu gheata si doua pungi. pui vaccinele in punga,punga in punga si torni gheata peshte.asta daca faci mai mult de 30 de minute pana acasa. poti sa le iei pe toate o data chiar daca nu le faceti simultan pt ca au termen mare de valabilitate.in felul asta scapi de un drum. mie imi pare rau ca nu le-am luat si pe cele de la 3,4 si 6luni. deshiiii....imi faceam varza bugetul

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Alina, e vorba de stimularea imunitatii. De aceea e bine sa nu le faci tot atunci. Vaccinul inseamna ca se introduce in corp un virus inactiv si determina sistemul imunitare sa-si formeze anticorpi la acel virus. Daca introduci prea multi virusi, chiar inactivi (adica nu produc boala), se solicita sistemul imunitar. De aceea si intre vaccinuri se calculeaza o perioada de timp, si nici nu se fac dupa o boala, sau un tratament.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

sa ma anunti cand face Nati urmatorul kk sa ma pregatesc si eu

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

hei salutare! m-ati dat la disparuti?

alina.n - hihihi si al meu a facut kk la cateva ore dupa ce am citit ca ati scapat si voi...s-au sincronizat

25 martie 2009

Super tare cred eu ca Alex al tau o astepta pe Natalia

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

25 martie 2009

Mergi la inceput

fetelor,chiar pe prospectul de la rotarix scrie clar ca se poate face simultan cu restul vaccinelor....deci...cred ca e o chestie de alegere. oricum asta se da pe gura deci scapa de o intepatura in plus.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am vorbit cu Lucia, o sa intre deseara, acum a iesit cu Victor la plimbare. Victor are probleme cu burtica si plange mult saracutul.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Ayla mercic
Aris pai sa stii ca a facut si ieri kk, deci pregateste-te

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:

fetelor,chiar pe prospectul de la rotarix scrie clar ca se poate face simultan cu restul vaccinelor....deci...cred ca e o chestie de alegere. oricum asta se da pe gura deci scapa de o intepatura in plus.

25 martie 2009

Da, ai dretate dar medici infectionisti asa recomanda (vb de cei de la bals). Se poate intreba la cabinetul de vaccinare cum recomanda.
Alina, tu poti sa-l faci cand vrei dar sa fie pana in 6 luni si la interval de 1 luna.
Aris, la ce intepatura in plus te referi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Prenevarul se indica atunci cand intra in comunitate - gradinita/cresa...
Din aceleasi considerente. Ca sa nu fortam imunitatea.
Repet, sunt doar recomandari!
Se poate face si la varsta asta.

Mergi la inceput